AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Početak i raspored predavanja

ljiljanaaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
bok ljudi
ja sam zbunjena obavijestima na stranicama faksa pa jel mi netko moze razjasnit
ovo piše pod obavijesti:
Nastava za redovite studente prve godine stručnih studija započinje 7. listopada 2013. Danom orijentacije čiji će program biti obavljen uskoro.
a kad pogledam akademski kalendar pise da je dan orijentacije bio danas i da sutra pocne nastava
jel zna netko kaj je od tog dvoje tocno?

ellibil

napokon su objavili raspored :D negoo,imam pitanje.izvanredni sam student pa me zanima mogu li odma od prvog dana ići na predavanja s redovnima?jer taj mi raspored puno više odgovara nego ovaj za izvanredne.

tina4

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
bok ljudi
ja sam zbunjena obavijestima na stranicama faksa pa jel mi netko moze razjasnit
ovo piše pod obavijesti:
Nastava za redovite studente prve godine stručnih studija započinje 7. listopada 2013. Danom orijentacije čiji će program biti obavljen uskoro.
a kad pogledam akademski kalendar pise da je dan orijentacije bio danas i da sutra pocne nastava
jel zna netko kaj je od tog dvoje tocno?
tocno je ovo da je dan orijentacije 7. a onda nastava, ono je samo "okvirni" akademski kalendar... nebi sanja stavila danas obavijest da je 7. ako je danas bilo :D

napokon su objavili raspored :D negoo,imam pitanje.izvanredni sam student pa me zanima mogu li odma od prvog dana ići na predavanja s redovnima?jer taj mi raspored puno više odgovara nego ovaj za izvanredne.
naravno, izvanredni mogu na predavanja redovnih :)

ellibil

tocno je ovo da je dan orijentacije 7. a onda nastava, ono je samo "okvirni" akademski kalendar... nebi sanja stavila danas obavijest da je 7. ako je danas bilo :D

naravno, izvanredni mogu na predavanja redovnih :)
hvalaaa :D
da se nadovežem,piše na rasporedu da počinje 7. a kad ga otvorite u wordu piše 1. listopada haha

Apex

Mene zanima jedna stvar..znači piše da predavanja počinju 7. listopada..to je sutra..al raspored započinje od utorka(ovaj utorak je blagdan). Znači praktički predavanja počinju od srijede..ak je tak..zašto jednostavno nisu napisali da kreće od 9.10. i bilo bi sve jasno ko dan

ivonaj

moraju li izvanredni studenti ići na sva predavanja? mislim, neću moći dolaziti na neka predavanja pa da ne bi bilo da nemrem izać na ispit?

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
moraju li izvanredni studenti ići na sva predavanja? mislim, neću moći dolaziti na neka predavanja pa da ne bi bilo da nemrem izać na ispit?
kao što kaže kolega Horiemon,izvanredni studenti uopće ne moraju dolaziti na predavanja(bilo brucoši ili ponavljači).

lacflorija

Pozdrav.
Dal' netko zna kad će biti objavljen akademski kalendar. Na pravu je objavljen za akademsku godinu 2014./2015., dal' se taj odnosi i na nas ili? Hvala. :)

karla1818

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav.
Dal' netko zna kad će biti objavljen akademski kalendar. Na pravu je objavljen za akademsku godinu 2014./2015., dal' se taj odnosi i na nas ili? Hvala. :)
mislim da se odnosi samo za pravo, nisam sigurna, al za javnu upravu i javne financije bi također trebao bit izdan akademski kalendar na njihovom dijelu stranice

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks