AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

Jasmina007

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hoćeš li ti predati te molbe u ponedjeljak ?
Posaljem ih mailom tajniku i Kopricu, u referadu predamo osobno. Ili ako imas drugu ideju..

Posaljem ih mailom tajniku i Kopricu, u referadu predamo osobno. Ili ako imas drugu ideju..
Sad vidim da se može krivo skužiti - dakle, mailamo molbe, ali isto tak odemo do Koprića, a i tajnika možemo potražiti. Sve zavisi dal će obojica biti tamo u ponedjeljak..

ivana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja mogu tek u ponedjeljak do faksa...šta onda s nama koji se ne možemo potpisati?

suzyc

Molbe i potpise svakako treba predati u referadu u Gundulićevoj, da se dobije urudžbeni štambilj s datumom predaje, tu istu molbu predati i na Pravnom u referadi, a poslati ih i mailom na dekanat i prof. Koprića, kao predstojnika javne uprave. Potpise skupiti on-line i isprintati molbe u dovoljnom broju primjeraka, svakako da ostane kod cura po jedna s prijemnim štambiljom referade s datumom. Ja mogu doći sutra, ako će se što organizirati, ali u ponedjeljak ne mogu. Treba javiti svima čije kontakte imamo

lanna

O.k onda se sutra navečer čujemo i dogovorimo kada ćemo se naći u subotu i kako ćemo to organizirati ,tko je pisao molbu prošle godine da nam pomogne?Kome ćemo predati molbu?
ok super onda se cujemo navečer da se dogovorimo za subotu...

Hoćemo li zajedničku molbu predati s potpisima ili kako ???

suzyc

Ako predaš molbu za prelazak na bolonju, onda to znači da si odustao od starog programa i da pristaješ na prelezak.

Ako se preda jedna molba samo za završetak po starom programu, onda je to nedvosmisleno i želimo završiti po starom programu kako je to odobreno pravnicima i socijalnom radu. To treba posebno naglasiti, da smo stavljeni u nepovoljniji položaj od tih studenata, da nisu dana jednaka prava svim studentima iako smo svi isti fakultet, različiti smjerovi.

Jasmina007

Ako predaš molbu za prelazak na bolonju, onda to znači da si odustao od starog programa i da pristaješ na prelezak.

Ako se preda jedna molba samo za završetak po starom programu, onda je to nedvosmisleno i želimo završiti po starom programu kako je to odobreno pravnicima i socijalnom radu. To treba posebno naglasiti, da smo stavljeni u nepovoljniji položaj od tih studenata, da nisu dana jednaka prava svim studentima iako smo svi isti fakultet, različiti smjerovi.
Prema onome što je meni pravnik rekao, ne smeta ako predamo jednu i drugu. Ukoliko nam odobre, ovu možemo povući. Ali, naravno, svatko nek napravi kak misli da je najbolje..

lanna

pa kako ćemo onda, hoće netko napraviti molbu za sve i ostali da potpišu??
ili ćemo sutra tko može da dođe da sastavimo i potpišemo molbu??

Jasmina007

pa kako ćemo onda, hoće netko napraviti molbu za sve i ostali da potpišu??
ili ćemo sutra tko može da dođe da sastavimo i potpišemo molbu??
Imam molbu od srpnja, i dopis koji su kolegice poslale nakon te sjednice kad nam nije odgovoreno, u kojem još jednom podsjećaju na razloge zbog kojih smo tražili produljenje, navode da bismo, u slučaju da nam ne odobre nastavak, bili u nepovoljnijem položaju u odnosu na druge studente istog fakulteta, te mole da nam se odobri nastavak. Taj zadnji dopis možemo osvježiti, priložiti potpise koji se prikupe do ponedjeljka i zajedno s prvotnom molbom dostaviti na adrese koje sam već navela. Odnosno odnijeti na ove adrese, tako da ih još jednom i osobno zamolimo da nam izađu u susret. Naravno, ako netko ima bolju ideju, nek veli...

Kaka

Bok ljudi! Evo, nisam iz Zagreba, al sve pratim i slažem se Jasminom, ako predamo molbu za nastavak za bolonji, na neki način predajemo se od studiranja po starom programu... Naš najveći argumenat, ( uz osobne razloge zašto nismo završili studij ) je da su odobrili pravnicima i socijalnom radu, a pošto sad spadamo pod Pravni fakultet, nema razloga da ne produže i NAMA! Pravila bi za sve trebala biti jednaka, pogotovo jer je to pravni faklutet...
Dakle, nisam iz Zg, al sve podatke rado ću dostavit. Organizirajte se vi iz Zg, otiđite do Koprića, sastavite molbu i uz miran dijalog možda se dogodi čudo...

Jasmina007

Hvala, ok onda se vidimo sutra pa da to pokušamo riješiti.
Radim cijeli vikend, pa ne mogu do Zagreba, tek u ponedjeljak. Eventualno mogu napisati još jedan dopis reda radi, i poslati Kopriću i Liceu, jer ako ova dva nisu uspjela, ne znam koliko će ih se dojmiti treći. Više nade polažem u razgovor..

Nego, htjedoh reći, ako hoćete proslijedim vam molbu i dopis, pa ako imate kreativnu ideju što bi im još mogli napisati, napišite vi koji se možete naći sutra, i pošaljite na mailove. A u ponedjeljak se nađemo, pa odemo na razgovor do Koprića i tajnika. Samo mi to onda, please, recite, tak da ne pišemo sto verzija..

anaya

Posaljite podatke na mail [email protected]
Da li ćete onda predavati i osobne molbe studenata ili samo tu grupnu? Ja ću danas poslati svoje podatke na ovaj mail, ali nažalost nisam sigurna da ću stići do faksa da predam i tu osobnu... :( Javite ako ćete i te pojedinačne predavati, pa se mogu eventualno s nekim od vas naći negdje u nedjelju da mu predam svoju molbu jer sutra vjerovatno nisam u zg...

Serafin

Citat ce kao i ovu grupnu molbu... Na kraju sve se to vrti oko novca. Drukcije bi bilo da se NE salju molbe za prijelaz na bolonju. (Nemojte krivo shvatit, naravno svatko odlucuje za sebe, al poslat obje molbe nema puno smisla. Odobrit ce bolonju, odbit predbolonjski, to su u principu indirektno napravili I sada.
Al vrijedi sve pokusati.
A znam da se čini kao da nema smisla ali mislila sam čisto radi osiguranja da se pošalju obje. Grupna je glavna, osobna je više da im damo posla, neka čitaju i vide u kakvoj je tko situaciji, a mislim da su ih dužni pročitati.

Ne znam, svatko naravno sam odlučuje što je za njega najbolje.

Jasmina007

Da će čitati i ja ne vjerujem previše, ali zato mi nadu ostavlja da ćemo uspjeti doprijeti do njih kroz razgovor. Pobogu, pa ljudi su... Prvo zato što smo diskriminirani u odnosu na masu fakulteta, pa i naš vlastiti, što je izvan pameti, bez obzira na argument da mi imamo godinu manje. A po drugoj strani i zbog nekakve ljudskosti! Šalju mi ljudi podatke na mail, i neki će morati odustati zbog financijskih razloga, a ostao im je po jedan ili dva ispita. Osobno mi je užasno žao zbog toga, jer znam koliko truda treba da se uz rad, a pogotovo obitelj, polažu ispiti. Njima je to samo jedna odluka kojom sebi ni na koji način neće naštetiti, čak i ako im je samo do love, jer više bi dobili ako bi svi dali tih 1960 ili kolko već, nego kad im pola ljudi otpadne. A nama to znači jako puno. Osim toga "dobro se dobrim vraća" nije samo fraza :)

lanna

ok ajde ljudi da se dogovorimo za sutra, tko može doći i kada???
pa tko ima prijedloge da ih iznese ili da kako je rekla kolegica Jasmina da molbu nadopunimo i predamo s potpisima.

hazi

Evo da se javim ja sam bila jutros do faksa i išla sam tamo mislim da je soba 8 gdje je Željka.Bio je onaj frajer i sa njim sam razgovarala,rekao je da predamo indeks i molbu da će za svakog vidjeti posebno što treba upisati i kako pa će nas onda pozvati.
Nije mi htio ništa konkretno reći da li ćemo odmah upisivati sve godine ili samo razliku,rekao je da će svako dobiti posebno upute.Nisam saznala ni koliko novaca će to sve doći ali je rekao da će nam prvo reći pa je na nama da odlučimo.

Rekao je da samo u startu predamo index i molbu i da ne treba uplaćivati onih 250 kn za molbu.jer ćemo kao naknadno plaćati upisninu.Pitala sami i ima li neke šanse da nam odobre po starom i rekao je da nema baš.

anaya

Evo da se javim ja sam bila jutros do faksa i išla sam tamo mislim da je soba 8 gdje je Željka.Bio je onaj frajer i sa njim sam razgovarala,rekao je da predamo indeks i molbu da će za svakog vidjeti posebno što treba upisati i kako pa će nas onda pozvati.
Nije mi htio ništa konkretno reći da li ćemo odmah upisivati sve godine ili samo razliku,rekao je da će svako dobiti posebno upute.Nisam saznala ni koliko novaca će to sve doći ali je rekao da će nam prvo reći pa je na nama da odlučimo.

Rekao je da samo u startu predamo index i molbu i da ne treba uplaćivati onih 250 kn za molbu.jer ćemo kao naknadno plaćati upisninu.Pitala sami i ima li neke šanse da nam odobre po starom i rekao je da nema baš.
Ja osobno isto ne znam ni kako bi ove godine opet platila tih 1960kn, a za bolonju stvarno nemam, a isto su mi ostala dva ispita i diplomski s kojima se natežem već godinama nažalost... :(
Da li se može upisati onda neka pauza ili sl.? Jer zasad mi se ne čini da ima previše nade... :hm:

ivana

ako još ima kakve informacije s faksa (tko je bio danas) neka napiše,.,..ja idem u pon.predati molbu...i ako budete tamo za potpise potpisat ću se i što god još bude trebalo

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks