ili ste ti i kolege preljeni da naučite???bez truda nema rezultata...Budući da je prolaznost jako mala, vrlo se lako može zaključiti da predmet i nije tako lagan???
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ili ste ti i kolege preljeni da naučite???bez truda nema rezultata...Budući da je prolaznost jako mala, vrlo se lako može zaključiti da predmet i nije tako lagan???
Hello! Molim vas za pomoć ako netko zna???Zna li netko kako bi se objasnila:1. globalizacija i internacionalizacija
2. diverzifikacija i interdisciplinarnost
3. povećana potreba za praktičnim znanjima formuliranja društvenih politika
Hvala!!!![]()
• globalizacija i internacionalizacija – modernizacija hrvatskog prava je njegova europeizacija; pravna reforma pretpostavlja – osim prilagodbe zakona, institucija i prakse – i promjene u pravnom obrazovanju, modernizaciji programa i razumijevanje međunarodnog društvenog, političkog i pravnog konteksta – univerzalizaciju pravaHello! Molim vas za pomoć ako netko zna???
par dana...al zadnji put je bilo točno tjedan dana ak se ne varamljudi, može li netko napisati koliko obično prođe dana između pismenog i usmenog iz sociologije?
Predmet sociologije - > 1.-28. str.Jel zna tko sto se treba naucit iz sociologije? Cijelu knjigu?
Predmet sociologije - > 1.-28. str.
Sociologija prava - > 29.-60. str.
Metode istraživanja - > 61.-82. str.
Sociološke tradicije - > 83.-100. str.
Radikalna društvena teorija - > 117.-134. str.
Utemeljitelji sociologije - > 167.-220. str.
Socijalna stratifikacija - > 243.-264. str.
Ideologija - > 353.-374. str.
Država i demokracija - > 375.-406. str.
Politička i pravna kultura - > 425.-450. str.
to je to!! :crazy::crazy:
onda imaš krivu knjigu.. treba ti kregar, sekulić, ravlić, grubišić 2008ali Uvod u Sociologuju od Kregara, Polšeka i Ravlića ima 300 str. :shocked:
u svakom slučaju odi sutra i probaj ga prijaviti, kolegici se isto desilo i pritala je profu. grubišić i rekla je da nema problema...ljudi ispit iz sociologije je navodno 12.04. Da li ga je moguce sutra prijaviti ili sam propustio rok prijave... hvala
profesionalizacija - pravo više nije domena u kojoj se nalaze ljudi koji nisu prošli poseban proces učenja. Profesionalnost znači daleko više od posjedovanja znanja i vještina, ona znači i poseban etički stav proema poslu, plaću za rad, odvojenost privatnog i poslovnog svijeta i života.ja mislim da je dovoljno naučit ta pitanja za prolaz...
ja mislim da je dovoljno naučit ta pitanja za prolaz...
može li mi neko odgovorit na pitanje što je to profesionalizacija prava???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.