AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

ivana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
sve se bira u referadi,bome ako su tako odlučili neka se sad suoče kad im 200 studenata u ponedjeljak dođe predat molbe !!! kaos će bit na faksu
ali ono htjela bi bar informativno znati kaj odabrati..pojma nemam o ničemu...sad se spominje tu i nekakav ek.smjer...ma užas...da u pon.će biti j...kaos treba doći u 8 ujutro i čekati tko zna do kada.

a što se tiće obavijesti pa stvarno su mogli to obaviti, fakat se ponašaju kao da smo zadnja stoka fuj

ok..dakle u ponedjeljak treba predati samo molbu na faks??? i to je sve za ponewdjeljak ili možda kojim slučajem treba još nešto

suzyc

Na sjednici početkom srpnja naša molba nije bila na dnevnom redu, jer je prekasno predana i o toj molbi se nije niti odlučivalo. Pravnici i socijalni su predali molbu negdje oko 15.6. i njima tj. starom programu je odobren završetak studija po upisanom planu i programu završno s 30.09.2014.g.
Naša molba s potpisima je predana u Gundulićevu negdje početkom srpnja i trebala je biti na dnevnom redu jučerašnje sjednice.
Znači mi "stari" s uprave smo izvisili?

ivana

Na sjednici početkom srpnja naša molba nije bila na dnevnom redu, jer je prekasno predana i o toj molbi se nije niti odlučivalo. Pravnici i socijalni su predali molbu negdje oko 15.6. i njima tj. starom programu je odobren završetak studija po upisanom planu i programu završno s 30.09.2014.g.
Naša molba s potpisima je predana u Gundulićevu negdje početkom srpnja i trebala je biti na dnevnom redu jučerašnje sjednice.
Znači mi "stari" s uprave smo izvisili?
KATASTROFA!!!
pa ako su njima mogli su i nama

banana

znaci nista od produzenja, jeli ? koliko mi se cini... ja imam samo dipl koji sam prijavila i u izradi je .. kaj znaci molbu pisem nis mi nije jasno ..vvec mi je pun kufer i faksa i njihovih glava po faksu riga mi se, uzas .. ugl ako itko zna kaj da radim bit cu zahvalna eto ak nis zvat cu sutra gospodu pa ak nekog zanima šibnem informaciju .. isss

Vesna Vesnić

:confused::surprised:Banana
onda imaš istu situaciju kao i ja
samo diplomski još, prijavljen i u izradi?
pa mislim da bi mogli nekakav rok staviti za sve kojima fali još par ispita za položiti i diplomski
a pogotovo ako tko ima još samo diplomski
ili
ne znam
više fakat fakat živci, želudac, sve mi "ošlo"
a isto ne mogu vjerovati da bi pravu i socijalnom produljili, a nama ne?
pa u čemu je razlika?

josipa12

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pa mislim da bi mogli nekakav rok staviti za sve kojima fali još par ispita za položiti i diplomski
ili
ne znam
pa u čemu je razlika?
mi smo uvijek bili studenti drugog reda

Anchy 05

ljudi ovdje puno toga očito nije ni u skladu s zdravim razumom ...prvo u odluci o cijenama u ak .god.2013 2014 nigdje se ne spominje cifra od 1950 kn i 3600 koliko sad placaju socijalni rad , a odobreno im je produljenje , a lani je to pisalo , tako neodredeno napisat oni koji zele nastavit studirat...pa jel oni se znaju izrazavat, onda je trebalo napisat nema produljenja , ja mislim da se mi moramo organizirat i probat zalit , ako treba i do ministarstva znanosti pa nek se sazna kakav je to nas faks napokon...jer drzat nas u neizvjesnosti do sad a sve se vec znalo a nista ODREDENO se nije dalo javno je krajnje bezobrazno , izgleda da jucer se uopce nista nije niti odlucivalo o nama kako smo mi svi vjerovali,mislim da sad im telefoni svima zvone ko ludi ..jednoj osobi se govori bit ce na netu neznamo nista jos, ovaj u referadi nije nam produljeno...ljudi ima nas i pokusajmo se izborit za sebe i trazit od odgovornih zbog cega tu ima puno nepravilnosti i krajnje bezobraznosti od njih...treba malo pritisnuti ..jel smo mi budale il sta?sad ce bit pritiska na odgovorne pa zato se mozda i boje objavit javno odluku jer ima puno ljudi sad koji nemaju lijepe rijeci za odgovorne...a da su bezobrazni jesu

banana

ili
ne znam
pa u čemu je razlika?
da, ista nam je situacija morat cemo molbu neku pisat ak nam ne produze, s tim da mislim da nam nisu produzili, brat bratu... a ja ne mislim bolonju upisivat i jos 6 ispita trebalo mi je 3 god da rijesim 6 ispita ... :/

lanna

ljudi ovdje puno toga očito nije ni u skladu s zdravim razumom ...prvo u odluci o cijenama u ak .god.2013 2014 nigdje se ne spominje cifra od 1950 kn i 3600 koliko sad placaju socijalni rad , a odobreno im je produljenje , a lani je to pisalo , tako neodredeno napisat oni koji zele nastavit studirat...pa jel oni se znaju izrazavat, onda je trebalo napisat nema produljenja , ja mislim da se mi moramo organizirat i probat zalit , ako treba i do ministarstva znanosti pa nek se sazna kakav je to nas faks napokon...jer drzat nas u neizvjesnosti do sad a sve se vec znalo a nista ODREDENO se nije dalo javno je krajnje bezobrazno , izgleda da jucer se uopce nista nije niti odlucivalo o nama kako smo mi svi vjerovali,mislim da sad im telefoni svima zvone ko ludi ..jednoj osobi se govori bit ce na netu neznamo nista jos, ovaj u referadi nije nam produljeno...ljudi ima nas i pokusajmo se izborit za sebe i trazit od odgovornih zbog cega tu ima puno nepravilnosti i krajnje bezobraznosti od njih...treba malo pritisnuti ..jel smo mi budale il sta?sad ce bit pritiska na odgovorne pa zato se mozda i boje objavit javno odluku jer ima puno ljudi sad koji nemaju lijepe rijeci za odgovorne...a da su bezobrazni jesu
ja stojim na raspolaganju daj te ljudi idemo se udružiti...

josipa12

ja stojim na raspolaganju daj te ljudi idemo se udružiti...
jedino nam preostaje sutra se u neko vrijeme u što većem broju pojaviti na faksu, ali bojim se da nam niti to ne bi pomoglo, jer očito su oni već odlučili, ali smatraju da mi to iz nekog razloga ne moramo znati???, nevjerojatno je to sve skupa, kolike su novce od nas ubirali svih ovih godina, bogatili se na našoj nesreći da nismo mogli završiti to školovanje u roku, naplaćivali nam prijavnice po 5 kn itd, nikakav trošak na nama nisu imali, a sada ne zaslužujemo niti jednu suvislu informaciju!!! da li ITKO sa našeg faksa čita ovaj forum!!! jer nam se može javiti predsjednica udruge barem!!!

Vesna Vesnić

da
ali ipak
ja još vjerujem da nešto još o tome nedje će odlučiti
pa valjda im je u cilju imati završene ljude, znači statistički dobiti dobar broj, recimo to tako, da završimo
ne
ja više ne mogu ni frtalj ispita a kamoli 5-6
i zašto bismo bili manje vrijedni od pravnika ili bilo koga drugog
e to me stvarno ljuti
a uprava u banani totalnoj
mah:eek:

Odisseya

ja bi samo htjela čuti kaj se odigralo jučer na sjednici i zašto nam naši predstavnici ništa nisu javili... na sjednici se očito pričalo o tome kad ove tete u referadi spominju jučerašnju sjednicu

Vesna Vesnić

i ono najvažnije
uistinu svaku godinu bi uredno platili po tih 1.950 kn
a nikakav, apsolutno nikakav trošak im nismo predstavljali
neka stave to na papir!!!
joj
da sam barem na Marsu rođena:mad:

banana

ja sam trenutno u šoku blagom i ne mogu vjerovat da moram do sutra cekat da saznam kaj moram napravit ...

Jasmina007

Ljudi, ak je molba urudzbirana, o njoj su morali raspravljati i nekakvu odluku donijeti, i na neki nacin nam to i objaviti! Ovo nema veze sa zdravim mozgom! Pa mora nam netko dati odgovore!

Anchy 05

ajmo ljudi se udruzit ...meni se osobno prije par g dogodilo da sam dosla u referadu i zenska meni kaze vi prelazite na bolonju, izracuna mi oko 5800 kn , tad sam imala 3 ispita do kraja, napisala koje ispite moram polozit , ja sva izbezubljena izadem van , a stari sam program, dodem za tjedan dana i normalno sam platila 1950 kn, znaci doslo je do promjene, jel ima ko od vas pravnika il nekog u obitelji il slicno da nas uputi kome se zalit jer ovo nije ok , ja imam jos 1 ispit i ima nas puno takvih, zar je njima u cilju da jos studiramo po par godina a kaze ministar da moramo bit zemlja znanja a samo nam se otezava...jos s 6 ispita studirat ce se jos duugo...ajmo ljudi napregnite mozak i idemo se izborit za sebe , nije isto kad dode prigovorit jedan ili kad dode masa ljudi, nesto treba ucinit

Jasmina007

ajmo ljudi se udruzit ...meni se osobno prije par g dogodilo da sam dosla u referadu i zenska meni kaze vi prelazite na bolonju, izracuna mi oko 5800 kn , tad sam imala 3 ispita do kraja, napisala koje ispite moram polozit , ja sva izbezubljena izadem van , a stari sam program, dodem za tjedan dana i normalno sam platila 1950 kn, znaci doslo je do promjene, jel ima ko od vas pravnika il nekog u obitelji il slicno da nas uputi kome se zalit jer ovo nije ok , ja imam jos 1 ispit i ima nas puno takvih, zar je njima u cilju da jos studiramo po par godina a kaze ministar da moramo bit zemlja znanja a samo nam se otezava...jos s 6 ispita studirat ce se jos duugo...ajmo ljudi napregnite mozak i idemo se izborit za sebe , nije isto kad dode prigovorit jedan ili kad dode masa ljudi, nesto treba ucinit

Ma nije problem naci pravnika, ali moramo TOCNO znati kaj se dogodilo.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks