Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ako misliš na zaostalo predavanje za izvanredne studente, održano je 07.01., a potpisi se vjerojatno mogu dobiti na konzultacijama. najbolje da prvo pošalješ prof. Grubišić mail pa provjeriš s njom.Kad je ono zaostalo predavanje iz sociologije? Kad i kako mozemo dobiti potpise?
Da li potpise moramo imati za izlazak na ispit ili ga i na ispitu mozemo dobiti?ako misliš na zaostalo predavanje za izvanredne studente, održano je 07.01., a potpisi se vjerojatno mogu dobiti na konzultacijama. najbolje da prvo pošalješ prof. Grubišić mail pa provjeriš s njom.
oprostite krivo sam uputila pitanje . Ovo se odnosi na Specijalistički !da li je netko bio jučer na predavanju za izvanredne ? Je li se pojavio netko od predavača? Ima li kakvih uputa za današnje predavanje odnosno da li će ga uopće biti?
mislim da se mogu dobiti i na ispitu pošto sam ja bila na ispitu iz politologije u 11.mj i nije uopće bio problem što nisam imala potpis. štoviše čak potpis nisam ni dobila na tom ispitu jer mi je rečeno da je prerano i da se zna kad se dobivaju potpisi (valjda u 2. mj).Da li potpise moramo imati za izlazak na ispit ili ga i na ispitu mozemo dobiti?
Imaš pitanja ovdje prolistaj si malo to uglavnom pita, a pita dva pitanja za prolaz ako znaš pita te možda još nešto za višu ocjenu. Najbitnije je da puno pricas koliko sam služila kod njeSto najvise Ksenija ispituje? kakav je usmeni kod nje? Hvalaa
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.