AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Početak predavanja 2012/2013 godine

poreznik92

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
na poreznom redovni i izvanredni imaju zajedno predavanja s time da za izvanredne nije obvezno dolaziti

andre

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Malo se kasno javljam,ja sam isto izvanredna na poreznom, mi imamo predavanja sa redovitima ali nisu obavezna, međutim kada sam se upisivala rečeno mi je da će predavanja biti poslijepodne no nakon uplate školarine ipak mi je rečeno da će biti sa redovitima. :angry:

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
međutim kada sam se upisivala rečeno mi je da će predavanja biti poslijepodne no nakon uplate školarine ipak mi je rečeno da će biti sa redovitima.
Gle, NAGAĐAM da vas je očito jako malo na tom studiju. Držati predavanja za ove i one posebno, vjerojatno nije racionalno, pa zato...

Što se mog osobnog iskustva tiče, nećeš puno izgubiti ako ne ideš na predavanja. Jasno, predavanja su vjerojatno korisna i nekima mogu vjerojatno olakšati razumijevanje materije, no knjiga i eventualno dobra skripta, za solidnu repeticiju, su ipak bog i batina za kvalitetno usvajanje gradiva.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks