AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Tincincila

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
sve možeš osim lokalne samouprave jer prvo moraš predmete smjera tek onda možeš nju
kad kupiš upisne materijale tamo će ti pisati što možeš a što ne možeš upisati
što to znaci tocno? meni se ostala radno i građansko, a htjela bi upisati lokalnu? dal postoji mogucnost da necu moci? ili?

majolada

što to znaci tocno? meni se ostala radno i građansko, a htjela bi upisati lokalnu? dal postoji mogucnost da necu moci? ili?
možeš upisati lokalnu.možeš čak i jedan izborni jer imaš dovoljno bodova ali moraš upisati prije toga upravno postupovno,sve vježbe i predmete smjera

Marinchy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
mi kod parcijale npr. 2. godine biramo predmete koje želimo upisat?
ne trebamo ići po nekom redu,tj. da moramo uzeti sve predmete iz 3.semestra?

tamchika

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
E ovak, imam pitanje, nitko mi se ne javlja u referadi. Redoviti sam student i pisala sam pad prve godine, međutim nisam uspijela dati sve ostali su mi nauka i financiranje, pa sada mogu upisati samo parcijalu druge, zanima me el padam na izvanredne?

cocci

E ovak, imam pitanje, nitko mi se ne javlja u referadi. Redoviti sam student i pisala sam pad prve godine, međutim nisam uspijela dati sve ostali su mi nauka i financiranje, pa sada mogu upisati samo parcijalu druge, zanima me el padam na izvanredne?
sad te prebacuju na izvanredne.

fakin

Super Moderator
mi kod parcijale npr. 2. godine biramo predmete koje želimo upisat?
ne trebamo ići po nekom redu,tj. da moramo uzeti sve predmete iz 3.semestra?

Primjer ponavljanja I. godine parcijalno II, godina – (31-49 ECTS-a)

Npr. ponavljanje I. godine u kojoj nisu položeni ispiti iz predmeta Nauka o javnoj upravi i Financiranje javne uprave. Time je ostvareno 39 ECTS-boda.
Nepoložene predmete iz I. semestra treba upisati na PRVU slobodnu stranicu u indeksu i na poleđinu upisnog i matičnog lista pod ZIMSKI semestar. Ispod njih upisuju se izabrani predmeti iz III. semestra. U parcijali student može upisati onoliko predmeta iz druge godine studija čiji je zbroj ECTS bodova jednak ukupnom broju ECTS bodova stečenih polaganjem ispita iz prve godine. Prvenstveno se upisuju predmeti iz III., a tek nakon toga iz IV. semestra, a najviše do 60 ECTS ukupno (prva i druga godina zajedno).

Mima1991

Pozdrav ljudići.

Ja ti trebala malu pomoć. Meni su ostali iz 1.godine nauka i financije.i Kad upišem parcijalu,dal mogu sljedeće godine upisat parcijalu treće? mislim,rješit ovo šta ove godine upišem, a onda sljedeće god. upisat predmete još sa druge koji su mi ostali + neke sa treće? Il sljedeće godine upisujem samo ono što nisam upisala sa druge?? Help.. :SSS
Mene to isto zanima!!! :confused2:

Andreja

Pozdrav ljudići.

Ja ti trebala malu pomoć. Meni su ostali iz 1.godine nauka i financije.i Kad upišem parcijalu,dal mogu sljedeće godine upisat parcijalu treće? mislim,rješit ovo šta ove godine upišem, a onda sljedeće god. upisat predmete još sa druge koji su mi ostali + neke sa treće? Il sljedeće godine upisujem samo ono što nisam upisala sa druge?? Help.. :SSS
možeš ako ćeš imat te uvjete za parcijalu treće :laughing:

Marinchy

jedno pitanje...ispite koji su nam ostali iz 1.god.moramo položit do 1.mjeseca da bi mogli polagat dalje ispite iz 2.god.?
ili nema ograničenja do kad moramo položit ove iz 1.god.?

lola

jedno pitanje...ispite koji su nam ostali iz 1.god.moramo položit do 1.mjeseca da bi mogli polagat dalje ispite iz 2.god.?
ili nema ograničenja do kad moramo položit ove iz 1.god.?
Nema ograničenja.

jaga

A zna li netko nešto o poništavanju ispita (pri parcijali) koje smo dali s 2. godine, ako nismo dali 1 ispit s 1. godine?

krejzi19

ako ponovo upisuejmo prvu god.,već jednom jesam,izvanredan student,jel nam lupe kakav žig pad il nešto,il normalno u index upisujem stručni studij javne uprave,ak.god,2011/2012 1 god.studiranja ?

MARYYNNA

ako ponovo upisuejmo prvu god.,već jednom jesam,izvanredan student,jel nam lupe kakav žig pad il nešto,il normalno u index upisujem stručni studij javne uprave,ak.god,2011/2012 1 god.studiranja ?
pa zaš ti je to važno? tak svejedno,al ja mislim da će ti samo stavit žig upis 1.godine.

majolada

ove podatke koje si navela na upisuješ ti nego oni u referadi
pisat će ti ponovni upis prve godine

tamchika

joj može li mi netko objasnit sa ovim glupim prijavinicama za faks i upisom predmeta u indeks, na netu piše da se upisuju prvo predmeti iz prve godine, dakle to je meni nauka i financiranje i onda odmah ispod one koje uzmemo iz druge, dakle sve to u indeksu ide na jednu stranu, a u upisnom listu imam podijeljeno na zimski i ljetni semestar, dakle onda na tom listu pišem sve pod zimski ili kaj?

majolada

joj može li mi netko objasnit sa ovim glupim prijavinicama za faks i upisom predmeta u indeks, na netu piše da se upisuju prvo predmeti iz prve godine, dakle to je meni nauka i financiranje i onda odmah ispod one koje uzmemo iz druge, dakle sve to u indeksu ide na jednu stranu, a u upisnom listu imam podijeljeno na zimski i ljetni semestar, dakle onda na tom listu pišem sve pod zimski ili kaj?
ako si izvanredni student i pišeš u indeks sve na jednu stranu onda da sve pišeš pod zimski
te rubrike su za redovne studente jer oni imaju predmete po semestrima

maya_21

Da li na kraju izvanredni upisuju parcijalu (konkretno treće) upisujući pedmete po redu?!:):):)
žena mi je neš u hodu rekla pa sam shvatila da treba po redu,al čula sam svašta i vidla pa evo da pitam kako ste vi upisali:)

comrad

Da li na kraju izvanredni upisuju parcijalu (konkretno treće) upisujući pedmete po redu?!:):):)
žena mi je neš u hodu rekla pa sam shvatila da treba po redu,al čula sam svašta i vidla pa evo da pitam kako ste vi upisali:)
ja sam morao tako upisivati parcijalu, po redu

vanna

ljudi, ja se na snalazim više s tom parcijalom i upisom.. ostala su mi tri predmeta iz druge godine koja zajedno iznose 24 boda, uljp, opće upravno i eup. mislila sam upisati ta tri predmeta iz druge i onda još vježbe iz nomotehnike i upravno postupovno, to iznosi još 10 bodova, sveukupno bi imala 34 boda, da li je to dovoljno za parcijalu treće? piše najmanje 31 bod, ali ja ne kužim na šta se točno odnosi taj 31 bod, samo na predmete iz treće godine il sveukupno?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks