AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pošarani indeks

Ellsssy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pitanje od moje kolegice koja se u kasne večernje sate ne može ulograti ovdje; ovako, njezina mala sestrica joj je pošarala jednu kolumnu u Indeksu, da znam, zvuči glupo, i meni je bilo, ali sam vidjela indeks i istina je hahaha ugl. pošarala je samo ona dio di se inače kemijskom upisuju ocijene, i to je pošarala pored predmeta sociologija, i samo u redu sociologije je taj dio predviđen za upis ocijene i potpisa pošaran (znaći onaj kvadrat kraći i dulji) ona je to izbrisala, ali vidi se još malo boje i izgleda kao da je neko pisao po tome. No kvaka je u tome da je to pošarano na listu od prošle akademske godine. Kolegica je ponovno upisala sociologiju ove godine ali se boji da ako profesori listaju i vide da ne bude nešto? Ima prijedloga što da radi i da li da radi?

Ellsssy

Ok ona se boji da ne bi ispalo da je nesto pisala po indexu, izbrisala je al se vidi malo da je pisano nesto, ali je od prosle godine, pa valjda nece niko nista zbog toga.

martina_sk

Administrator
hehe! nisam čula za sličnu situaciju. najbolje neka ode u referadu i pita, ali u principu, profesori to ni ne gledaju i sumnjam da će ikome to previše smetati jer nam profesori tamo ionako većinom ne upisuju ocjene već pečatom na sljedeću stranicu..

Ellsssy

Da, budem joj prenjela, iako u referadi će joj sigurno reći da kupi novi kad oće zaraditi hahaha al dobro, ma da mala se primila šaranja u blokić ahhaha sreća pa nije zašarala ovu godinu hahahahah

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks