AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

Jasmina007

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Očito nisu ni htjeli raspravljati o nama.Hajde nađi pravnika pa da se provamo izboriti
Ali kaj da velim covjeku? Jesu odbili s kojim obrazlozenjem, ili nisu ni raspravljali? Moram nekaj konkretno i provjereno znati da bi mogla pitati.

josipa12

Ali kaj da velim covjeku? Jesu odbili s kojim obrazlozenjem, ili nisu ni raspravljali? Moram nekaj konkretno i provjereno znati da bi mogla pitati.
nemamo NIKAKVU informaciju niti da li su raspravljali, niti ako jesu što su odlučili, a u ponedjeljak su upisi, nije isto pripremiti par tisuća kuna i 2000 kn koliko smo do sada plaćali

Jasmina007

nemamo NIKAKVU informaciju niti da li su raspravljali, niti ako jesu što su odlučili, a u ponedjeljak su upisi, nije isto pripremiti par tisuća kuna i 2000 kn koliko smo do sada plaćali
Pa zato bas, da bi dobili pravni savjet moramo raspolagati s nekim cinjenicama. Jel moze netko Koprica uloviti sutra, i nekog relevantnog?

snjegulja

Čekaj malo, kužim da je sve zbrka panika, ali daješ krive informacije ljudima a ionako smo svi zbunjeni.
Ako sam ja dobro shvatila ono što jest objavljeno na webu je slijedeće:
- do 30.09. predati molbu za prijelaz na bolonju
- od 02.-15.10. upisi za izvanredne studente

Isto tako piše da ako žele, izvanredni mogu platiti u dvije rate, pola +300kn kod upisa i pola do 1.3.

E sad ono što je meni totalna nebuloza je kako će to sve biti s obzirom na bolonju, da li mi koji imamo 0 ili 1 ispit možemo upisati sve ili samo nešto, kojim redoslijedom tu sam se i ja pogubila... možda bi nam trebala nova tema :/

Danijela3

Znam da su u 7mj. odlučivali i kolegici je nazvala Stjepana Licu koji joj je rekao da nam nažalost nisu produžili
i da nemaju običaj o istoj stvari odlučivati dvaput, ali kolegica je ipak uručila prigovor početom 7mj. i uruđbirala ga u referadi.
Neznam kaj je bilo na sjednici jučer

Jasmina007

Znam da su u 7mj. odlučivali i kolegici je nazvala Stjepana Licu koji joj je rekao da nam nažalost nisu produžili
i da nemaju običaj o istoj stvari odlučivati dvaput, ali kolegica je ipak uručila prigovor početom 7mj. i uruđbirala ga u referadi.
Neznam kaj je bilo na sjednici jučer
Gdje se moze vidjeti ta odluka od srpnja?

Danijela3

Nigdje jer se ništa za nas nije promjenilo pa nema potrebe za obavijest ali je Lice rekao da će obavijestiti kolega da napišu obavijest.

Jasmina007

Nigdje jer se ništa za nas nije promjenilo pa nema potrebe za obavijest ali je Lice rekao da će obavijestiti kolega da napišu obavijest.
Ne kuzim zasto su odlucivali u srpnju (o cemu kolko vidim nitko pojma nije imao), kad su do sad uvijek u rujnu, i zasto su samo nas odbili. Samo zato sto peticoja tad nije bila predana?

Anchi0202

Čekaj malo, kužim da je sve zbrka panika, ali daješ krive informacije ljudima a ionako smo svi zbunjeni.
Ako sam ja dobro shvatila ono što jest objavljeno na webu je slijedeće:
- do 30.09. predati molbu za prijelaz na bolonju
- od 02.-15.10. upisi za izvanredne studente

Isto tako piše da ako žele, izvanredni mogu platiti u dvije rate, pola +300kn kod upisa i pola do 1.3.

E sad ono što je meni totalna nebuloza je kako će to sve biti s obzirom na bolonju, da li mi koji imamo 0 ili 1 ispit možemo upisati sve ili samo nešto, kojim redoslijedom tu sam se i ja pogubila... možda bi nam trebala nova tema :/
ok sve to, meni nije jasan onaj dio sa 250,00 kn za nastavak indeksa? kad to moramo uplatiti?

snjegulja

Neznam niti ja točno, ali ako imaš mjesta u indeksu ne treba ti novi tj. ne trebaš tražiti nastavak indeksa.
Ali ako ćemo logikom njihovog teksta, onda do 30.09. jer se do tad predaju sve molbe... ispravite me ako griješim... meni je ovo sve novo

irenas

ljudi nije se ništa dogodilo,jednostavno molba nije redana na vrijeme i nisu imalu tu o čemu odlučivati..još lani su rekli da neće više produživati i znala sam da neće čim u odluci o cijenama po prvi puta ove godine nije napisano za onih 1950 kn.tako da se odmah znalo ovo ljeto da produžetka neće biti.odluku nisu objavili jer nisu o tome ni odlučivali. ŠTO se tiće VAS KOJI IMATE SAMO DIPLOMSKI a sve ispite ste dali,sutra hitno na faks i pitat šta s tim jer ja mislim da vi možete platiti samo 500 kn dok ne diplomirate a to će vam reći teta željka u sobi 8.glupo je da vam prebacuju na bolonju a dali ste sve ispite.--Što se tiće procedure vas koji imate još ispita,detaljan postupak za molbu i prebacivanje je opisam a stranicama faksa http://veleuciliste.pravo.hr/_news/13984/PRAVILA UPISA ZA IZVANREDNE STUDENTE(1).docx

dakle kupuje se molba (u knjižari našoj )i upisni materijal(upisni list ,statistički list i uplatnicu) te novi indeks ako u starom više nema mjesta za upisivanje ,ako ima ne treba indeks.Ako kupujete novi indeks tada trebate uplatiti 250 kn na žr pravnog faksa u svrhu nastavka indeksa.Tu molbu i novi ili stari indeks predati do ponedjeljka u referadu i sve ostale papire za upis tada dobijete tamo.

Anchi0202

Neznam niti ja točno, ali ako imaš mjesta u indeksu ne treba ti novi tj. ne trebaš tražiti nastavak indeksa.
Ali ako ćemo logikom njihovog teksta, onda do 30.09. jer se do tad predaju sve molbe... ispravite me ako griješim... meni je ovo sve novo
hvala, ali svejedno gdje ćemo sad nabaviti te silne pare, bez obzira na ovu opciju u dva dijela :(

snjegulja

Kuzim, ja sam zaposlena i mogu si još i to priuštit, neznam kakva je situacija sa ostalima, nije moje da ulazim u to. Ali im neću samo tako dati da mi sve propadne, nedam im samo tako tolke godine bubanja i živciranja.
Uglavnom, ako sutra neću imati posla kao danas otići ću ujutro do Gundulićeve da vidim šta će mi izračunati.

banana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
samo pitanjce otkad radi sutra soba 8 jel od 10 ko i inace il od 8 ? čisto da znam unaprijed hvala

Anchy 05

ovako , ja sam stupila u kontakt s nasom predstavnicom , ona jucer nije bila na sjednici jer je bolesna al je rekla da je prije bilo govora da ce biti produzeno svima , bila je druga kolegica jucer ali kaze da se o produljenju starog programa jucer uopce nije raspravljalo na sjednici , i da o nama nema nikakvih saznanja...

jadra

Ne znam ni sto komentirati na sve ovo. Sve info su rekla-kazala, sluzbeno nigdje nije nista objavljeno. Pravnicima+socijalnom je produzeno - zasto bismo bas mi placali? Naravno mogu oni odlucit sto hoce, al ne na ovaj prejadan nacin da nitko nista ne zna, da studenti cekaju odluke sjednice na kojoj se na kojoj se na kraju nije o ovome ni odlucivalo ?!
Bezobrazluk samo takav, totalni gubitak vremena, a njima laka lova jer eto racunaju da se valjda nemamo ni vremena buniti jer pocinju upisi.

Jasmina007

Razgovarala sam s pravnikom, i veli covjek da preporuca da napravimo jos jednu peticiju i urucimo im apel da razmotre jos jednom izvanredno nasu situaciju. Izvan pameti mu je da nemamo nist na pismeno. Jer tek kad dobijemo papir,mozemo razmatrati neke opcije.

Anchi0202

bojim se da je sad za to prekasno, rok za predaju molbe je 30.09., pa to je za dva dana, tko će tu išta stići razmotriti!!! iskustvo sa našim faksom mi govori da nas neće nitko čekati i ako ne predamo molbu do 30.09. da će nam se lijepo zahvaliti i reći da je sve bilo lijepo napisano :(:(
samo ne znam od kud da sad ljudi izmisle novce, a u referadi ne znaju ni reći što nam priznaju što ne od ispita...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks