AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

vina

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
nije li to promjenjeno? čini mi se da sam pročitala do kraja ožujka. :confused2:
najkasnije do 1. ožujka.

Drugu ratu student mora uplatiti najkasnije do 1. ožujka 2013
Prilikom prijave ispita za ispitni rok u travnju 2013. student obavezno mora u studentskoj referadi (soba 10/I. kat gdje se vrše prijave svih ispita), uz prijavnicu pokazati na uvid i indeks iz kojeg je vidljivo da je uplatio drugu ratu. Ako student šalje prijavnicu za ispit poštom, uz prijavnicu obavezno mora priložiti kopiranu stranicu indeksa na kojoj je žig o uplati druge rate, s tim da će indeks prvom prilikom dati na uvid u studentskoj referadi.

Suzie Q

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Nadam se da pitanje koje ću postavit nije već postavljeno bezbroj puta,iako sam prelistala cijelu ovu temu i bila na službenim stranicama od faksa i naravno zvala referadu no nisam mogla nać tu informaciju.Moja situacija je sljedeća upisala sam prvi put izvanredno 2011.godine i dala samo 2 ispita,i zanima me dali još uvijek vrijedi pravilo da mogu studirat sad drugi put prvu izvanredno bez da platim ponovno godinu ,jer koliko sam skužila listajući unazad ovu temu da se to prije radilo.Ispričavam se unaprijed ako je netko već postavio to pitanje ,ali nemogu dobit referadu nikak ,a nažalost nisam iz zagreba tako da nemogu skočit do referade i pitat za tu informaciju ,pa ako netko zna ili je u istoj situaciji bila bih zahvalna

ganesha

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Nadam se da pitanje koje ću postavit nije već postavljeno bezbroj puta,iako sam prelistala cijelu ovu temu i bila na službenim stranicama od faksa i naravno zvala referadu no nisam mogla nać tu informaciju.Moja situacija je sljedeća upisala sam prvi put izvanredno 2011.godine i dala samo 2 ispita,i zanima me dali još uvijek vrijedi pravilo da mogu studirat sad drugi put prvu izvanredno bez da platim ponovno godinu ,jer koliko sam skužila listajući unazad ovu temu da se to prije radilo.Ispričavam se unaprijed ako je netko već postavio to pitanje ,ali nemogu dobit referadu nikak ,a nažalost nisam iz zagreba tako da nemogu skočit do referade i pitat za tu informaciju ,pa ako netko zna ili je u istoj situaciji bila bih zahvalna
Nažalost, to više ne vrijedi..

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ne. moraš platiti.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks