AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Popunjeni index

Monsoon

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pozdrav,

jel mi može netko molim vas napisati što slijedi nakon popunjenog indexa, dali je procedura kupiti samo novi ili treba nešto drugo?

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pozdrav,

jel mi može netko molim vas napisati što slijedi nakon popunjenog indexa, dali je procedura kupiti samo novi ili treba nešto drugo?
Novi indeks, 50kn na uplatnicu i molba.

DWade3

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Mislim da ne moras na uplatnicu sam dodes u knjizaru,das 50kn za index i napises molbu za nastavak indexa.

fakin

Super Moderator
*Nastavak indeksa (nakon popunjenog prvotnog indeksa)

Za nastavak indeksa ispisati obrazac MOLBA sa stranice Fakulteta– obrazac ispuniti – pribaviti novi indeks u Knjižari Pravnog fakulteta, Trg m. Tita 3, dvorište – obrazac MOLBA, prethodni i novi indeks, slika (4x6 cm u boji) i uplatnicu na iznos 50,00 kn uplaćenu na IBAN Fakulteta HR9823600001101264729, model HR00, poziv na broj 1012-JMBAG (za stručni studij javne uprave), 1013-JMBAG (stručni porezni studij), 10121-JMBAG (za specijalistički diplomski stručni studij javne uprave), u svrhu NASTAVAK INDEKSA dostaviti u studentsku referadu;

- izvanredni studenti u sobu 8/I. kat

- redoviti studenti – soba 14/I. kat

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Nastavno na pitanje, dodao bih kako indeks košta 100 kn (razumljiva, no pretjerana cijena), a ta idiotska "molba" nevjerojatne tri kune. :) Više od tri kune iritira naziv tog komad papira - molba. Koncept "zahtjeva" bi bio suviše drčan, valjda. :)

nioma

Kolege da li mi sami lijepimo fotografiju u indeks? I da li fotografija može biti ista kao u prošlom ili mora biti novija?
I kako se ispunjava ta prva strana indeksa? Da li sve prepišem kako mi je pisalo i u prošlom indeksu?

Aine

Kolege da li mi sami lijepimo fotografiju u indeks? I da li fotografija može biti ista kao u prošlom ili mora biti novija?
I kako se ispunjava ta prva strana indeksa? Da li sve prepišem kako mi je pisalo i u prošlom indeksu?
Sama ju naljepis.
Fotografija moze biti ista.
Da, sve isto kao u popunjenom.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks