david88
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
i mene zanima...skinuo sam sve šta ima tu u skriptarnici,al stvarno nebi znao koja je najbolja...sve mi se čine nekako šture...koja skripta???:sad:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
i mene zanima...skinuo sam sve šta ima tu u skriptarnici,al stvarno nebi znao koja je najbolja...sve mi se čine nekako šture...koja skripta???:sad:
Ima ti ja jednu jako odličnu skriptu skinuo sam je sa Pravokutnik.net za sociologiju 2007 i jako je odličnakoja skripta???:sad:
http://www.pravokutnik.net/sites/default/files/skripte/sociologija2007.docmolim vas može li netko reći po kojoj to skripti da se uči i koja je najbolja aj stavite link il neš..pomoziteeeeeeee hvalaaaa![]()
kupiš u skriptarnicu neki obrazac (zaboravila sam kak se zove točno, al uglavnom kažeš za priznavanje ispita sa prava na upravnom). ispuniš taj obrazac i odeš u referadu na pravu sa starim indeksom sa prava i onda ti to oni ovjere i onda odeš u referadu na katu soba 10 sa tim obrascem i indeksom upravnog i molbompoložila sam ovaj ispit na pravu kod prof. Sekulića. znate li je li se može prepisati samo ocjena i koji je postupak za to?
to i mene zanima,jel zna netko možda ??bok, jel zna netko mozda da li se i kod nas na upravnom studiju promijenio koncept pismenog ispita iz sociologije kao i na pravu??? da li su je jos uvijek prvih deset kracih a ostala opisana ili je sad po novom kao i na pravu 15opisnih pitanj??
to je skripta po staroj knjizi jer nova je knjiga izdana 2008.Ima ti ja jednu jako odličnu skriptu skinuo sam je sa Pravokutnik.net za sociologiju 2007 i jako je odličnaPogledaj si ako mi ne viruješ pa se uvjeri
:laughing:
http://www.pravokutnik.net/sites/default/files/skripte/sociologija2007.doc
eto to ti je taNadam se da sam ti uspio pomoći
:laughing:
jel misliš možda na socijalnu dinamiku?hej dal mi može netko odgovoriti što je socijalna dogmatika i kako se djeluje pomoću nje ...
fala![]()
ima velikih razlika?to je skripta po staroj knjizi jer nova je knjiga izdana 2008.
trebalo bi skriptu provjeriti uz knjigu, ali znam da nam je rečeno da ispit spremamo po novoj knjizi jer ima nekih promjena u odnosu na stare knjige.ima velikih razlika?
a koja je to skripta ?ja sam soc radila učila samo po skripti i bilo mi j dovoljno,naravno,skriptu treba dobro naučit i niša ne preskakat zato što je ina i onako već skraćena i izdvojeno najbitnije..
svi koji polažu predmet po četvrti puta, tj. oni koji idu na komisiju moraju uz prijavnicu donjeti i obrazac za komisijubok svima..vidim da neki moraju za ovaj predmet donjeti u referadu obrazac zahtjeva za polaganje ispita pred nastavnickim povjerenstvom???dali mi moze neko ko zna reci vise o tome??zar svi koji idemo na komisiju moramo to donjeti??
je to ova skripta od Iwy?ja sam učila po nekoj skripti sa pitanjima i prošla iz prve, dobila 3 i sretna otišla doma)))) pa ako netko želi tu skriptu nek se javi na pv
))
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.