AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

andry

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
maa neee neeee..neg sam ja rijesila uvod i financiranje i jos tri predmeta iz druge...e sad kad budem se upisivala morat cu pad godine..jer kad se budem upisivala nece mi ulazit uvod i financiranje pod bodovanje??to me zanimalo...znaci za parcijalu trece ja moram imat 31 bod iz predmeta iz druge godine???bez obzira sto sam bila upisala prosle parcijalu druge a ne cistu godinu

Balerinica

DA, da daaa, kuzim, oprosti ali cekam rezultate iz EUP-a i nenormalna sam vise!!
Da ne broje se, vec samo bodovi predmeta koje si polozila tj nisi polozila iz druge...jednom kad rjesis prvu, gotovo, uopce ju ne gledas, pa cak ako si prenjela.

andry

ahaaaa a pokusavam nest skemijatt pa zato pitamm..ugl hvalaaa ...i ja sam ocajna jer su nas posteno zeznuli ove godine..i to bas ove godine bez ikakve naznake da ce to tako bit ..al dobro sta je tuu jee..uglavnom sretno svimaa

maja1307

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
znači kad pišem u indeks predmete koje nisam dala, 2 su iz 1.sem, 2. iz 2.sem, upisujem na jednu stranu?

aha.. našla sam di piše to..

minka

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
sorry što pitam, ali da li to znači da plaćam samo one ispite koje nisam položila u prethodnoj godini, znači građansko? a nove koje upisujem ne plaćam?
coci placas sve ono sto nisi položio iz prethodne godine plus nove ispite koje upisujes...zbrojis ects bodove i pomnozis sa 100 ako si redovan odnosno sa 80 ako si izvanredan i tome pridodas jos 300kn upisnine i to ti je to

žena zmaj

pomoć, molim vas!

dakle, znam da sigurno negdje piše, ali sam danas, eto, saznala da moram upisat parcijalu pa sam sva s*ebana.

moja situacija:
pala sam 2. godinu, i sad nisam uspjela dati uvjet za 3., nego moram upisat parcijalu treće.
prelazim u vanredne, jel?

trebam dobru dušu da mi kaže koja je procedura. pliz pliz pliz!

hvala!

minny

Pitanjce. Kaj znaci ovo vezano za ponavljanje god. ja bi trebala opet upisat pad prve god i ponavljat ju.
pise ovak na str od faksa : izvanredni studenti pri ponovnom upisu god imaju pravo upisati najmanje 18 do nnajvise 30 ects bodova po semestru.
jel moze netko pojasnit sto to tocno znaci,dali ako netko ima manje od 18 ects- a nema pravo na ponavljanje ggod. Kaj s onima koji imaju jedan predmet polozen i onima koji nemaju nista polozeno.

lola

Pitanjce. Kaj znaci ovo vezano za ponavljanje god. ja bi trebala opet upisat pad prve god i ponavljat ju.
pise ovak na str od faksa : izvanredni studenti pri ponovnom upisu god imaju pravo upisati najmanje 18 do nnajvise 30 ects bodova po semestru.
jel moze netko pojasnit sto to tocno znaci,dali ako netko ima manje od 18 ects- a nema pravo na ponavljanje ggod. Kaj s onima koji imaju jedan predmet polozen i onima koji nemaju nista polozeno.
Znači da ćeš u zimski semestar upisati predmete koji zbrojeni mogu imati najmanje 18 a najviše 30 ecst isto tako i u ljetni semestar, što znači zbrojeno za cjelu godinu možeš upisati najmanje 36 do najviše 60 ecst bodova. Ne računaš predmete koje si dala, oni ne ulaze u upis sljedeće godine. Možda će ti ovako biti jasnije, izabereš predmete s prve godine koji zbrojeni mogi imati 36 bodova, njih upišeš i više nemoraš upisivati jer smatraš da nećeš uspjeti rješti ostale predmete, znači nisi obavezna upisati sve preostale predmete prve godine koje još nisi dala.Nadam se da sam pomogla :wink5:

minnie92

Znači da ćeš u zimski semestar upisati predmete koji zbrojeni mogu imati najmanje 18 a najviše 30 ecst isto tako i u ljetni semestar, što znači zbrojeno za cjelu godinu možeš upisati najmanje 36 do najviše 60 ecst bodova. Ne računaš predmete koje si dala, oni ne ulaze u upis sljedeće godine. Možda će ti ovako biti jasnije, izabereš predmete s prve godine koji zbrojeni mogi imati 36 bodova, njih upišeš i više nemoraš upisivati jer smatraš da nećeš uspjeti rješti ostale predmete, znači nisi obavezna upisati sve preostale predmete prve godine koje još nisi dala.Nadam se da sam pomogla :wink5:
to ne vrijedi za parcijalu 2.?

minka

upisujes i placas samo ono sto ti je ostalo...ako imas manje od 30 bodova moras upisati sve ono sto ti je ostalo nepolozeno...to ti se mislim odnosi na parcijalu...za tebe vrijedi ona odredba da studenti koji imaju do 30 bodova upisuju ono sto je ostalo..to ti je treci paragraf iste te obavijesti...barem mislim...

Tončica

vrlo vjerojatno ću upisati pad. po svakom semestru imam manje od 18 bodova, odnosno da budem točnija imat ću vrlo vjerojatno sve skupa za upisat 30,5 bodova. i sve budem stavila na prvu stranicu. pa da vidim ko će me tjerat da koristim korektor!

lex89

ne razumijem baš tvoje pitanje ali mislim da će ti ovo pomoći: kad jednom dobiješ potpis iz predmeta više ne moraš dobiti potpis iz tog predmeta koliko god da ga puta upisala.
ma nemam potpis iz računovodstva 1 a upisujem pad pa me zanima da li i za ovaj predmet vrijedi da se plati 150 kn za potpis?

minny

Znaci u biti ja onda placam npr . 56x80+300. kako je i bilo prosle godiine.? Imam samo jedan predmet polozen i to eng koji iznosi 4 Ects boda, kad se oduzme o 60 to je 56

blabla

ovako, izvanredan student, imam 35 bodova iz 2.godine, znači mogu upisati parcijalu 3.

e sad, ja ne želim upisivati parcijalu, nego pad 2.! jel mogu, ili moram parcijalu pošto već imam etcs bodova za nju?

katyy

ovako, izvanredan student, imam 35 bodova iz 2.godine, znači mogu upisati parcijalu 3.

e sad, ja ne želim upisivati parcijalu, nego pad 2.! jel mogu, ili moram parcijalu pošto već imam etcs bodova za nju?
možeš upisati pad nemoraš parcijalu

vina

ne moraš upisat parcijalu ako ne želiš.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks