AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o studentskoj referadi (NE pitanja ZA referadu :))

martina_sk

Administrator
ne znam di da pitam ovo.prijavljujem se na natjecaje za posao a za drzavnu sluzbu moram slati kopiju diplome srednje skole (jer kako mi je ostao jos jedan ispit prijavljujem se za sss) a nemam pojma di mi je.jel to stoji kod njih?
ni moja nije na faksu, tj. doma je. mislim da se trebala podići neko vrijeme nakon upisa.

nioma

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Studentska referada za izvanredne studente stručnog studija javne uprave:
Tomislav Koščak, soba br. 8/ I. kat
tel. 4890 218

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
ako želite podići tuđi indeks potrebna vam je njegova osobna.
Najbolje je da dok podižeš svoj indeks, samo kažeš ime i prezime. Nitko te ne pita osobnu. Jedna pravo domaća presumpcija istine.

Odnosno, ako podižeš svoj i tuđi indeks istovremeno, tek onda ti treba osobna. :D

tarja30

vidjela sam tu obavijest i nije mi jasna ova zadnja stavka. Izvanredni kojima je u studomatui proveden upis. To znači mi izvanredni koji možemo u svoj studomat,koji možemo prijavljivati ispite i ostalo? Meni konkretno piše tamo pod upisane godine datum upisa ove akad.god. 29.9. 2014. Jel mogu ja sad po indeks ili moram čekati? Na živce mi idu te njihove nejasne obavijesti.

Nerea

Najbolje je da dok podižeš svoj indeks, samo kažeš ime i prezime. Nitko te ne pita osobnu. Jedna pravo domaća presumpcija istine.

Odnosno, ako podižeš svoj i tuđi indeks istovremeno, tek onda ti treba osobna. :D
upravo tako!

martina_sk

Administrator
vidjela sam tu obavijest i nije mi jasna ova zadnja stavka. Izvanredni kojima je u studomatui proveden upis. To znači mi izvanredni koji možemo u svoj studomat,koji možemo prijavljivati ispite i ostalo? Meni konkretno piše tamo pod upisane godine datum upisa ove akad.god. 29.9. 2014. Jel mogu ja sad po indeks ili moram čekati? Na živce mi idu te njihove nejasne obavijesti.
ja smao znam da još uvijek imam onu zvjezdicu pod upisane godine i da piše da mi još nije izvršen upis do kraja. kad ne bude te zvjezdice onda je upis/indeks gotov.

Nerea

tek kad ti maknu onu zvjezdicu(napomena da upis od strane referenta nije provjeren) kod upisane godine 2014./2015. znači da možeš u referadu po indeks.

prijave ispita će riješiti do 29.10.

ja sam podigla danas u referadi indeks, ali još uvijek ne mogu prijavljivati ispite, i rečeno mi je da će to uskoro biti riješeno

tarja30

tek kad ti maknu onu zvjezdicu(napomena da upis od strane referenta nije provjeren) kod upisane godine 2014./2015. znači da možeš u referadu po indeks.

prijave ispita će riješiti do 29.10.

ja sam podigla danas u referadi indeks, ali još uvijek ne mogu prijavljivati ispite, i rečeno mi je da će to uskoro biti riješeno
Baš sad gledam pod opcijom ''upisane godine'' i ne vidim nikakvu zvjezdicu,pa onda sam valjda upisana.

melanija

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
budući da ne živim u Zagrebu i nezgodno mi putovati, ako netko zna - da li je određeno do kada moramo podignuti index? mogu npr. prije roka u 11 mj ili bar nekad kroz tjedan, dva? mislim znam da nije da će oni index baciti ili tak nekaj, ali opet da ne bi bilo :)

Nerea

budući da ne živim u Zagrebu i nezgodno mi putovati, ako netko zna - da li je određeno do kada moramo podignuti index? mogu npr. prije roka u 11 mj ili bar nekad kroz tjedan, dva? mislim znam da nije da će oni index baciti ili tak nekaj, ali opet da ne bi bilo :)
nije određeno. dođi kad možeš.

bemartina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
(2) Student kojega je određeni nastavnik na usmenom ispitu negativno ocijenio ima pravo sljedeći put polagati ispit pred drugim nastavnikom iste katedre ako na katedri ima dva ili više nastavnika ovlaštenih za izvođenje nastave i održavanje ispita.

zanima me koja je procedura? kome se treba obratit ak se zelimo prebacit kod drugog profesora? Jel ima netko iskustva s time?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks