AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o studentskoj referadi (NE pitanja ZA referadu :))

the_rain

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Referada, (ne)ugodnosti

Da li netko zna radno vrijeme skriptarnice Pravnog faxa na Trug Maršala Tita? Zanima me zbog kupovine prijavnice.
Osim toga još me zanima, da li postoji mogućnost da izađem na ispit ako ga ne prijavim pravovremeno?
i mene to zanima jel mogu izać na ispit ako nisam prijavila na vrijeme :unsure:

Marinica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Da li netko zna radno vrijeme skriptarnice Pravnog faxa na Trug Maršala Tita? Zanima me zbog kupovine prijavnice.
Osim toga još me zanima, da li postoji mogućnost da izađem na ispit ako ga ne prijavim pravovremeno?
radi ti do 14i30 kolko se ja sjećam. jedino ako probaš zamoliti tete u referadi da ti uzmu prijavnisu ili pitati samog profesora. nekima su znali uzeti

amy

pozdrav! jel mi može netko reći mejl od sanje u referadi? jako jako hitno je

MalaMare

Molim pomoć. Prijavila sam ispit, a nema me na popisu, a u referadi mi se nitko ne javlja. Dal netko zna dal mogu na ispit donijet novu prijavnicu i dal bi me prof možda ipak pustio da izađem na ispit. Kod Matijaševića bi trebala biti, ispit iz engleskog, pa ako netko ima možda slično iskustvo. Hvala

the_rain

ja ne mogu vjerovat. pa opet su stavili 2 ispita isti dan u razmaku od sat vremena :angry::angry::angry:

jadra

ja ne mogu vjerovat. pa opet su stavili 2 ispita isti dan u razmaku od sat vremena :angry::angry::angry:
mislim da je to do profesora, a ne referade... i nažalost, potpuno uobičajeno i normalno. :frustrating:

mateja19

Molim pomoć. Prijavila sam ispit, a nema me na popisu, a u referadi mi se nitko ne javlja. Dal netko zna dal mogu na ispit donijet novu prijavnicu i dal bi me prof možda ipak pustio da izađem na ispit. Kod Matijaševića bi trebala biti, ispit iz engleskog, pa ako netko ima možda slično iskustvo. Hvala
pojavi se na ispitu i reci da si ispit prijavila a da nisi na popisu. nije tvoj problem taj njihov propust. nemoj se ništa živcirati, ti si svoje odradila-prijavila si ga i imaš pravo izaći na ispit!

zvrka

Dragi kolege i kolegice, ne znam jel stavljam ovo pod dobru rubriku, al ajde... moram ovo napisati jer sam sigurna da ima jos ljudi koji su u istoj situaciji kao ja... u 10.mj sam dala zadnji ispit i ostao mi je samo diplomski. Gđa.Sanja mi je jos u 9.mj rekla ako dam sve ispite i ako mi ostane samo dipl da necu morat nista placati nego tek kad cu ga ic branit. kad sam isla na upise poslije dekanskog, opet mi je receno da sada nista ne placam. u indeks nisam dobila nikakav zig osim da sam polozila sve ispite sa trece godine. javila mi se frendica (koja je imala istu situaciju) i rekla mi kad je isla predat temu za dipl da joj nisu prihvatili jer se kao nije upisala, a napravila je kako joj je bilo receno... sad mora platiti 150kn za naknadni upis i 750 za dipl. meni je danas receno da hitno moram pisati molbu za nakndani upis! znaci da postoji vjerojatnost da meni i ostalim nece dopustit da obranimo diplomski zbog njihove greske u komuniciranju i ne znam u cemu vec... oni nam kazu sto napravit, tak postupimo da nakon mjeseca dana odluce drugacije i o tome nikoga ne obavijeste. ja sam saznala slucajno preko frendice, al sigurna sam da vas ima jos kojima je ostao samo diplomski i niste trebali obavljat nikakav upis. Sanja je rekal da je zvala neke ljude, ali da joj sada samo izviru. i sto sad napisat u toj molbi???

londres

Vezano za ljude koji su prijavili ispit a nisu na popisu: navodno rade neke provjere i svi koji smo prijavili a nismo na popisu navodno nismo polozili neki od ispita iz prijašnjih godina.

Andreja

neznam gdje bi drugdje stavila ovo, pa ako nisam stavila dobro neka admini premjeste :)

OBAVIJEST – OBRASCI ZA STUDENTE

Obavještavaju se studenti da se svi obrasci potrebni studentima nalaze na slijedećem linku;

http://www.pravo.unizg.hr/studenti/obrasci.

- Potvrda o statusu studenta za stručni studij javne uprave

- Potvrda o statusu studenta za stručni porezni studij

- Potvrda prijepis ocjena za stručni studij javne uprave (print obostrano)

- Potvrda prijepis ocjena za stručni porezni studij (print obostrano)

- Ispisnica za stručni studij javne uprave (print obostrano)

- Ispisninica za stručni porezni studij (print obostrano)

- Zahtjev za komisijski ispit stručni studij javne uprave

- Zahtjev za komisijski ispit stručni porezni studij

Sve potrebno studenti trebaju sami sprintati, ispuniti (potvrde o statusu i prijepis ocjena u ispunjava se u 2 primjerka, ostali obrasci u jednom primjeru), te kao i do sada ovjeriti u studentskoj referadi.

U knjižari Pravnog fakulteta u Zagrebu na TMT 3 kupuju se jedino prijavnice za ispite.

nea

Vezano za ljude koji su prijavili ispit a nisu na popisu: navodno rade neke provjere i svi koji smo prijavili a nismo na popisu navodno nismo polozili neki od ispita iz prijašnjih godina.
samo da se nadovežem na ovo, bez indeksa se ne može prijaviti ispit jer moraju provjeriti da li su uplaćene sve rate za upisninu za 2011./2012. god. (izgleda da im je veliki problem provjeriti to, ipak se treba odšetati do one referade gdje smo se upisivali i ostavili primjerak uplatnice ) :angry: Najbolje da ukinu tu referadu jer ionako više od polovice posla moramo sami uraditi ( npr.staviti prijavnicu na za to predviđeno mjesto jer izgleda da gospođe ne znaju više ni čitati..) i da počnu nas plaćati. Ionako im dajemo dosta novaca za njihovu nesposobnost... :frustrating:

mateja19

čekaj, sutra idem prijaviti ispit a mogu platiti drugu ratu do 31.1 zar ne? ili moram imati prije prijave plaćenu ratu.?ako je tako, onda ne znam šta ću :frustrating:

kikica

Moras prije prijave za ispit koji je u 2 mj imati placenu drugu ratu tako da moras kad prijavljujes ispit donijeti indeks i uplatnicu na kojoj se vidi da je placena ta 2 rata.

lola

Odlukom dekana Društvenog veleučilišta u Zagrebu svim studentima odobreno je plaćanje školarine u dvije rate pri upisu u višu godinu ili upisu ponavljanja u akademskoj 2011/2012. godini.

Upisnina u iznosu od 300,00 kuna uplaćuje se u cijelosti odmah, prilikom upisa u zimski semestar.

Postupak je sljedeći:

1.) Prvu ratu student uplaćuje prilikom upisa u zimski semestar (visina školarine određuje se ovisno o tome koliko ECTS bodova nose predmeti koje se upisuje).

2.) Drugu ratu student mora uplatiti najkasnije do prvog dana prijave ispita za prvi ispitni rok u veljači 2012., odnosno do 31. siječnja 2012.

3.) Uplatnicu o izvršenoj uplati druge rate studenti su dužni donijeti u studentsku referadu (redoviti studenti u sobu 3a/priz., a izvanredni u sobu 8/I. kat), što će u indeksu biti evidentirano posebnim žigom.

4.) Prilikom prijave ispita za prvi ispitni rok u veljači 2012. student obavezno mora u studentskoj referadi (soba 10/I. kat gdje se vrše prijave svih ispita), uz prijavnicu pokazati na uvid i indeks iz kojeg je vidljivo da je uplatio drugu ratu.
Ako student šalje prijavnicu za ispit poštom, uz prijavnicu obavezno mora priložiti kopiranu stranicu indeksa na kojoj je žig o uplati druge rate, s tim da će indeks prvom prilikom dati na uvid u studentskoj referadi.
Studenti stručnog studija javne uprave indeks predočuju referentici Zdenki Dvojković, a studenti stručnog poreznog studija referentici Božici Jug Musić.

5.) Studenti koji odluče uplatiti školarinu u jednoj rati, odnosno odmah pri upisu, također su prilikom prijave ispita u gore navedeno vrijeme, uz prijavnicu dužni predočiti i indeks iz kojeg će u njihovom slučaju biti razvidno da su školarina i upisnina podmirene u cijelosti pri upisu u zimski semestar.

mateja19

laž...moraš platiti do prvog veljače i to je to, danas provjereno u referadi.
zvala i ja danas referadu.ja ako želim izaći na prvi rok u 2 mj. moram danas ili sutra (pošto su mi tada prijave) platiti ratu, a ostali koji ne prijavljuju ispit npr sada moraju platiti do 31.1 znači to je zadnji dan. i to je sve!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks