AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

Jasmina007

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
bojim se da je sad za to prekasno, rok za predaju molbe je 30.09., pa to je za dva dana, tko će tu išta stići razmotriti!!! iskustvo sa našim faksom mi govori da nas neće nitko čekati i ako ne predamo molbu do 30.09. da će nam se lijepo zahvaliti i reći da je sve bilo lijepo napisano :(:(
samo ne znam od kud da sad ljudi izmisle novce, a u referadi ne znaju ni reći što nam priznaju što ne od ispita...
Mozemo predati molbu, i svejedno apelirati da nam dozvole po starom. Obzirom da imamo vremena do polovice listopada za upis. Veli on da molba ne iskljucuje mogucnost da se probamo izboriti.

nika216

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Mozemo predati molbu, i svejedno apelirati da nam dozvole po starom. Obzirom da imamo vremena do polovice listopada za upis. Veli on da molba ne iskljucuje mogucnost da se probamo izboriti.
Pa vec smo predali dvije molbe i na nijednu nismo dobili odgovor!

Anchi0202

ja sam uvijek za! :) možemo probati, tako i onako nemamo što izgubiti..

jadra

Ako u 7.mj. nije o istom ni razmatrano jer je molba bila prekasno predana, a nije ni jucer + predstavnice ni nije bilo tamo da iznese sto ima i izlobira za nas, na temelju cega su oni donijeli svoju odluku, kome ju obznanili? Kako se zna da nije produzeno ak se nije o tome ni raspravljalo? Tko tu koga...

irenas

bojim se da onaj tko u ponedjeljak ne preda molbu za nastavak studiranja po bolonji ,kasnije neće moći ništa..do eventualno sljedeće jeseni kada će opet svi koji nisu moći opet podnijeti molbu za studiranje po bolonji.to sigurno.al ovdje je situacija čista nažalost.oni nisu imali o čemu odlučivati kad je odavno na stranici faksa obavijest o postupku prebacivanja na bolonju.Čim sam to vidjela znala sam da nema nastavka..ta obavjest je zamjena za ovu koju se ovdje čekalo..umjesto obavjesti da nema nastavka studiranja po starom stavili su ovu di upućuju na koji način nastaviti studirati po bolonji.vrlo jednostavno.

Jasmina007

Pa vec smo predali dvije molbe i na nijednu nismo dobili odgovor!
Pa zato i veli.. Da probamo na neki nacin dobiti nekakav pisani trag. Ne znam, meni je ovo stvarno ko zona sumraka i malo mi se tesko pomiriti s tim da naa do te mjere omalovazavaju, da nismo zasluzili ni odgovor.

irenas

nema tu filozofije.još lani je odlučeno da neće biti nastavka.nisu sad imali o čemu odlučivati jer se to smatralo riješenom stvari.Meni je teta Željka u 8-ici rekla da neće bit nastavka po starom da su na to upozoravali lani u 9 mj.i da je to konačno.

Jasmina007

nema tu filozofije.još lani je odlučeno da neće biti nastavka.nisu sad imali o čemu odlučivati jer se to smatralo riješenom stvari.Meni je teta Željka u 8-ici rekla da neće bit nastavka po starom da su na to upozoravali lani u 9 mj.i da je to konačno.
Svake godine su to govorili. Osobno sam to cula preko nekoliko puta. Isto to su govorili i pravnicima i socijalnom, sigurna sam. Pa nece reci - samo polako, produziti cemo i iduce godine.

teo

Treba sve probat, rekli su i na pravu i socijalnom da definitivno nema produzetka pa evo imaju jos jednu godinu.o

irenas

da ,svake godine su govorili ali su 2012 u ljeti već stavili odluku o cijenama u kojoj je pisalo da stari plaćaju 1950,po prvi puta ove godine o odluci o cijenama nema te stavke već se sve plaća po bodovima što ti odmah govori da nema više po starom.isto tako prvi puta su stavili na stranice faksa postupak prebacivanja na bolonju ,do sada si se o tome morao ići raspitati u referadu.sve je upućivalo na to da neće produžiti a ja sam se isto ko i vi molila da ne bude tako ali ako malo čitaš ono što ne želiš čitati ..bilo je jasno.nažalost.al da je fer,nije.

ma šta ti ,ja sam bila u tome do prije tjedan dana i uz vas sam,sorry kaj si krivo shvatila,naravno da možete predat molbu.

Jasmina007

Upravo to. Barem sebe radi, da znamo da smo ipak pokusali nekaj. Predamo molbe do ponedjeljka, a onda na brzinu prikupimo potpise i napisemo im apel. Ne kosta nist. Mozda cak i da odemo do dekana.

Anchy 05

ja sam stupila u kontakt s studentskom predstavnicom , ona nije jucer bila na sjednici jer je bolesna al mi je napisala da je prije bilo govora da ce produziti svima, bila je druga kolegica i jucer uopce oni nisu imali tocku o kojoj bi se raspravljalo o pruduzivanju starog programa kako smo vecina mislili i kaze da ovo nije fer , al probajmo ljudi s tom molbom , apelom jer nije posteno prema nama

nell

Ako već trebamo predati molbu, što trebamo napisati, da molimo da nas se prebaci na bolognu ili treba neko obrazloženje???

malivibrufo

pa dobro,i dalje nitko ništa ne zna???užas od fakulteta...njihova arogancije,bezobrazluka,neodgovornost...moramo se upisati do 30.9...zar to nije bilo do 30.10. uvijek???o,Bože...kako jednima produže,jednima ne...to je isto nemoguće!!!

Anchy 05

izgleda da nista niti nece biti objavljeno nego smo sami trebali iscitati da ono studenti starog programa koji zele nastaviti po bolonji znaci il bolonja il odustani ..al su to tako nespretno napisali, jucer se nije odlucivalo o nama uopce na sjednici, a nitko se sluzbeno nista nije oglasio sto je jako bezobrazno , e sad je na nama da se pokusamo ipak izboriti za sebe jer ovo je ocita nepravda , na pravu ima ljudi koji studiraju sto godina , vec odavno su trebali bit izbaceni onda , i socijalnom radu produzili jedino nama ne, moramo se organizirat ljudi i dat do znanja da predugo trpimo neke stvari

Jasmina007

Ljudi, ako netko sutra ide na faks, uzmite list papira i skupite potpisa koliko mozete, da ne gubimo vrijeme.

Anchi0202

sigurno nas nema malo, treba sve probati, slažem se sa Jasminom, samo se trebamo organizirati, što je uvijek najteže (pogotovo jer nas velika većina radi i ne može izaći s posla)..

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks