AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o studentskoj referadi (NE pitanja ZA referadu :))

Majaa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav ljudi, jel bi mi netko znao reci kada bi bili otprilike/kada su inace upisi u iducu god tj zimski semetar..prva sam god pa neznam kako to ide..sada tijekom ljeta ili se to radi tamo tik prije pocetka predavanja 9.mj? :) bila bih jako zahvalna ako bi mi netko, tko je sa visih godina, i ima iskustva s tim, pomogne s ovom informacijom :)

mare0826

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hjoooj ovako: prosli tjedan mi je nastradao prst te uslijed operacije i silnog obilazenja doktora, previjanja itd zaboravila sam prijaviti ispit iz engleskog. Doduse ni ne trebam izlaziti na ispit nego mi prof.Javornik samo treba priznati ocijenu sa Pravnog studija, znaci samo administracija, postambiljat index.. Medjutim, naglasila mi je da PRIJAVIM ispit i dodjem s indexom.. Ispit je u uto, referada vise ne radi danas, nemam kog zvat.. Jel zna tko jel postoji kakav mail od referade? Profesorici mi je glupo slat jer smo se sve vec dogovorile i sad ovako zeznem :// sta da radim? Da se u pon pojavim u referadi s dokumentacijom iz bolnice? Ima li to smisla? Jel vam poznato dal je bilo slucajeva da su nekom u referadi naknadno prijavili ispit?

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Re: AAI račun - plaćanje, podizanje i ostale nedoumice

Pozz da li netko zna dal se može predati index za upis utorkom poslije podne? Piše da se predaju do 12 ali eto ako netko zna dal se slučajno može...

Maree

Pozdrav, da li netko ima informaciju o tome moramo li na upise doći osobno, ili netko drugi može predati index umjesto nas. U referadi mi se ne javljaju..

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Pozdrav, da li netko ima informaciju o tome moramo li na upise doći osobno, ili netko drugi može predati index umjesto nas. U referadi mi se ne javljaju..
Ne bi smjelo, ali u principu može. Znači, ako imaš samo potvrdu o plaćanju i indeks, može ti bilo tko to pričekati u redu i ostaviti u referadi.

didach

Pozdrav ljudi znam da netko pitao al moja situacija je da sam sigurna da svjedozdbe nakon upisa nisam podigla..kako sam se davno upisala jos stoji na faxu i sad se prijavila na dva natjecaja za posao imam jos jedan ispit do kraja pa me zanima ocu li imat problema sa sa podizanjem nakon osam godina svjedodbi?

fakin

Super Moderator
ne, nego se same printaju u informatičkoj dvorani pored knjižnice na TMT 14
[DOUBLEPOST=1474977363,1450376333][/DOUBLEPOST]moram ovo tu objaviti, na pitanje mailom kad će referada upisati ocjene u studomat za ispit od prošlog tjedna dobijem odgovor:
kad se ispitaju svi studenti i katedra dostavi zapisnik bit će provedene ocjene

hahahah kakav smijeh, pa svi su prošli tjedan ispitiani, stvarno nevjerojatno kakav nemar svih zajedno, za 3 dana ističe rok za upis i oni ne žele raditi svoj posao i sad zbog toga mi studenti moramo patiti...prošli tjedan bili su ispiti iz tog predmeta i evo već je utorak i nitko ništa nije upisao, a u petak završava pravo upisa, nevjerojatno

andrijanak

ne, nego se same printaju u informatičkoj dvorani pored knjižnice na TMT 14
[DOUBLEPOST=1474977363,1450376333][/DOUBLEPOST]moram ovo tu objaviti, na pitanje mailom kad će referada upisati ocjene u studomat za ispit od prošlog tjedna dobijem odgovor:
kad se ispitaju svi studenti i katedra dostavi zapisnik bit će provedene ocjene

hahahah kakav smijeh, pa svi su prošli tjedan ispitiani, stvarno nevjerojatno kakav nemar svih zajedno, za 3 dana ističe rok za upis i oni ne žele raditi svoj posao i sad zbog toga mi studenti moramo patiti...prošli tjedan bili su ispiti iz tog predmeta i evo već je utorak i nitko ništa nije upisao, a u petak završava pravo upisa, nevjerojatno
bas tako...ja sam dobila slican odgovor...ispit sam polozila u prosli utorak i nije upisano...rekli su ako se ne riješi u studomatu da u petak dodem u referadu sa indeksom...sta reci...

Iwy

Zna netko dal sljedeci tjedan referada radi posto slijedi Uskrs? Dal radi barem pon, uto ak ne ostatak tjedna?

zsurin

Predmet smjera iz treće godine koji je predmet zimskog semestra upisala sam ove godine. Nisam ga položila u zimskom semestru. Da li sam ga morala upisivati u ljetnom semestru? Izvanredan sam student.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks