Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
daaa,baš mi je simpa ona ženskica u sobi 3A..kaj prije nije bila ona? vidim da ljudi pišu o neugodnostima u referadi,a meni ženska ne izgleda kao neka koja bi ljudima stvarala neugodnosti...ma referada je mrakać otkad je ona simpa teta dole u 3A
uspiješ sve izreć, dobiš sve potrebne info i još small talk
ko čovek se osećaš
zapravo još uvek nemrem verovat
mislim da se zove Sanja i fakat je osvježenjedaaa,baš mi je simpa ona ženskica u sobi 3A..kaj prije nije bila ona? vidim da ljudi pišu o neugodnostima u referadi,a meni ženska ne izgleda kao neka koja bi ljudima stvarala neugodnosti...
zakon,mislim da nam ona neće predstavljat nikakav problemDa zove se Sanja i završila je ovaj naš studij.
naj se žestit Marbs, iz tebe progovara izmoždeni, obespravljeni studoš staarog sistema..referada... od kud da počnem? to su zbilja iskustva za poželjeti. ako su dobre volje jedino što možeš dobiti je da ti odzdrave... inače... bolje da te nema ako imaš neko pitanje. strašno! uvijek tamo idem sa strahom. zbilja bi se netko trebao zamisliti nad takvim ponašanjem. ne znam u čemu je problem? u njima, u nama, u godinama, poslu koji obavljaju... ja isto radim sa strankama i uvijek sam ljubazna najviše što mogu. ne pada mi napamet da se derem na bilo koga ili bilo što slično. dolaze mi zbilja svakakvi ljudi. nepismeni, gluhi, slabovidni, smrdljivi po cijeloj lepezi smradova... trebala bi im u referadu par puta doći neka moja stranka pa da vide kako imaju sreće što rade sa studentima!
nisam skužila u čem je točno problem mislim kak su te stranice poluprazne? !Evo da vam kazem ja svoje neugodnossti ili mozda svoje vlastite propuste,jednim djelom sam sigurno i ja kriva ali evo da se pohvalim ili rastuzim je to da mi je cijeli index u pogrekama i polupraznim stranicama, a ostalo mi je jos samo 10 stranica a tek sam na drugoj godini.kad mi mama gleda index nemoze vjerovati svojim ocima. Boze sacuvaj...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.