AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

ivana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
onda do kada se treba uplatiti godina? dio nas koji ne možemo upisivati preko studomata, zbog politologije i sl...

malivibrufo

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
molim informaciju od koliko sati su upisi...izvanredni sam student...i kojim danima radi referada poslijepodne i od koliko do koliko,hvala

skne13

molim ako netko zna da napiše da li sada moram platiti samo zimski ili i ljetni semestar jer ne upisujem preko studomata nego ručno u referadi?izvanredni sam i upisujem predmete kao i prošle godine,politologiju,eup,uljp i upp zbog toga i upisujem ručno.

ivana

molim ako netko zna da napiše da li sada moram platiti samo zimski ili i ljetni semestar jer ne upisujem preko studomata nego ručno u referadi?izvanredni sam i upisujem predmete kao i prošle godine,politologiju,eup,uljp i upp zbog toga i upisujem ručno.
mislim da se uplaćuje sada zimski, a nakon toga u veljači ljetni...

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
izvanredni studenti sada plaćaju samo zimski semestar

josipa12

Jutro svima! Trebam pomoć jer je referadu nemoguće dobiti na telefon, a trenutno ne mogu nikako do Zagreba. Prošle akademske godine sam se prebacila sa starog na novi program, međutim nisam uspjela uplatiti drugu ratu školarine, a nisam niti izašla ni na jedan ispit. Htjela bi sada ponovno pokrenuti studiranje, pa me zanima da li netko zna koja je procedura? kako da to sada riješim?
Unaprijed Vam se zahvaljujem na bilo kakvim informacijama.

martina_sk

Administrator
Jutro svima! Trebam pomoć jer je referadu nemoguće dobiti na telefon, a trenutno ne mogu nikako do Zagreba. Prošle akademske godine sam se prebacila sa starog na novi program, međutim nisam uspjela uplatiti drugu ratu školarine, a nisam niti izašla ni na jedan ispit. Htjela bi sada ponovno pokrenuti studiranje, pa me zanima da li netko zna koja je procedura? kako da to sada riješim?
Unaprijed Vam se zahvaljujem na bilo kakvim informacijama.
vjerujem da još uvijek to možeš napraviti dok traju upisi. odi što prije s molbom u referadu i vidi što se može napraviti. i budi spremna ubrzo uplatiti školarinu.

Vesna Vesnić

Drage kolege, dionici lanjske, na žalost neuspješne, borbe za produljenje studija po starom programu, ako niste vidjeli na web stranici Pravnog fakulteta, dolje sam copy-paste-ala obavijest i podebljala rečenicu gdje se "starim" pravnicima kojima je ostao samo diplomski, te jedan ili dva predmeta daje mogućnost završetka po starom programu u zimskom semestru, iako je rok završetka bio do 30.09.2014.g. Toliko o jednakosti, poštenju, moralu i slično. Da je nama lani dana i mrvica toga, barem, a ne samo omalovažavanje da smo mi, stručni studiji, ipak niža vrsta. :( (po njihovom)

"OBAVIJEST ZA STUDENTE PREDBOLONJSKOG PROGRAMA

U skladu s odlukom Vijeća Pravnog fakulteta od 03. srpnja 2013. god. studenti sveučilišnog dodiplomskog pravnog studija imaju pravo na završetak studija po upisanom nastavnom programu i planu do 30. rujna 2014. god.

Studenti koji ne završe studij studij mogu nastaviti uz pisanu zamolbu na integriranom preddiplomskom i diplomskom pravnom studiju.

Molbe za nastavak studija i prijelaz predaju se u studentsku referadu, soba 51/II kat uz obvezno predočenje indeksa do zaključno 10. listopada 2014. god.

Nakon zaprimanja svih molbi iste će se razmatrati od 13. do 17. listopada 2014. god.

U skladu s rješenjem molbe studenti će upis obavljati u periodu od 20 do 24. listopada 2014. god.

Studentima kojima su preostali obrana diplomskog rada, jedan ili dva nepoložena ispita omogućit će se upis preostalog razlikovnog sadržaja u zimskom semestru 2014/15. akad. god.

O ostalim molbama razmatrat će se individualno prema zatečenom stanju položenih ispita i preostalih obveza."

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks