AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Početak predavanja 2012/2013 godine

kloto

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
dali i izvanredni studenti na poreznom poćinju 17.10.?ili? :/
izvanredni studenti poreznog studija imaju predavanja s redovnima, za njih nisu posebno organizirana predavanja kao za studente javne uprave... ako se nešto promjenilo ove godine ispravite me

lachiquita

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
cao ekipa, imam pitanje..Jel mogu izvanredni s javne uprave slušat predavanja sa redovnima od početka? Il treba cekat dopustenje profesora za svaki predmet?

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
OK, hvaalaa...:) oce neko to prakticirat od brucosa??
ne zamaraj se time. Vjerojatno hoće,ko i svake godine dosad.
Nitko te neće tamo pitat jesi redovni il izvanredni,a čuti čes jako puno korisnih informacija i upoznat kolege. Tako da,ako nemaš obaveza,svakako predlažem da odeš na ta prva predavanja,a ak ti se ne svidi,samo prestaneš dolazit.

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Svake godine neki od izvanrednih studenta dolaze na predavanja redovnih, zato tko ima volje i vremena neka ide, svakako će koristiti.

lachiquita

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Super..onda idem ubijat vrijeme na predavanjima..barem ova početna, kako kazes :D
Hvala!
Ako ima ko od kolega izvanrednih koji isto nemaju pametnijeg posla, pridruzite mi se :p

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks