AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

s.a.n.j.a

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Već sam dobila odg. na ovo pitanje...ali...bila sam u referedi u vezi pitalja da li ću moću po 3 put upisat 2g. izvanredni sam i dobila sam odgovor tete da ništa nezna nego da moram čekat odluku o upisima. Naravno da me sad lovi panika da ne izgubim pravo na studiranje. Molim ako je netko imao takvu situaciju prošle godine da se javi tu ili na pp. I da nemam tih famoznih 35 bodova u položenim ispitima u zadnje 2g.
Ja sam prošle godine po treći put upisivala istu godinu i nisam imala 35 bodova i nije bili nikakvih problema, uvjerena sam da se ni ove godine neće ništa mijenjati :)

Andreja

Koji dokumenti potrebni ako kao izvanredan student ponovno upisujem 1.god?
krivo sam stisnula hvala umjesto citiraj :crazy::crazy:
uglavnom treba ti upisni materijal za upis pada prve godine, to reci tam teti gdje inače kupuješ prijavnice za ispit :happy:

maja1307

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
čula sam, da se je na grupi na fejsu napisano, da ako padneš godinu da se ne plaćaju samo bodovi koje nemaš, nego se plaća cijela godina..

true or false?

škola

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
čula sam, da se je na grupi na fejsu napisano, da ako padneš godinu da se ne plaćaju samo bodovi koje nemaš, nego se plaća cijela godina..

true or false?
To i mene zanima. Tko zna neka požuri s odgovorom da ne zovemo svi referadu.Hvala!

maja1307

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
zavala sam referadu i rečeno mi je:

PLAĆATE SAMO ONE BODOVE KOJE STE UPISALI TJ.KOJE NISTE POLOŽILI + 300KN UPISNINE
MOŽE SE U DVIJE RATE

- ako recimo imaš 25 bodova, njih oduzmeš od 60.. to je 35 x 100 = 3500kn + 300kn upisnina..
evo, da ne bi bilo krivih informacija, ovo vam je 100% tak

cocci

zavala sam referadu i rečeno mi je:

PLAĆATE SAMO ONE BODOVE KOJE STE UPISALI TJ.KOJE NISTE POLOŽILI + 300KN UPISNINE
MOŽE SE U DVIJE RATE

- ako recimo imaš 25 bodova, njih oduzmeš od 60.. to je 35 x 100 = 3500kn + 300kn upisnina..
evo, da ne bi bilo krivih informacija, ovo vam je 100% tak
sorry što pitam, ali da li to znači da plaćam samo one ispite koje nisam položila u prethodnoj godini, znači građansko? a nove koje upisujem ne plaćam?

jasmin

a ako naprimjer prenosim 2 ispita / 14ects ili 1 /7 ects ( ovosi mi dal ću dat sad na dekanskom jedan ispit od ta dva)i upisujem sa 3.godine ostatak do 60 koliko onda plaćam?? ( trenutno sam redovna bez plaćanja ) dali svih 60 bodova ili samo preneseni iz protekle godine???

andry

a jel mi moze netko objasnit...ja sam prosle godine upisala parcijalu druge stim da sam prenjela uvod i financiranje..i iz druge sam polozila osnove prava drustava,obiteljsko engleski i nastojim polozit sad drzavnu...jer ja onda kad se upisujem uvod i financiranje nebrojim kad upisujem trecu godinu...tj zbroj bodova mi bez uvoda i financiranja iznose 22.5 i samo se oni gledaju kad upisujem trecu???

Balerinica

a jel mi moze netko objasnit...ja sam prosle godine upisala parcijalu druge stim da sam prenjela uvod i financiranje..i iz druge sam polozila osnove prava drustava,obiteljsko engleski i nastojim polozit sad drzavnu...jer ja onda kad se upisujem uvod i financiranje nebrojim kad upisujem trecu godinu...tj zbroj bodova mi bez uvoda i financiranja iznose 22.5 i samo se oni gledaju kad upisujem trecu???
Cek, cek, hoces rec da si polozila parcijalu tj ono iz druge kaj si upisala a ovo iz prve nisi?? Kak si uspjela? Il sam ja krivo shvatila, tj sigurno sam krivo shvatila

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks