AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove sociologije

kk2015

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
esejska: strukturirani i nestrukturirani intervju,soc statika i dinamika,kriminal bijelih ovratnika,kako izborni sustavi utjecu na izbor i ponasanje biraca
na zaokruzivanje: represivnost obicaja i prava obiljezje je kojeg drustva,na pitanje kako se pravo primjenjuje odgovara tko/sto,za koju nejednakost therborn kaze da se smanjuje,koji pravac govori da se treba istrazivati subjektivni svijet ljudi,kakvo je pluralisticko shvacanje moci..i jos 3 kojih se ne sjecam :/

karla1818

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Mozes javit samo kak je bilo na komisiji u petak? Jer je iduci put meni komisija :/
Dobri su, pitaju konkretna najčešće 2 pitanja, ali vole izvlačiti dlake u jajetu oko tih pitanja jos, pa se dobro pripremi i nemoj kaskat puno:)

Belma

Dobri su, pitaju konkretna najčešće 2 pitanja, ali vole izvlačiti dlake u jajetu oko tih pitanja jos, pa se dobro pripremi i nemoj kaskat puno:)
A tko ti je sve bio? jel svaki prof postavi dva pitanja ili? sta su tebe pitali?

kk2015

jel ima netko da je odg soc kod ksenije na proslom roku,a jos mu nije upisala ocjenu na studomat? jel njoj i inace treba tak dugo? :/

Plavuša

moze li mi netko rec literaturu odnosno kako se zove knjiga koju trebamo da znam kopirat i koje gradiov spada dal je to cijela knjiga il ima dijelovi koje ne trebamo .. il ako ima neko novu knjigu za prodat jos bolje ;)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks