AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Potpisi za dekanski rok

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

enna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Dragi kolege i kolegice, ukoliko želite još jedan ispitni rok u 10. mjesecu dođite u što većem broju na 1. kat i potpišite se... :happy:
Hvala...

chasei

Nakon sjednice koja je vjerojatno 28.,tako sam barem procitala da imaju pravnici..
onda ako bude odobren, stvarno će bit kasnije nego prijašnjih godina...jeeeee...još malo više vremena za štrebanje

jadra

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
onda ako bude odobren, stvarno će bit kasnije nego prijašnjih godina...jeeeee...još malo više vremena za štrebanje
zašto bi bio kasnije? i prošle godine se vijeće našlo 28.9., pa je dekanski bio oko 5.10.
a mislim možemo nagađat koliko hoćemo, ali znat ćemo valjda sve za kojih desetak dana...

Andrej21

zašto bi bio kasnije? i prošle godine se vijeće našlo 28.9., pa je dekanski bio oko 5.10.
a mislim možemo nagađat koliko hoćemo, ali znat ćemo valjda sve za kojih desetak dana...
:crazy:evo ja sam danas bio zadužen za potpisivanje dekanskog i jučer.A što se tiče ponedjeljka nemogu.

Thug

Samo da obavijestim..
u ponedjeljak sam slobodna i to cak poslijepodne tako da mogu doc popodne skupljat potpise :) Cula sam da ce bit ljudi na faksu pa...moze nam samo pomoci
Samo bih onda molila da mi se materijal ostavi kod Sanje u referadi :)
Hvala

enna

odlično jer je opće npr. tek 15 do 2 tako da stignu i ti potpisat..

chasei

ma, neko je reko da bi moglo biti nešto kasnije...a ja se samo nadam da bude tako... makar su svi rekli da nemoguće...ali okej...vidjet ćemo :)

topanga

Da,stvarno koliko potpisa treba? Nisam bila ovih dana pri kompjutoru. Mislim da cu moc skupljat potpise u utorak al javim jos sutra navecer :)

ivkica

Znači onda se još niti ne zna kada su upisi za nas izvanredne studente? Meni su u referadi rekli da će se znati poslije 15.9, ali nema nikakve obavijesti na stranici Društvenog veleučilišta.

jadra

Znači onda se još niti ne zna kada su upisi za nas izvanredne studente? Meni su u referadi rekli da će se znati poslije 15.9, ali nema nikakve obavijesti na stranici Društvenog veleučilišta.
sutra je sjednica u 13h, nakon nje će se sve saznati.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks