AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove sociologije

Dolla

Miss Gates
Dal netko zna dal mi prijavljujemo ispit i u slučaju ako prođemo i drugi kolokvij? Ili se samo pojavimo na usmenom..
Moraš prijaviti zbog broja zapisnika koji se upisuje u indeks uz ocjenu, bez prijave te ne stave u zapisnik pa ne možeš ni dobiti taj broj.

maja1307

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
kak vam ide? meni nikak, kolko god učila tu soc, ne sjeda mi :S

jel mi može netko reć na kojoj se str u knjizi nalazi "indeks klasnog glasovanja"..
ja ne mogu nać

vibica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Na 1.kolokviju sam imala samo 21 bod.. Je li bolje da idem na drugi kolokvij ili da prijavim ispit? Pomagajte pliz 
Ja sam imala isti broj bodova kao i ti i svakako ću izać na 2. kolokvij :)
Rokova imam tako da se uvijek mogu osloniti na to, a ako sam prošla 1. već, onda definitivno idem dalje na kol.

Slv

Jel se mi trebamo prijaviti za drugi kolokvij isto ko i za prvi? Nisam nigdje vidjela link, htjela sam to pitati danas na uvidu u prvi kolokvij ali nikako ne mogu doći..

moonshadow

Da li netko zna da li ako prijavim sutra ispit za 28.1 da li mogu u slučaju prolaska kolokvija tada iskoristiti usmeni ili da li prijavljujemo za 11.2. ispit..

valka

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
netko dobar da mi kaže kako to comte dijeli društvo? i jesu pozitivna i kolektivna svijest isto? jesu jelda :D

Odisej

Imam zapisano u bilježnici kako za ispit iz sociologije treba naučiti slijedeće lekcije:
1. Predmet sociologije
2. Sociologija i pravo
3. Metode istraživanja
4. Sociološke tradicije
5. Radikalna društvena teorija:Karl Marx
6. Utemeljitelji sociologije: Emile Durkheim i Max Weber
7. Sociološka stratifikacija
8. Društvena kontrola i devijantnost
9. Država i demokracija
10. Politička i pravna kultura

Može li mi netko potvrditi jesam li dobro zapisao?
Unaprijed hvala.

vibica

Imam zapisano u bilježnici kako za ispit iz sociologije treba naučiti slijedeće lekcije:
1. Predmet sociologije
2. Sociologija i pravo
3. Metode istraživanja
4. Sociološke tradicije
5. Radikalna društvena teorija:Karl Marx
6. Utemeljitelji sociologije: Emile Durkheim i Max Weber
7. Sociološka stratifikacija
8. Društvena kontrola i devijantnost
9. Država i demokracija
10. Politička i pravna kultura

Može li mi netko potvrditi jesam li dobro zapisao?
Unaprijed hvala.
Je, sve štima :)

tina4

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
imam pitanje... polazem sociologiju preko kolokvija i prijavila sam sad prvi rok u slucaju da prodem kolokvij i zanima me, posto se radi o kolokviju, jel mi nece slucajno to ponistit pa da moram i na pismeni ako ne izadem na taj rok nego na sljedeci?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks