Jasmina007
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bok, ljudi! Pitanjce... I ja moram uplatiti 1950 kn za produljenje, ali sam zaboravila kaj moramo napisati pod "opis plaćanja"?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja sam napisala: školarina i upisnina.Bok, ljudi! Pitanjce... I ja moram uplatiti 1950 kn za produljenje, ali sam zaboravila kaj moramo napisati pod "opis plaćanja"?
treba ti potvrda s faksa koju ćeš dobiti pri upisu (ne kupuješ ništa, tamo će ti ju isprintati) i ne moraš se prijaviti na burzuMolim vas pomoć, od ove godine nemam vše studentska prava pa se moram prijaviti na zdrastveno osiguranje, do sada sam imala preko tate, pa me zanima ako je to neko već prošao što treba sve prije nego odem u hzzo?potvrda s faksa da sam apsolvent?dal se treba prijavit na burzu kao nezaposlena?
molbe idu pročelnici Gordani Marčetić, isplati se probati bez obzira na to što je dotična rekla jer je do sad rekla puno toga pa se nije dogodilo :tongue2:. sretno!Pitanjce tko riješava molbu za upise jel to pročelnica ili netko dr. naime moram pisati molbu za aktivaciju studija po starom programu,a nju rješava profesorica a ja nis pitala kak se zove i prije utorka se neće znati odgovor o molbi.
Naime, ja sam po prastarom programu, pa mi g. Klanjac kaže da ne vjeruje da mogu nastaviti studirati po starom jer za tako malo novaca da polažem u ovoj godini tako puno ispita i nek napišem molbu, al sumnja da će mi to biti odobreno. Ako ne onda sam bolonjac...
Da, istina, istina i sama istina! Bilo bi to rješavanje na obostrano zadovoljstvo :happy: Neki su se već riješili tj. nekih su se već riješili :wink5: mi ćemo valjda isto tu biti ubrojani kroz ovu godinu :laughing: I hope so! A neki...ha, niš' vjerojatno će biti i takvih koji će ili posve prekinuti, ili postati Bolonjci... No, iskreno rečeno..ža' mi je...jer lipo si kazala...sve svoje studentske obveze smo odradili, ostalo nam par ispita, apsolventi smo...i sad dodajem onu ključnu riječ :angry: zabrane, pravila...kome, čemu??? Nama sigurno ne trebaju...onak, dajte nam dozvolite da bar tu zadnju godinu polažemo kak' nama paše, a ne vama...ne, nego VI morate, ali baš inzistirate na sebičnjaštvu untill the end!!! Kaj da velim, ogorčena sam i ljuta :angry: al' se moram prilagodit, ko' me pitada, bilo bi divno da potegnemo i to pitanje... jer nekako imam osjećaj da je i jednoj i drugoj strani u interesu riješit nas se. pa čemu nas onda sputavaju? ako smo već upisali i odslušali sve te predmete nije mi jasno zašto ih ne bi mogli i polagati?!
koliko ja imam s njom iskustva, uvijek je bespotrebno BEZOBRAZNA, ali ne i uvijek točna u davanju informacija. zato predlažem da je najbolje pričekati odgovor pročelnice pa da se točno vidi što se i kako može. kakve veze koliko imaš ispita (nas je bilo i s po 2 ispita i s po 5-6-7 ispita, pa smo svi platili istu cifru, otkad njih briga koliko ispita polažemo za tu cifru?), ako ih je tako "puno" onda ih možda nećeš stići položiti ove godine i morat ćeš platiti još 1950kn iduće ili neku cifru razlike po bolonji (vjerojatnije) to joj nije palo na pamet? ma mislim... pričekaj odgovor pročelnice. ako ćeš moći na neki način nastaviti po starom ja sam sigurna da će ti odobriti. ako ne, onda bar znaš da imaš točnu i konačnu informaciju.najviše me "pogodilo" komentar dotične gospođe koja nikada nema vremena za popirčati normalno bez žurbe i strke, "pa šta vi mislite toliko ispita polagati za 1950,00 kn" , hej mi se bavimo pravnim pitanjima, imam li pravo i pod kojim uvijetima a ne ko babe na placu... budem sutra odnesla index i molbu, pa nek vide, ne gine mi bolonja, al tko pita ne skita...:crying2:
redovni su imali rok do 20.10., kao i oni koji su krajem ove akademske godine izgubili studentska pravado 29.10.2010. izvanredni kod tete Mirjane Klanac, a redovni kod tete Sanje Storjak
u vremenu od 10-12h možeš doć i malko prije
ako ti je ovo bila zadnja godina sa studentskim pravima onda da, propustila si rok... svejedno, vjerojatno ćeš se moći upisati, ali pretpostavljam da ćeš trebati predati nekakvu molbu, a u svakom slučaju predlažem da osobno otiđeš i pitaš dolje u referadi kod gđe. Storjak, ona će ti najbolje, najtočnije i najljubaznije objasniti opcije.dali sad to znači da sam propustila rok za upise jer je danas 23.10. ali nikako nisam mogla izaći s posla. bila sam redovni student a onda sam izgubila prava i samo produžujem apsolventsku??? nekog ću naći da mi u ponedjeljak ode na faks, ali sam sad zabrinuta da se neću moći upisati.
bila si redovni dok nisi izgubila prava? jel to znači da ti je ovo sad bila zadnja godina sa studentskim pravima ili si već prije postala izvanredni?Molim vas da mi netko odgovori , meni je ostao samo diplomski, znači ja moram uplatiti onih 500 kuna , ne ? Do kad moram to uplatiti ? Bila sam redovni dok nisam izgubila prava , nije vrag da sam propustila rok ???
To je bolonja, jer za nas stari program, naravno, ne stavljaju na net... Al hvala, nadam se samo da je i stari program u isto vrijeme...na internetu piše za policijsko 8.11. u 9h čirilometodska 4,soba11 i samo je jedan dečko na popisu
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.