AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ako ponovo upisuejmo prvu god.,već jednom jesam,izvanredan student,jel nam lupe kakav žig pad il nešto,il normalno u index upisujem stručni studij javne uprave,ak.god,2011/2012 1 god.studiranja ?
lupe ti žig da si upisana u prvu godinu i to je to

SmartGirl

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ja prelazim na izvanredne (prve dvije godine sam bila redoban)...preostalo mi je 51 ECTS za upisati, no buduci da znam da nebi to sve uspjela poloziti u narednoj godini, namjeravam upisati 31 ECTS. Radi se o predmetima prve godine, i ako npr. upišem Ustav, Uvod, Soc i Pol, to je točno 30 ECTS, sto znaci da nije dovoljno, jel tako ??? I ako dodam još jedan - Financiranje, to je 37 ECTS, da li je to zadovoljavajuce, tj. ne mora biti bas točno 31 ECTS ??? I ako tako napravim ostaje mi samo Nauka iz te prve godine, da li se to može da mi samo jedan predmet ostane ne upisan?? I da li njega mogu upisati sljedece godine sa još nekima iz 2. godine, kao parcijalu druge ??
Da li uopce studenti koji prelaze na izvanredne imaju pravo upisivati tako 31 ECTS, jer znam da redovni nemaju ???
Hvala unaprijed!

purple

ako može pomoć, lani sam upisao parcijalu treće s tim da su mi ostali radno,građansko i uljp. pošto sam ove godine položio samo uljp prelazim na izvanredno. e sad da li ja mogu upisati nešto od onih predmeta koje nisam lani upisao kao parcijalu ili ne mogu ništa??

majolada

ako može pomoć, lani sam upisao parcijalu treće s tim da su mi ostali radno,građansko i uljp. pošto sam ove godine položio samo uljp prelazim na izvanredno. e sad da li ja mogu upisati nešto od onih predmeta koje nisam lani upisao kao parcijalu ili ne mogu ništa??
moraš upisati sve predmete koji si upisao i lani naravno osim uljp-a a možeš i jedan novi jer imaš dodatnih 7 bodova

Leptiric_20

ja prelazim na izvanredne (prve dvije godine sam bila redoban)...preostalo mi je 51 ECTS za upisati, no buduci da znam da nebi to sve uspjela poloziti u narednoj godini, namjeravam upisati 31 ECTS. Radi se o predmetima prve godine, i ako npr. upišem Ustav, Uvod, Soc i Pol, to je točno 30 ECTS, sto znaci da nije dovoljno, jel tako ??? I ako dodam još jedan - Financiranje, to je 37 ECTS, da li je to zadovoljavajuce, tj. ne mora biti bas točno 31 ECTS ??? I ako tako napravim ostaje mi samo Nauka iz te prve godine, da li se to može da mi samo jedan predmet ostane ne upisan?? I da li njega mogu upisati sljedece godine sa još nekima iz 2. godine, kao parcijalu druge ??
Da li uopce studenti koji prelaze na izvanredne imaju pravo upisivati tako 31 ECTS, jer znam da redovni nemaju ???
Hvala unaprijed!
može ti jedan predmet ostat ne upisan i onda ga upišeš nagodinu, ali ne može ti biti nauka, nju moraš sada upisat jer nosi 14 bodova možeš si ostavit nekli koji nosi do 10 bodova tipa financije, uvod, socio.

SmartGirl

a jel opce imam pravo upisivati tako, npr. 30 i nesto bodova, jer mi je neko rekao, da ako sam prosle godine upisala pad...znaci sve predmete koji su mi ostali ne polozeni...da tako moram i ove godine, a ne da neke izostavim! sto je na kraju točno?
i zbunjuje me jos popunjavanje indexa i onog upisnog lista, tamo pise da sve predmete upisujem pod zimski semestar, zasto je to tako ?? koliko se sjecam prosle dvije godine sam popunjavala i pod zimski i ljetni semestar... to neko pravilo kod izvanrednih, ili... ??

majolada

a jel opce imam pravo upisivati tako, npr. 30 i nesto bodova, jer mi je neko rekao, da ako sam prosle godine upisala pad...znaci sve predmete koji su mi ostali ne polozeni...da tako moram i ove godine, a ne da neke izostavim! sto je na kraju točno?
i zbunjuje me jos popunjavanje indexa i onog upisnog lista, tamo pise da sve predmete upisujem pod zimski semestar, zasto je to tako ?? koliko se sjecam prosle dvije godine sam popunjavala i pod zimski i ljetni semestar... to neko pravilo kod izvanrednih, ili... ??
izvanredni studenti su uvijek pisali sve predmete pod zimski semestar pošto oni nemaju predavanja po semestrima i mogu polagati ispite na bilo kojem roku
ja sam upisivala parciijalu treće a upisala sam ju i prošle godine i rekli su mi u referdi da moram upisati sve što sam upisala prošle godine a nisam položila,ne znam dal to vrijedi i kod pada

vuk

imam jedno malo pitanje-dijete mi je ove godine u 4.mjesecu napunilo godinu,dal vrijedi pisat zamolbu za produženje školarine

mateja19

izvanredni studenti su uvijek pisali sve predmete pod zimski semestar pošto oni nemaju predavanja po semestrima i mogu polagati ispite na bilo kojem roku
ja sam upisivala parciijalu treće a upisala sam ju i prošle godine i rekli su mi u referdi da moram upisati sve što sam upisala prošle godine a nisam položila,ne znam dal to vrijedi i kod pada
hej, daj mi reci šta to znači da smjer koji si prošle godine uzela si morala i ove? ja isto ću sada upisati OPET parcijalu treće pa da znam šta me čeka.

majolada

hej, daj mi reci šta to znači da smjer koji si prošle godine uzela si morala i ove? ja isto ću sada upisati OPET parcijalu treće pa da znam šta me čeka.
da morala sam upisati isti smjer koji sam upisala prošle godine

iwana

Pozz, molim hitan odgovor.Upisana sam 2009. kao izvanredni student. Do danas nisam položila niti jedan ispit. Imam li pravo sljedeće godine upisati tj. platiti ponovno godinu i nastaviti studiranje ili moram ponovno na prijamni?

hana

Pozz, molim hitan odgovor.Upisana sam 2009. kao izvanredni student. Do danas nisam položila niti jedan ispit. Imam li pravo sljedeće godine upisati tj. platiti ponovno godinu i nastaviti studiranje ili moram ponovno na prijamni?
opet placas i nastavljas

Noa

opet placas i nastavljas
A kolko plačaš ponavljanje 100 kn po bodu ili 80 kn ako si izvanredni i pao?

Andreja

A kolko plačaš ponavljanje 100 kn po bodu ili 80 kn ako si izvanredni i pao?
ako si izvanredni onda 80 po bodu.

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
imam jedno malo pitanje-dijete mi je ove godine u 4.mjesecu napunilo godinu,dal vrijedi pisat zamolbu za produženje školarine
ne znam do koje starosti djeteta uvazavaju molbe moje ima 8 mj al cu slati molbu ne znam samo da li je kasno tj. koliko im treba za odobravanje molbe
u svakom slucaju treba pokusati

Andreja

da li izvanredni student po bolonji može upisati istu godinu neovisno o broju pada??Hvala
da, ako si izvanredan možeš upisivat istu godinu koliko god hoćeš puta, jer plaćaš :crazy:

Mapina

Pozdrav,

Nisam bila sigurna di da postavim ovo pitanje pa sam odlučila ovdje.
Zamolila bih vas ako itko točno zna, da mi opiše postupak ispisivanja sa fakulteta, koji papiri trebaju, koliko se treba uplatiti, na čiji račun (pravnog faxa ili društ. vel.?)...

Hvala :)

Leptiric_20

Pozdrav,

Nisam bila sigurna di da postavim ovo pitanje pa sam odlučila ovdje.
Zamolila bih vas ako itko točno zna, da mi opiše postupak ispisivanja sa fakulteta, koji papiri trebaju, koliko se treba uplatiti, na čiji račun (pravnog faxa ili društ. vel.?)...

Hvala :)
http://veleuciliste.pravo.hr/_download/repository/ISPISNICA_strucni_studij_javne_uprave[1].pdf

ovdje ti se nalazi obrazac koji sama isprintas(obavezno obostrano u dva primjerka)i odnesex mislim sanji i ona će ti dalje sve reći

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks