Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
http://www.pravo.unizg.hr/slavica.habijandaj jel može netko pomoći...prilikom zadnjeg pisanja ispita iz sociologije kod njih mi je ostao indeks jer sam pisao komisijski ispit...gdje sad mogu to podići? poslao sam grubišićki mail, ona rekla da se javim nekoj slavici habijan...ko je ta žena jel zna tko i kako ja mogu uzeti si indeks?
Ne bih ti preporučila skriptu za učenje, pismeni i možeš proći,ali za usmeni knjigu pročitaj. Pitanja ti obuhvaćaju sve lekcije,tako da nema manje važnog.moze pitanje?jel mogu sociologiju uciti iz skripte? jel ima koja dobra skripta?jel se pitanja ponavljaju?
jel ima koja skripta da je dobra? da se prolazi po njoj?hvala![]()
pa obicno se popis za usmeni objavi par dana kasnije, ovisi kad isprave sve..najcesce dan il dva kasnije znaci tak negdje je i usmeniDa li zna netko ukoliko se položi pismeni, da li se istoga dana polaže i usmeni, ili slijedeći dan?
Hvala
1. društvena činjenica i društvena integracijaZna li netko koja su pitanja bila na današnjem roku?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.