AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Brucoshica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja ne kuzim. kaj se fakat treba imat sve potpise,.pa ako padas godinu, mozda je vjerojatno da nisi ni potpise skupljala... :) ja nemam nijedan iz drugog semestra.. kaj sad.. idem do referade sutra..

amalka

ajd javi ovdje kad saznaš u referadi
ja sam u istoj situaciji, nemam pola potpisa a padam drugu. samo što mislim da svejedno treba imat potpise jer svejedno bez obzira na pad moraš testirat semestar

al dao bog da ne treba

amalka

ajd javi ovdje kad saznaš u referadi
ja sam u istoj situaciji, nemam pola potpisa a padam drugu. samo što mislim da svejedno treba imat potpise jer svejedno bez obzira na pad moraš testirat semestar

al dao bog da ne treba

tesa

ajme ja cu poludjet..frendica mi je danas isla po potpis kod sprajca(upisala je parcijalu druge i sad bi trebala upisat cistu drugu),al nije joj dao i zena u referadi joj je rekla da mora pisat neku molbu...samo se nadam da nije takav:moli: slucaj i s nama

mya_zg

a to je on rekao u 6 mj.da neće davat potpise nikome tko nije dolazio bar 50% dolazaka na predavanje

tesa

ma ja vise neznam sta da mislim,jedna frendica se upisala bez problema i testirala indeks,dok druga nije mogla iako su u istoj situaciji.nemaju potpis iz opceg......
to je valjda moguce samo na nasem faksu!!!!uzas:snaiper:

laine_zg

to ti je valjda kako naletiš, meni su na jedno pitanje u referadi dali 3 razlicita odgovora. a sto se tice potpisa, bez obzira sto padas moras imat izvrsene obaveze studenta (potpis, sistematski itd) tako su bar meni rekli! a sto se tice ove molbe to se placa oko 100kn i NAVODNO dobis potpis bez problema (to nisam zic)

laine_zg

to ti je valjda kako naletiš, meni su na jedno pitanje u referadi dali 3 različita odgovora. a sto se tiće potpisa, bez obzira sto padaš moras imat izvršene obaveze studenta (potpis, sistematski itd) tako su bar meni rekli! a što se tiće ove molbe to se plaća oko 100kn i NAVODNO dobiš potpis bez problema (to nisam zic)

sunce

Ne želim vas razočarat, al sjećam se kada sam
upisivala i parcijalu 2 ( znači pad 1.) i redovno 2. da sam
morala imat sve potpise, gđa. Zdenka je baš provjeravala, osim
naravno onih koje sam skupila prošle god. , kraj njih je samo
povukla okomitu crtu.

tesa

evo frendica i ja smo upisale pad druge bez obzira sta nismo imale potpis iz opceg.nismo trebale pisat molbu ni nista..ponovno smo upisale one predmete koje nismo dale i ponovno za njih moramo skupljat potpise!!??!!!
mene sad zanima dal ja mogu recimo u 11 mj.izaci na drzavnu upravu ako sam sad ponovno upisala taj predmet i jos nemam potpis,ali sam ga prosle godine dobila??
...tnx na odg...

sunce

evo frendica i ja smo upisale pad druge bez obzira sta nismo imale potpis iz opceg.nismo trebale pisat molbu ni nista..ponovno smo upisale one predmete koje nismo dale i ponovno za njih moramo skupljat potpise!!??!!!
mene sad zanima dal ja mogu recimo u 11 mj.izaci na drzavnu upravu ako sam sad ponovno upisala taj predmet i jos nemam potpis,ali sam ga prosle godine dobila??
...tnx na odg...
Ja mislim da možeš izać da državnu, kažem MISLIM, jel kod nas na faksu za svakoga izgleda vrijede različita pravila.
Ja recimo nisam morla skupljati potpise koje sam imala iz prethodne godine.
Ništa ja više ne kužim.

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
...tnx na odg...
ako već imaš potpise od prošle godine,
ne moraš ih ponovo skupljati.

a što se tiče upravnog, morati ćeš opet na predavanja,
tako da bi dobila potpis (s obzirom da profesor traži da se bude na
određenom broju predavanja kako bi mogla dobit njegov autogram ;) ).

Ako iz državne uprave imaš potpis, naravno da možeš
izaći na ispit, jer si ga već odslušala, a
potpis iz prošle godine ti je dokaz za to.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks