AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove sociologije

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Dobro šta je sa rezultatima opet??? Stvarno mi nije jasno, još prije nego što smo pisali su jasno stavili obavijest da će rezultati za sva 3 studija biti do 24-og. A oni samo stavili za pravo i soc.rad. Što je previše previše je i stvarno bezobrazno i bezobzirno od njih

ni meni nije jasno. onoliko koliko nas je bilo pisalo,može se ispraviti u 2 dana(i to da 1 prof ispravlja)

P.S. objava rezultata kolokvija bit će u četvrtak 30.1. u 11:30h(dv 4,Gundulićeva)

tada će se dijeliti i potpisi

diance

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
mene zanima kakva je prof.ksenija grubišić na usmenom iz osnove sociologije, da li ga cjepidlači ili traži ono osnovnije stvari, te da li pita možda ono što u kolokvijima nismo znali?

Nerea

Da li se stvarno ispit pise u TMT 14? Zna li netko
da,u ponedjeljak na TMT 14,12h,dvorana 2

mene zanima kakva je prof.ksenija grubišić na usmenom iz osnove sociologije, da li ga cjepidlači ili traži ono osnovnije stvari, te da li pita možda ono što u kolokvijima nismo znali?
meni je prof Grubišić rekla da može bilo što pitati

headred

Mene je Ksenija pitala ono što nisam znala u kolokviju, ne znam da li joj je to uobičajeno ili je tako samo mene zapalo.

Mene je Ksenija pitala ono što nisam znala u kolokviju, ne znam da li joj je to uobičajeno ili je tako samo mene zapalo.

ines1992

Grupa b: teorija kontakata, racionalnost kod weber, čikaška škola, kako su povezana društva kod durkheima, ehrlich, politička kultura verba i almond, objasnit nivoe analize, drustva kod comtea i durkheima, alijenacija socijalne posljedice i drzave po haywoodu. Toliko koliko se ja sicam :)

love life

iskrenost
bok svima...imam molbu...please help..idem na ispitni rok 17 iz sociologije a imam knjigu uvod u sociologiju kregar,sekulić,ravlić,grubišić...dali još uvijek ona valja ili su nešto promjenili??? jer nisam mogla doć ni na predavanja ni na konzultacije pošto sam imala tešku operaciju prije dva mjeseca...

Nerea

bok svima...imam molbu...please help..idem na ispitni rok 17 iz sociologije a imam knjigu uvod u sociologiju kregar,sekulić,ravlić,grubišić...dali još uvijek ona valja ili su nešto promjenili??? jer nisam mogla doć ni na predavanja ni na konzultacije pošto sam imala tešku operaciju prije dva mjeseca...
valja,ne brini! ono što je malo promijenjeno ne odnosi se za nas nego za ostala 2 studija .

mcook

Pitanja 1. rok sociologija

A grupa
-sociološka imaginacija (ko ju je osnovao)
-R.J.Hering (sociologija i pravo)
-5 tipova moderne države (T.Marshall) bar brijem da je taj lik
-Marx i historijski materijalizam
-Durkheim i samoubojstvo i društvena integracija
-Tipovi devijantnosti

Nisa

Može netko reći koja su pitanja bila na usmenom jučer?
Prof. Grubisic pita po jedno pitanje, eventualno dva, tako da nije problem :)
Zavisi sta te snadje, uglavnom su bila pitanja vezana za teorije devijantnosti (bioloska, psiholoska, socijalna), interesne grupe, Weberova racionalizacija prava... a iz prvog dijela gradiva pita Durkheima i Marxa najvise.

Zeljaa

Prof. Grubisic pita po jedno pitanje, eventualno dva, tako da nije problem :)
Zavisi sta te snadje, uglavnom su bila pitanja vezana za teorije devijantnosti (bioloska, psiholoska, socijalna), interesne grupe, Weberova racionalizacija prava... a iz prvog dijela gradiva pita Durkheima i Marxa najvise.
Zar nije na prošlom roku ispitivala Antonija?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks