Očito nisu ni htjeli raspravljati o nama.Hajde nađi pravnika pa da se provamo izboritiMa nije problem naci pravnika, ali moramo TOCNO znati kaj se dogodilo.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Očito nisu ni htjeli raspravljati o nama.Hajde nađi pravnika pa da se provamo izboritiMa nije problem naci pravnika, ali moramo TOCNO znati kaj se dogodilo.
Ali kaj da velim covjeku? Jesu odbili s kojim obrazlozenjem, ili nisu ni raspravljali? Moram nekaj konkretno i provjereno znati da bi mogla pitati.Očito nisu ni htjeli raspravljati o nama.Hajde nađi pravnika pa da se provamo izboriti
nemamo NIKAKVU informaciju niti da li su raspravljali, niti ako jesu što su odlučili, a u ponedjeljak su upisi, nije isto pripremiti par tisuća kuna i 2000 kn koliko smo do sada plaćaliAli kaj da velim covjeku? Jesu odbili s kojim obrazlozenjem, ili nisu ni raspravljali? Moram nekaj konkretno i provjereno znati da bi mogla pitati.
Pa zato bas, da bi dobili pravni savjet moramo raspolagati s nekim cinjenicama. Jel moze netko Koprica uloviti sutra, i nekog relevantnog?nemamo NIKAKVU informaciju niti da li su raspravljali, niti ako jesu što su odlučili, a u ponedjeljak su upisi, nije isto pripremiti par tisuća kuna i 2000 kn koliko smo do sada plaćali
Čekaj malo, kužim da je sve zbrka panika, ali daješ krive informacije ljudima a ionako smo svi zbunjeni.nemamo NIKAKVU informaciju niti da li su raspravljali, niti ako jesu što su odlučili, a u ponedjeljak su upisi, nije isto pripremiti par tisuća kuna i 2000 kn koliko smo do sada plaćali
Ali kaj da velim covjeku? Jesu odbili s kojim obrazlozenjem, ili nisu ni raspravljali? Moram nekaj konkretno i provjereno znati da bi mogla pitati.
Gdje se moze vidjeti ta odluka od srpnja?Znam da su u 7mj. odlučivali i kolegici je nazvala Stjepana Licu koji joj je rekao da nam nažalost nisu produžili
i da nemaju običaj o istoj stvari odlučivati dvaput, ali kolegica je ipak uručila prigovor početom 7mj. i uruđbirala ga u referadi.
Neznam kaj je bilo na sjednici jučer
Ne kuzim zasto su odlucivali u srpnju (o cemu kolko vidim nitko pojma nije imao), kad su do sad uvijek u rujnu, i zasto su samo nas odbili. Samo zato sto peticoja tad nije bila predana?Nigdje jer se ništa za nas nije promjenilo pa nema potrebe za obavijest ali je Lice rekao da će obavijestiti kolega da napišu obavijest.
ok sve to, meni nije jasan onaj dio sa 250,00 kn za nastavak indeksa? kad to moramo uplatiti?Čekaj malo, kužim da je sve zbrka panika, ali daješ krive informacije ljudima a ionako smo svi zbunjeni.
Ako sam ja dobro shvatila ono što jest objavljeno na webu je slijedeće:
- do 30.09. predati molbu za prijelaz na bolonju
- od 02.-15.10. upisi za izvanredne studente
Isto tako piše da ako žele, izvanredni mogu platiti u dvije rate, pola +300kn kod upisa i pola do 1.3.
E sad ono što je meni totalna nebuloza je kako će to sve biti s obzirom na bolonju, da li mi koji imamo 0 ili 1 ispit možemo upisati sve ili samo nešto, kojim redoslijedom tu sam se i ja pogubila... možda bi nam trebala nova tema :/
hvala, ali svejedno gdje ćemo sad nabaviti te silne pare, bez obzira na ovu opciju u dva dijelaNeznam niti ja točno, ali ako imaš mjesta u indeksu ne treba ti novi tj. ne trebaš tražiti nastavak indeksa.
Ali ako ćemo logikom njihovog teksta, onda do 30.09. jer se do tad predaju sve molbe... ispravite me ako griješim... meni je ovo sve novo
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.