AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove sociologije

Nela

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Stvarno neznam i ja mislim da je 45 min.pre malo vremena za ovaj sistem ispita,Možda bi se trebali nekome žaliti,ali kom.Ovo juče je bilo užas falilo mi je vremena za 5 pitanja ,a pisala sam jako brzo.SRETNO.
imate studentskog predstavnika prve godine i njegovog zamjenika pa se njima obratite.
više o predstavnicima na portalu

Spalja

ma grozno je bilo..
a ono pitanje, neznam kak točno se zove, što je to ANALIMAGINACIJA-il kak god se već zove...
pa to mi nnismo učili...
AMALGAMACIJA - je na 108. str. i spada u biologizam...L. Gumplowitz
to ne spada u dio koji mi trebamo znati, tako da treba otić na uvid u ispit, prošao ili pao...možda im se zalomilo još koje pitanje...ak si pao, možda su ti taman ta tri boda bila važna...treba se žalit i izborit za sebe...

...od L do Ž - rezultati će biti u petak ili u ponedjeljak na stranici pravnog fakulteta...tak na je rekao onaj plavi asistent

Yuzu

Kad bi bar netko složio skriptu rađenu po novoj knjizi. Znam da puno tražim,ali meni je skoro nemoguće učiti iz knjiga. Upotrijebim ih tu i tamo da pronađem neki detalj ako mi se čini da treba ali inače mi je to užasno teško no morat ću nekak.

missica5

e a jel netko zna kada možemo na uvid testa??
i kod koga?
s obzirom da ksenije nema sad..
kome sad mi od l-ž moramo ići?
tnx

ali mene tu nema na popisu...ima jedna zenska sa mojim prezimenom ali nema moje ime...jel postoji mogucnost da su se zeznuli za ime??? jer mene nema napopisu
a neznam...možda može i to biti..
uglavnom trebalo bi ići na uvid testa...
znaš možda kad je??

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
da, ja mislim da je na tmt3...tamo je bila i politologija...
jel mi moze tko odg na ova pitanja...pleasee...
društv. pokreti prema Giddensu?
thnx..

sta cemo kod kregara odg?
ajme kako on ispituje...
radnički, ekološki, demokratski, mirovni.
(to ti je inače u lekciji država i demokracija) :wink5::wink5:

misty

kaj ima komisije iz sociologije? tko je na komisiji i jel ima tko da mi može napisat neke dojmove sa komisije?! spremam se za 6. mj, pa bi bila zahvalna...:frustrating:

antonia

Može li mi netko reći kako je Durkheim podjelio drištvo.Sve ovo što sam ja pročitala mi je nepotpuno ,barem gdje to spada.HVALA

blabla

Može li mi netko reći kako je Durkheim podjelio drištvo.Sve ovo što sam ja pročitala mi je nepotpuno ,barem gdje to spada.HVALA
pa kod durkheima spada:laughing:
ugl durkheim shvaća društva koja su povezana mehaničkom i organskom solidarnošću.

jel se sjeća netko nekih pitanja sad s ovog roka?
usmeni ili pismeni??
p.s.pismeni pitanja imaš malo niže u postovima(2.str.):wink5:

Marinica

moze pitanje..jel valja ona skripta koju je kregar pohvalio??da iz nje ucim??
to ti je skripta pisaa po staroj knjizi iz 2006 godine a mi moramo učit po novoj knjizi

sve skripte s foruma su pisane po staroj knjizi

blabla

moze pitanje..jel valja ona skripta koju je kregar pohvalio??da iz nje ucim??
ja sam učila iz jedne s prava...(naučila ju, pročitala knjigu i prošla)
ako želiš-daj mi mail pa ti ju pošaljem:wink5:
nema jedne lekcije (metode istraživanja)..

poslala sam ju na mail uredništvu dvz-a, pa će ju valjda staviti u skriptarnicu..
ako ti hitno treba-samo javi na pm!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks