AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove sociologije

jellica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
jel netko možda zna dali ako ja ne dođem odgovarat u četvrtak (prošla sam preko kolokvija pismeni dio) dali onda mogu doć na sljedeći rok odgovarat il se računa kao pad ako ne dođem??
i mene to zanima,u istoj sam situaciji,prosla pismeni preko kolokvija,a usmeni u cet...ajd ljudi ako ima bilo tko kakvu korisnu informaciju,pomozite nam :laughing::happy:

avemaria

i mene to zanima,u istoj sam situaciji,prosla pismeni preko kolokvija,a usmeni u cet...ajd ljudi ako ima bilo tko kakvu korisnu informaciju,pomozite nam :laughing::happy:
poslala sam mejl profesorici i odgovorila je da se nemože, znači računa se ko pad

saddad

Meni pise da sam prosao preko kolovija, a gledao sam pipis za cetvrtak i nema me na njemu za usmeni, pa mi nije jasno

A inace sam mislio prijavit ispit 4.2, pa ako ima netko da se razumije u ovakve situacije.. :frustrating::sad::unsure:

Andrejci

Meni pise da sam prosao preko kolovija, a gledao sam pipis za cetvrtak i nema me na njemu za usmeni, pa mi nije jasno

A inace sam mislio prijavit ispit 4.2, pa ako ima netko da se razumije u ovakve situacije.. :frustrating::sad::unsure:
moras ispit prijavit, ako nisi ovaj rok onda mozes sljedeci (mislim da je 15.2) i onda nejdes na pismeni nego samo na usmeni :)

LinaZG

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
molim pomoć kolege :)
jel bi mi mogao netko reći točno gradivo koje moramo naučti za ispit ??
naslove lekcija ako nije problem, bila bih vaaam jaako zahvalna :)

Andrejci

molim pomoć kolege :)
jel bi mi mogao netko reći točno gradivo koje moramo naučti za ispit ??
naslove lekcija ako nije problem, bila bih vaaam jaako zahvalna :)
Predmet sociologije (str. 1 – 28)
Sociologija prava (str. 29 – 60)
Metode istraživanje (str. 61 - 82)
Sociološke tradicije / Auguste Comte i pozitivizam u sociologiji (str. 83 – 100)
Radikalna društvena teorija: Karl Marx (str. 117 - 134)
Utemeljitelji sociologije: Émile Durkheim i Max Weber (str. 167 – 220)
Socijalna stratifikacija (str. 243 -264)
Ideologija (str. 353 – 374)
Država i demokracija (str. 375 – 406)
Politička i pravna kultura (str. 425 – 450)

darija

sretno svima koji danas imaju usmeni kod ravlića... i da, molimo vas podjelite s nama dojmove!!! :)))

kekasica

Jedno pitanje,jel možemo prijavit usmeni ako smo prošli oba kolokvija za rok u 4. mjesecu ili je to predaleko i neće nam dat ili kako god? Molim vas pomoć!!!

Stiv

Ljudi bio sam na ispitu 01.02. al me nema na popisu za usmeni u petak... to bi značilo da nisam prošao, al mi nije jasno zašto nisu objavljeni rezultati pa da okvirno vidim koliko sam imao bodova!? Jel to tako uobičajeno da su objavljena imena samo onih koji su prošli, zar nebi trebalo pisat barem koliko imamo bodova, pogotovo za nas koji nismo iz Zg pa ne možemo na konzultacije a usto i radimo... Na koju foru mogu saznat bodove ispita a da ne dođem na konzultacije?? Ako tko zna neka mi odgovori bio bih jako zahvalan.

Imam jedno pitanje u vezi prijavljivanja ispita, nadam se da se nisam kasno sjetila i da ima još jedne noćne ptice koja švrlja ovuda i zna odgovor na moje pitanje :D...
Sutra idem prijavit ispit, pa sad me zanima jel trebam navesti da sam bila na prethodna dva kolokvija i pala, jel mi sad ovo ispada onda 2. ispitni rok?
Ne, to ti je prvi rok, kolokviji se ne broje.

Ninek

Ljudi bio sam na ispitu 01.02. al me nema na popisu za usmeni u petak... to bi značilo da nisam prošao, al mi nije jasno zašto nisu objavljeni rezultati pa da okvirno vidim koliko sam imao bodova!? Jel to tako uobičajeno da su objavljena imena samo onih koji su prošli, zar nebi trebalo pisat barem koliko imamo bodova, pogotovo za nas koji nismo iz Zg pa ne možemo na konzultacije a usto i radimo... Na koju foru mogu saznat bodove ispita a da ne dođem na konzultacije?? Ako tko zna neka mi odgovori bio bih jako zahvalan.
eventualno da nazoveš profesora pa pitaš, makar ne garantiram da će to upalit..

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks