sakica
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
To je tamo gdje kupujemo prijavnice za ispit?:confused2:na TMT3, mislim da drugi kat :wink5:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
To je tamo gdje kupujemo prijavnice za ispit?:confused2:na TMT3, mislim da drugi kat :wink5:
yes :happy:To je tamo gdje kupujemo prijavnice za ispit?:confused2:
to spada pod weberovu racionalizaciju prava str. 51Svatko tko zeli saznati kolko je imao bodova mora ici na konzultacije i traziti uvidjaj testa.
Nema pravila neki puta stave bodove a neki put ne.
Usmeni je na tmt-u 3 soba 36/II
dali netko zna sta je Generalizacija i Sekularizacija i pod kojim se to gradivom nalazi ?
to je gradivo SOCIOLOGIJA I PRAVOSvatko tko zeli saznati kolko je imao bodova mora ici na konzultacije i traziti uvidjaj testa.
Nema pravila neki puta stave bodove a neki put ne.
Usmeni je na tmt-u 3 soba 36/II
dali netko zna sta je Generalizacija i Sekularizacija i pod kojim se to gradivom nalazi ?
nije teško uopće, bitno je da razumiješ gradivo.imam pitanje kakva je ksenija na usmenom? jel tesko dobiti 2 kod nje?
nije teško dobiti 2, ja sam dobila i još mi uvijek nije jasno zašto jer sam bila sigurna da ne prolazim, pitanju stvarno nisu bila teška al jbg blokada... pitala je pozitivizam pravnu i političku kulturu, idealtip (i vrste idealtipa) , društvene pokrete, interesne grupe, stranke, aberlovu tipologiju, giddens - pokrete, teorije države, talijanska pravna kultura, ideologija za manheima, rahbinderova podjela pravne znanosti, comte 3 stupnja ravoja društva, alijenacija
sretno, ćao!
ma nije to sve mene nek nas 4 kolko nas je bilo unutra (a mene je najmanje pitala, pa sam mislila da ne prolazim XD)koliko pitanja po osobi? nije valjda da te to sve pitala?! :laughing:
učis sve isto ko i za kolokvij, znači netrebašda li moramo za ispit učit one cijeline koje nismo morali učit za kolokvij, bilo je par stranica koje nismo morali pa se toplo nadam da ih ne moramo učit ni sad?![]()
alberlova tipologija?!
nije to neki tipfeler? trazim u literaturi pa ne mogu to naci...
zna netko vise o tome?
a jel pita po knjizi ili sta joj padne na pamet? ako neznas naprimjer odgovor na prva dva pitanja dali pita dalje ili odustane?ma nije to sve mene nek nas 4 kolko nas je bilo unutra (a mene je najmanje pitala, pa sam mislila da ne prolazim XD)
učis sve isto ko i za kolokvij, znači netrebaš
ne nije čudno pitanje..meni je bilo smiješno..jer ako ne znaš odgovor na prva dva pitanja, podrazumijeva se da ne znaš..a onda mi je pitanje samo po sebi bilo bezveze..ne kuzim zasto je cudno pitanje? pitam jer neznam kako funkionirea usmeeni kod nje... naravno da ne mislim na usmeni ako nisam naucila... al me zanima jer ima profesora koji kad vide da neznas prvo pitanje vise ni ne pitaju jer misle da neznas
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.