AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

kristinac

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
A i bolje da vječno studiramo da usavršimo gradivo pa možda nam se otvori put za zapošljavanje jer ionako po državnim službama sjede osobe s razno raznim diplomama kao što su dpl. lovac, ribolovac, kobasičar i drugim. diplomama nekih privatnih fakulteta, a za nas kao stručnjake mjesta nema. Imam priliku vidjeti, žalosno ali istinito.

fakin

Super Moderator
slažem se, samo što da barem takvi sjede, ali kao što se vidi veliki broj ljudi u državnoj upravi i to oni "obični" službenici sjede s krivotvorenim diplomama iz mostara uglavnom...

nell

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Prošle godine sam sa starog programa prebačena na bolognu, i nisam izašla ni na jedan ispit u međuvremenu, jel cijena ects boda ista kao i prošle godine, tj. plaćam li školarini u istom iznosu ili će ove godine ona biti viša?

martina_sk

Administrator
Prošle godine sam sa starog programa prebačena na bolognu, i nisam izašla ni na jedan ispit u međuvremenu, jel cijena ects boda ista kao i prošle godine, tj. plaćam li školarini u istom iznosu ili će ove godine ona biti viša?
ista cijena, 100 kn po bodu + 300 kn upisnine.

zsurin

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
E, pa ljudi, jako, jako me interesira što se ove godine poduzelo da nam odobre dekanski rok? Da li su vječni studenti u stanju bilo što poduzeti da više ne budu vječni? Da li se što pokretalo u vezi dekanskog roka bar za apsolvente? Na pragu je nova školska godina.

silvy

htela sam izvršit upis al mi na studomatu piše,da upis nije moguć jer se ne predaje predmet osnove politologije,kojeg prema pravilu moram upisat???pa me zanima dal još nekome tak piše...

Anchy 05

Da li ima netko sa starog programa koji prošle akademske godine nije upisao bolonju pa nastavlja sada ove 2014/15 i koji je postupak za upise za nas ?

ružmarin

htela sam izvršit upis al mi na studomatu piše,da upis nije moguć jer se ne predaje predmet osnove politologije,kojeg prema pravilu moram upisat???pa me zanima dal još nekome tak piše...
Meni isto tako piše :-(
Kaj se tiče upisa, ja sad ništ ne kužim. Iz prve mi je ostala politologija, nešto iz druge i nešto iz treće...Kolko sam skužila možeš upisat samo predmete iz dvije godine..pa neću valjda polagat postupovno iz treće tek za dvije godine!!!

lilith

Da li ima netko sa starog programa koji prošle akademske godine nije upisao bolonju pa nastavlja sada ove 2014/15 i koji je postupak za upise za nas ?
Ja sam predala molbu za nastavak studija, sa starog redovnog programa, ove godine nakon pauze upisujem izvanredno po Bolonji., Cekam da mi se rijesi molba. Jedino mi nije jasno da li se na mene odnose upisni rok za redovne do 03.10. ili za izvaredne rok do 17.10?Jer sam prekinula studiranje, tj nisam uplatila , u apsolventskom statusu prije 5 godina.

Anchy 05

Ja sam predala molbu za nastavak studija, sa starog redovnog programa, ove godine nakon pauze upisujem izvanredno po Bolonji., Cekam da mi se rijesi molba. Jedino mi nije jasno da li se na mene odnose upisni rok za redovne do 03.10. ili za izvaredne rok do 17.10?Jer sam prekinula studiranje, tj nisam uplatila , u apsolventskom statusu prije 5 godina.
molba će ti biti odobrena to se netrebas bojati ..meni su rekli u referadi da mogu upisati samo kao izvanredni , da ću morat kupit novi index makar mi stari nije ispunjen do kraja , i da pratim na netu obavijesti da će tamo pisat što ću sve morat donijet na upise

lilith

Pitanjce jedno.Ve c sam zaboravila proceduru.kod uplate tjj pisanja uplatnice za upis kod poziva na broj upisujemo maticni broj studenta upisujemo broj indexa? Jer imam samo stari index, a dobivam novi pa taj novi broj jos nemam. Ili upisujemo oib broj? Posto prelazim sa starog na novi program pitam i ovdje.

nell

Odgovor za Jasminu007, imam premalo postova pa ne mogu slati pm.
Ovako, u međuvremenu sam još polożila politoligiju, ali ne znam do kada su upisi ni koja je sad procedura. Pošto sam još na godišnjem jedan dan ću se zaletit do faksa da se raspitam, a onda ću ti javiti na isti način.

martina_sk

Administrator
Pitanjce jedno.Ve c sam zaboravila proceduru.kod uplate tjj pisanja uplatnice za upis kod poziva na broj upisujemo maticni broj studenta upisujemo broj indexa? Jer imam samo stari index, a dobivam novi pa taj novi broj jos nemam. Ili upisujemo oib broj? Posto prelazim sa starog na novi program pitam i ovdje.
ne, piše se jmbag. tu je objašnjeno što je to http://www.pravo.unizg.hr/_news/14537/PODACI ZA UPLATU UPISNINE I PARTICIPACIJE.pdf
piše na dnu indeksa na stranici gdje su ti upisani kolegiji, pored tvog imena.

nell

Znači upisi za izvanredne su od 06-17.10., s time da se do 30.09. treba upisati preko studomata, a tamo je sve navedeno, npr.koliko ects bodova upisuješ i koje predmete.

DANIJELA L

Može pomoć, imam politologiju s prve , EUP i ULJP sa druge i UPP i 2 predmeta smjera sa treće, to sam isto imala i prošle godine kada sam sa starog prelazila na bolonju. Pošto nisam ni izlazila, trebala bi upisati sve isto ali sada piše da se mogu samo dvije godine upisivat, a na studomatu mi piše treća godina i predmeti smjera, a kada kliknem na to javlja mi da se moram javiti u referadu.

E sad kako mi nije zgodno otići sa posla u ova dva dana da li izvanredni baš moraju do referade jer njihov studomat ne funkcionira i koliko upisujem tj., uplaćujem sve tri ili dvije godine...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks