AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja sam danas bio na fakultetu i pitao u referadi gospođu Sanju i rekla mi je da se još nezna kolika će bit školarina.Čekaju rješenje sa Pravnog fakulteta da se točno zna iznos,ali meni se čini da će bit malo skuplja pošto smo se pripojili Pravnom fakultetu.
sjajno...meni se čini da jedina posljedica pripojenju pravnom fakultetu će biti veće školarine...

ninapoz

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
, evo jedno pitanjce
2009. prebačena sam sa starog programa na bolognu (izvanredni student) i do danas sam dala 2 ispita iz druge, tj.ostalo mi je još 6 ispita. Da li ja sad moram opet upisat svih tih 6 ispita odjednom ili mogu upisat 3 ispita i drugu godinu opet 3??? Tj. kolko opće mogu biti na jednoj godini??? Znam da se plaća po ECTS bodovima. Navodno sam čula da se može upisati i samo jedan ispit
molim pomoć, jer sam od 0- 24 na poslu i nakako ne mogu doći do refrade
hvala unaprijed

Ninek

, evo jedno pitanjce
2009. prebačena sam sa starog programa na bolognu (izvanredni student) i do danas sam dala 2 ispita iz druge, tj.ostalo mi je još 6 ispita. Da li ja sad moram opet upisat svih tih 6 ispita odjednom ili mogu upisat 3 ispita i drugu godinu opet 3??? Tj. kolko opće mogu biti na jednoj godini??? Znam da se plaća po ECTS bodovima. Navodno sam čula da se može upisati i samo jedan ispit
molim pomoć, jer sam od 0- 24 na poslu i nakako ne mogu doći do refrade
hvala unaprijed
ti upisuješ pad godine, što znači da istu ponavljaš, pa shodno tome moraš upisat ono kaj nisi položila.
jedan ispit se može upisat u varijanti sa parcijalom, i onda taj jedan ispit bude iz druge godine, a zaostatke iz prve MORAŠ upisat

izvanredni mogu studirat koliko god su voljni plaćat, nisi ograničena

maja2107

ti upisuješ pad godine, što znači da istu ponavljaš, pa shodno tome moraš upisat ono kaj nisi položila.
jedan ispit se može upisat u varijanti sa parcijalom, i onda taj jedan ispit bude iz druge godine, a zaostatke iz prve MORAŠ upisat

izvanredni mogu studirat koliko god su voljni plaćat, nisi ograničena
Znači upisuju se oni predmeti koji se ne polože?? jel se samo oni onda plaćaju + upisnina?

Apex

zanima me ovakva situacija..dakle izvanredni sam student i upiso sam prošle god prvu god..i sad postoji mogućnost da ću morat upisat pad..pa me zanima kad dam ostale predmete do ljeta iduće godine i dakle ostvarim svih 60 bodova mogu li onda besplatno upisat 2. god ili radi toga kaj sam pao ne mogu :confused2:

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
zanima me ovakva situacija..dakle izvanredni sam student i upiso sam prošle god prvu god..i sad postoji mogućnost da ću morat upisat pad..pa me zanima kad dam ostale predmete do ljeta iduće godine i dakle ostvarim svih 60 bodova mogu li onda besplatno upisat 2. god ili radi toga kaj sam pao ne mogu :confused2:
pošto si izvanredni student plaćaš obavezno.pretpostavljam da si platio i kad si upisao prvu godinu? ili je to neš po novom programu?

petra115

heii ljudi,mene zanima da ako upišem pad godine moram ponovno polagati ispite koje sam već položila i ako mi se rokovi nastavljaju ili idu ispočetka?? puno hvala :))

jadra

heii ljudi,mene zanima da ako upišem pad godine moram ponovno polagati ispite koje sam već položila i ako mi se rokovi nastavljaju ili idu ispočetka?? puno hvala :))
ne trebaš polagati položene ispite, rokovi se nastavljaju

ana15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ovako: redovan sam student i prosle sam godine upisala parc 3. Nisam dala 3 ispita iz druge koji su mi ostali. Inace planiram se prebaciti na izvaredno pa me zanima sto sad upisujem? Pad druge? A sto je sa onim predmetima iz trece koje sam odslusala? kad ih mogu davati i kako sad placam?

Ninek

Ovako: redovan sam student i prosle sam godine upisala parc 3. Nisam dala 3 ispita iz druge koji su mi ostali. Inace planiram se prebaciti na izvaredno pa me zanima sto sad upisujem? Pad druge? A sto je sa onim predmetima iz trece koje sam odslusala? kad ih mogu davati i kako sad placam?
upisuješ parcijalu treće kao izvanredni i plaćaš 80 kuna po ect bodu koji upisuješ, znači tri ispita zaostatka i sve kaj misliš upisat iz treće
izvanredni nemaju predavanja pa to kaj si odslušala ti je možda mrvicu manje učenja ako si išta zapamtila :happy:

ana15

upisuješ parcijalu treće kao izvanredni i plaćaš 80 kuna po ect bodu koji upisuješ, znači tri ispita zaostatka i sve kaj misliš upisat iz treće
izvanredni nemaju predavanja pa to kaj si odslušala ti je možda mrvicu manje učenja ako si išta zapamtila :happy:
Znaci opet upisujem parcijalu i one predmete iz trece koje nisam prosle godine? To bi bilo super ali mi je cudno jer bi onda mogla upisati praksu i diplomski jer mi je to ostalo jedino iz trece. Ostale predmete iz trece sam odslusala.

misty

Znaci opet upisujem parcijalu i one predmete iz trece koje nisam prosle godine? To bi bilo super ali mi je cudno jer bi onda mogla upisati praksu i diplomski jer mi je to ostalo jedino iz trece. Ostale predmete iz trece sam odslusala.
Upisuješ parcijalu treće, dobro je kolegica rekla. Znači, upisuješ te predmete iz druge koje nisi položila plus predmete iz treće koje nisi položila i upisala si ih prošle godine (a možeš i neke druge kombinacije predmeta) da ti ukupno iznose 60 ECTS, kad se zbroje ti predmeti iz druge i treće godine. Ne upisuješ samo diplomski i praksu, to ne možeš...:wink5:

ana15

Upisuješ parcijalu treće, dobro je kolegica rekla. Znači, upisuješ te predmete iz druge koje nisi položila plus predmete iz treće koje nisi položila i upisala si ih prošle godine (a možeš i neke druge kombinacije predmeta) da ti ukupno iznose 60 ECTS, kad se zbroje ti predmeti iz druge i treće godine. Ne upisuješ samo diplomski i praksu, to ne možeš...:wink5:
aha.kuzim. hvala!

dashuria

Bok. Pretprošle godine sma upisala parcijalno drugu,a prošle drugu godinu. Jel ja mogu sada opet upisati drugu što je ostalo ili moram parcijalu treće?Koliko plaćam ako sam redovan studen?
hVALA puno

misty

Bok. Pretprošle godine sma upisala parcijalno drugu,a prošle drugu godinu. Jel ja mogu sada opet upisati drugu što je ostalo ili moram parcijalu treće?Koliko plaćam ako sam redovan studen?
hVALA puno
Ovisno koliko imaš bodova...ako imaš položene predmete iz druge koji sveukupno iznose 31 ECTS, koliko trebaš za parcijalu treće, onda možeš parcijalu...ako imaš manje od toga, upisuješ pad druge i ostale predmete koji su ti ostali.Plaćaš 100 kn po ECTS bodu, znači 60 ECTSx 100 je ukupno 6000+300 kn upisnine...a sada kak su na dvije rate, sad daješ 3000+300 kn i do 31. siječnja 2012. ostatak 3000 kn. :wink5:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks