AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove sociologije

Mari123

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kako izgleda kolokvij kod Ksenije? Obraca li vise paznju na opcenitije stvari ili bas ide u detalje ? I treba li znati o svim onim ljudima iz sociologije tko je sto napravio ili samo o onim najvaznijim?

Norid96

Pozdrav, bio sam malo izvan tijeka događanja, pa ako mi netko može objasniti situaciju. Na internet stranicama literatura je ostala ista kao i prošle godine, ali pod 'Detaljne informacije' navedena su poglavlja kojih nema u knjizi (ili to nisu poglavlja, nego samo dijelovi gradiva :confused). Pitanje - obuhvaća li ispitno gradivo sve što i prošle godine ili se nešto mijenjalo?

Također, ako me netko može podsjetiti kako je ispit koncipiran. Hvala :)

xxxy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
to su samo dijelovi gradiva, ništa se nije mijenjalo od prošle godine. Ispit ima osam pitanja na zaokruživanje i četiri esejska :)

Marianne

Kad je ono zaostalo predavanje iz sociologije? Kad i kako mozemo dobiti potpise?
ako misliš na zaostalo predavanje za izvanredne studente, održano je 07.01., a potpisi se vjerojatno mogu dobiti na konzultacijama. najbolje da prvo pošalješ prof. Grubišić mail pa provjeriš s njom.

Gigi

ako misliš na zaostalo predavanje za izvanredne studente, održano je 07.01., a potpisi se vjerojatno mogu dobiti na konzultacijama. najbolje da prvo pošalješ prof. Grubišić mail pa provjeriš s njom.
Da li potpise moramo imati za izlazak na ispit ili ga i na ispitu mozemo dobiti?

koni

da li je netko bio jučer na predavanju za izvanredne ? Je li se pojavio netko od predavača? Ima li kakvih uputa za današnje predavanje odnosno da li će ga uopće biti?

koni

da li je netko bio jučer na predavanju za izvanredne ? Je li se pojavio netko od predavača? Ima li kakvih uputa za današnje predavanje odnosno da li će ga uopće biti?
oprostite krivo sam uputila pitanje . Ovo se odnosi na Specijalistički !

Marianne

Da li potpise moramo imati za izlazak na ispit ili ga i na ispitu mozemo dobiti?
mislim da se mogu dobiti i na ispitu pošto sam ja bila na ispitu iz politologije u 11.mj i nije uopće bio problem što nisam imala potpis. štoviše čak potpis nisam ni dobila na tom ispitu jer mi je rečeno da je prerano i da se zna kad se dobivaju potpisi (valjda u 2. mj).

life

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav svima,
Kada će biti objavljeni rezultati 2 kolokvija iz sociologije, šta nisu trebali biti u petak?

Mari123

Može li se npr dogoditi da pošto sam prijavila drugi rok s soc(za usmeni) da mi propadne rezultat kolokvija i da moram na pismeni? Pitanje je vjerojatno glupo :p

fairyr

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Sto najvise Ksenija ispituje? kakav je usmeni kod nje? Hvalaa
Imaš pitanja ovdje prolistaj si malo to uglavnom pita, a pita dva pitanja za prolaz ako znaš pita te možda još nešto za višu ocjenu. Najbitnije je da puno pricas koliko sam služila kod nje

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks