Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Maja 1307, sociologija nije teška kako se čini. I ja sam se ponekad tako osjećala, ali učenjem sve nekako sjedne na svoje mjesto. Bitno je učiti s razumijevanjem. Želim ti puno uspjeha na pismenom.ova sociologija može čovjeka totalno psihički ubiti..
više se tu ne zna tko pije, a tko plaća![]()
Ekipa,svojom glupošću našao sam se u kretenskoj situaciji.:frustrating:
Dakle,danas sam 2. put pisao ispit iz sociologije.
I tako dođem ja na ispit i zaokružim da pišem drugi put.
No,nakon što sam predao ispit u mojoj glavi pojavila se teorija da ja pišem 3. put i otišao ja do asistentice i pronašla ona moj ispit i ja sam zaokružio da mi je to 3. put pred njom.
E sad,da li da pošaljem mail profesorici i objasnim joj što sam napravio ili je to sad nepopravljivo i moram idući put pred komisiju?
Nemojte se puno smijati,hvala!
današnja pitanja s ispita, B grupa:kakvi su dojmovi sa ispita od danas?
ja došla na taj pismeni.. glupaaaaaačaaaaa, tuuup..bolje da nisam dolazila.. aaaaaa fkt je bilo preteško.. katastrofa... nisu oni normalni :SJa sam bila a grupa i meni je bilo tesko...ma uzas..
e svaki put je sve teže...na ovom ispitu su pitanja bila sve nešto usporedi, koja je razlika između, kakve veze bla ima sa bla... itd...:crying2:ja došla na taj pismeni.. glupaaaaaačaaaaa, tuuup..bolje da nisam dolazila.. aaaaaa fkt je bilo preteško.. katastrofa... nisu oni normalni :S
znaš kaj fakat se slabo sjećam..totalno sam bila blokirala na ispitu, ničega se nisam uspjela sjetit, baš su me preplašili :sad:danchicka ,ajd´ pliz ptanja kojih se sjećaš iz svoje grupe napiši
J. Kregar, S. Ravnić, D. Sekulić, K. Grubišić: Uvod u sociologiju, Zagreb, 2008.Pozdrav, da li se mora učiti cijela knjiga ili postoje poglavlja koja se ne moraju učiti- i koja su to poglavlja? Fala
Polideterminiranost - poli = mnogo/više; determiniranost = određenost. Dakle, višeodređenost, mnogoodređenost, vjerojatno u smislu brojnosti različitih faktora (socijalnih, političkih, ekonomskih i inih) koji su uvjetovali, usmjerili ili oblikovali društveni razvoj.Šta znači ta riječ "polideterminiranost"?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.