AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

mica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ma joj svašta bi rekla sada!

i to je kao neka ozbiljnost i pomoć studentima ma užas!

banana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
evo moje teme :D nisam ni znala da postoji ... uglavnom ja sam za produljenje bar malo .. da stignem sve... ucim ko manijak a nije bas lako , da nam daju bar do 12 mj... jer da se to rijesit, ona 3 izborna i nomotehnika su pljuga zesca ... javite mi se ako ista treba... i ps. molim ukoliko ovdje ima itko tko ide na upravu sad 13. da mi se javi molim vas u pm
pozdrav :)

mica

evo moje teme :D nisam ni znala da postoji ... uglavnom ja sam za produljenje bar malo .. da stignem sve... ucim ko manijak a nije bas lako , da nam daju bar do 12 mj... jer da se to rijesit, ona 3 izborna i nomotehnika su pljuga zesca ... javite mi se ako ista treba... i ps. molim ukoliko ovdje ima itko tko ide na upravu sad 13. da mi se javi molim vas u pm
pozdrav :)
ne bih se složila u potpunosti da su svi izborni pljuga žešća neki se i moraju znati da bi prošao nema gledanja kroz prste kao npr.pravo okoliša,a čula sam od jedne kolegice da je i sutkinja banić imala slučajeve kada ruši iako u mom slučaju nije bilo,bila je sasvim ok i a ako vidi da znaš uopće ne tlači!.))

jadra

ne bih se složila u potpunosti da su svi izborni pljuga žešća neki se i moraju znati da bi prošao nema gledanja kroz prste kao npr.pravo okoliša,a čula sam od jedne kolegice da je i sutkinja banić imala slučajeve kada ruši iako u mom slučaju nije bilo,bila je sasvim ok i a ako vidi da znaš uopće ne tlači!.))
nemamo svi iste izborne, zemljišnoknjižno baš i nije tako lagano proći, itekako moraš znati za dvojku...

banana

pa nisam mislila da ne moras nista znat da bi proso... mislila sam na to da su relativno zanimljiviji te manji količinski od uprave radnog građanskog ... :p

mica

pa nisam mislila da ne moras nista znat da bi proso... mislila sam na to da su relativno zanimljiviji te manji količinski od uprave radnog građanskog ... :p
to u svakom slučaju!!!)))

Fireflower

MZOŠ - Priopćenja za javnost - možemo li se zbog ovoga možda malo više nadati produljenju (pošto je pravnicima produljeno)? ili će nas baš zbog toga nekako odbiti... :frustrating:
paaaaaa sad... ako je pravni produžio starom programu a je.. jel... kao što je i masa drugih produžila a imaju specijalističke ili ti +2 programe otkad je bolonje. mislim da je sve stvar dobre volje koje na našem fakultetu nema baš puno ali možda ipak ima još malo. :dry:

xxx

ne bi htjela biti negativana ali sve mi se čini da neće biti ništa od ponovnog produljenja...ovaj članak znači da je stavljena točka na i ... sve one priče i pitanja kad će biti...evo potpisali su što znači da vjerojatno s novom akad. godinom ide novi program a mi ćemo mu se morati prilagoditi ...ili odustati ...kako će kome biti situacija

ovogodinšnje produljenje smo dobili samo zbog tog što se njima razvuklo to osnivanje pa ajde neka nam je ali sad oni imaju konkretan razlog da nas odbiju, sigurno će se pozivati na to da su se promjenili profesori i predmeti, da ništa ili većina toga nije ostala ista i da veleučilište kakvo smo imali više ne funkcionira kao do sada...evo najfriškiji primjer vam je ova obavijest od srijede da se umjesto javnih odnosa polaže neki drugi predmet jer više nema profesora ili šta su već naveli kao razlog

sad kad su se izvukli iz sjene pravnog na višu razinu vjerujem da će raditi na tome da se čim prije zaboravi da smo bili viša i da se na sva zvona objavi kako je sad to važan specijalistički studij ...

eventualno da se molbom ide na to da nam se omogući barem obrana diplomskog i poslije 30.9. ali opet dobiti cijelu godinu...mislim da nema šanse za to

jadra

ma ja sam za da se svejedno ide s ovom molbom, pa u principu neka oni odobre onda po svojim uvjetima što žele, ako uopće išta budu htjeli.
kao da bi ih strašno ometalo da mi nastavimo ići na postojeće ispite s postojećim (šugavim) redovnim rokovima? pa mi time ne smetamo nikome. Opet bismo ih platili za to.
čini mi se da je to manji problem, manje papirologije, gužve s indeksima, mijenjanje predmeta itd., nego da nas prebacuju na bolonju i da opet dolazimo na predavanja na kojima nema mjesta LOL
ma, tragikomedija...

banana

ma ja sam za da se svejedno ide s ovom molbom, pa u principu neka oni odobre onda po svojim uvjetima što žele, ako uopće išta budu htjeli.
kao da bi ih strašno ometalo da mi nastavimo ići na postojeće ispite s postojećim (šugavim) redovnim rokovima? pa mi time ne smetamo nikome. Opet bismo ih platili za to.
čini mi se da je to manji problem, manje papirologije, gužve s indeksima, mijenjanje predmeta itd., nego da nas prebacuju na bolonju i da opet dolazimo na predavanja na kojima nema mjesta LOL
ma, tragikomedija...
slazem se!

xxx

ma, tragikomedija...
Da slažem se ali zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano he, he... u svakom slučaju vrijedi pokušati

Fireflower

koliko sam shvatila ova odluka je vezana ionako uz Pravni fakultet jer jasno kažu da će djelovati u sklopu PF-a. Dakle, opet nema direktne veze s nama. A što se mene osobno tiče da ustroje ne znam što i ne znam kakav program jednom kad se dokopam diplome ovog što sam već upisala, što god na njoj pisalo, upravni pravnik ili bacc., ne pada mi na pamet s njima više imati posla! postoje i druge opcije i ako ću već ići u nekom smjeru ići ću u kojem god, što dalje od svih zgrada PF-a i DV-a u Zagrebu. Anyway, htjedoh reći da se ovo opet ne odnosi direktno na nas tako da u svakom slučaju treba probati s molbom. Pa da sad ne razglabamo ima li šanse ili nema - kad predajemo molbu, komu i sl.? ajmo vidjeti kako razmišljamo u tom pravcu pa se dogovoriti nešto konkretno.

banana

koliko sam shvatila ova odluka je vezana ionako uz Pravni fakultet jer jasno kažu da će djelovati u sklopu PF-a. Dakle, opet nema direktne veze s nama. A što se mene osobno tiče da ustroje ne znam što i ne znam kakav program jednom kad se dokopam diplome ovog što sam već upisala, što god na njoj pisalo, upravni pravnik ili bacc., ne pada mi na pamet s njima više imati posla! postoje i druge opcije i ako ću već ići u nekom smjeru ići ću u kojem god, što dalje od svih zgrada PF-a i DV-a u Zagrebu. Anyway, htjedoh reći da se ovo opet ne odnosi direktno na nas tako da u svakom slučaju treba probati s molbom. Pa da sad ne razglabamo ima li šanse ili nema - kad predajemo molbu, komu i sl.? ajmo vidjeti kako razmišljamo u tom pravcu pa se dogovoriti nešto konkretno.
ja sam za idemo potpisat tu peticiju koliko god nas ima i molbu predat i to je to jos malo vidjet po ispitima tko je stari program, ak nije na forumu nek potpise i to je to, mislim da nas ni nema tako puno, molba je super, ak ne pokusamo spusicemo sve, nemamo sta za izgubiti, sad odma te papire po mejlovima poslat, ja u pon idem na upravu pa cu snimit ak ima itko sa starog pa nek potpise... frendica isto sa starog ide na gp pa nek vidi i to je to jel more?
desperate times calls for desperate measures

Fireflower

super, može! sredim papire danas-sutra pa pošaljem.
ja idem na upp, okoliš i zk pa isto mogu to "odradit" ukoliko se ukaže još tko od starog programa.

jel građansko za kompletni stari program u isto vrijeme ili su dvije grupe? kolegica je slovo Š pa ak su dvije grupe, a u različito vrijeme/dan ona može preuzeti dio na sebe.

ja sam za idemo potpisat tu peticiju koliko god nas ima i molbu predat i to je to jos malo vidjet po ispitima tko je stari program, ak nije na forumu nek potpise i to je to, mislim da nas ni nema tako puno, molba je super, ak ne pokusamo spusicemo sve, nemamo sta za izgubiti, sad odma te papire po mejlovima poslat, ja u pon idem na upravu pa cu snimit ak ima itko sa starog pa nek potpise... frendica isto sa starog ide na gp pa nek vidi i to je to jel more?
desperate times calls for desperate measures

banana

super, može! sredim papire danas-sutra pa pošaljem.
ja idem na upp, okoliš i zk pa isto mogu to "odradit" ukoliko se ukaže još tko od starog programa.

jel građansko za kompletni stari program u isto vrijeme ili su dvije grupe? kolegica je slovo Š pa ak su dvije grupe, a u različito vrijeme/dan ona može preuzeti dio na sebe.
moze super :D moja je isto Š hahhahahahha vjerojatno je ista :D

banana

hahahaha super, odmah ćete se i službeno upoznati... kad vam je ispit? utorak u 16 sa bolonjom i zk?
ja građansko dala, jedva onaj hano me rusio 800 puta... idem na upravu u pon. ... uf evo ucim tu... a njoj mislim da je 16. nisam ziher...
malo sam sad gledala prijašnje postove ijoooooj koji bijes me copio (suzdrzavam se od psovanja) ...
nisam ni znala da se diplomski mora prijavit do 7. mj. i to sa 3 ispita il jednim ... glavno da ne mogu rjesavat ispite sa 3. dok ne rjesim 2... ma uzas umjesto da nam olaksaju... ma joj a perspektiva nakon završetka HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHA sam cu to rec, 3 i pol u drzavnoj firmi ako si zena i to ako imas vezu koja ce te ubacit u velebne upravne djelatnosti, a i to poberu pravnici ma bolje da sutim ... pretjerah idem ucit, nemojte zamjerit al morala sam se izrazit :((

jadra

ja građansko dala, jedva onaj hano me rusio 800 puta... idem na upravu u pon. ... uf evo ucim tu... a njoj mislim da je 16. nisam ziher...
malo sam sad gledala prijašnje postove ijoooooj koji bijes me copio (suzdrzavam se od psovanja) ...
nisam ni znala da se diplomski mora prijavit do 7. mj. i to sa 3 ispita il jednim ... glavno da ne mogu rjesavat ispite sa 3. dok ne rjesim 2... ma uzas umjesto da nam olaksaju... ma joj a perspektiva nakon završetka HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHA sam cu to rec, 3 i pol u drzavnoj firmi ako si zena i to ako imas vezu koja ce te ubacit u velebne upravne djelatnosti, a i to poberu pravnici ma bolje da sutim ... pretjerah idem ucit, nemojte zamjerit al morala sam se izrazit :((
može ti ostati 1 ispit s druge, to znaš? ali da, baš me zanima kakvi bi bili podaci o prolaznosti na tim ispitima općenito, još je upravno dosta više fer jer ako napišeš pismeni za prolaz onda vjerojatno prolaziš... a na ovim usmenima nikad ne znaš što će i kako će, kao nama prošli rok na građanskom kad je ova postavila pitanja samo iz 1 cjeline i to tako da se zbuniš k'o ... i da... koliko ja znam, po bolonji ne postoje samo usmeni ispiti...

--> znači, diplomu bacc. možemo dobiti tako da ju jednostavno platimo, što onda nosi prelazak na bolonju?
dajem više para, dobijem više ispita koje ne želim, kreće se opet od 1.god. s razlikom što je PRESMIJEŠNO ako uzmemo u obzir da smo svi apsolventi, još vremena treba bacit na faks od kojeg posla baš nekak i nema (blago iznimkama) i ovi stari ispiti su manje-više jednaki, tj. neće nam nitko reć da sad ipšak ne moramo polagat recimo građansko ili radno... i eto onda... ne želim.

banana

može ti ostati 1 ispit s druge, to znaš? ali da, baš me zanima kakvi bi bili podaci o prolaznosti na tim ispitima općenito, još je upravno dosta više fer jer ako napišeš pismeni za prolaz onda vjerojatno prolaziš... a na ovim usmenima nikad ne znaš što će i kako će, kao nama prošli rok na građanskom kad je ova postavila pitanja samo iz 1 cjeline i to tako da se zbuniš k'o ... i da... koliko ja znam, po bolonji ne postoje samo usmeni ispiti...[/QUO

da znam ja imam 2 ispita iz 2. vec dugo ... a to građansko me unistilo skoro, cak sam i knjigu kupila na interliberu uhh :D a kod uprave je zeznuto sto ne mozes toliko njatke moras sve cap cap cap napisat, zna se zakon ovaj, zakon onaj uf
dobro da sam balonja od 18 kao sto sam i bila kad sam ovo upisala rasturala sam, al su me zeznule okolnosti životne plus rad konstantni... ma vjerujem da nam je svima slično, uglavnom idemo sad s tom molbom pa bar da nam produlje to da uspijemo nekak to svi rijesit da mozemo ic radit te super kul lude poslove koji nam se nude ... jeeeeej :D

može ti ostati 1 ispit s druge, to znaš? ali da, baš me zanima kakvi bi bili podaci o prolaznosti na tim ispitima općenito, još je upravno dosta više fer jer ako napišeš pismeni za prolaz onda vjerojatno prolaziš... a na ovim usmenima nikad ne znaš što će i kako će, kao nama prošli rok na građanskom kad je ova postavila pitanja samo iz 1 cjeline i to tako da se zbuniš k'o ... i da... koliko ja znam, po bolonji ne postoje samo usmeni ispiti...

--> znači, diplomu bacc. možemo dobiti tako da ju jednostavno platimo, što onda nosi prelazak na bolonju?
dajem više para, dobijem više ispita koje ne želim, kreće se opet od 1.god. s razlikom što je PRESMIJEŠNO ako uzmemo u obzir da smo svi apsolventi, još vremena treba bacit na faks od kojeg posla baš nekak i nema (blago iznimkama) i ovi stari ispiti su manje-više jednaki, tj. neće nam nitko reć da sad ipšak ne moramo polagat recimo građansko ili radno... i eto onda... ne želim.

ooo zivota li divnog :( ODE PRITISAK

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks