AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

jadra

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
dragi "stari", pošto smo uspjeli produžiti rok studiranja nekako nam tema "Stari program: produžimo rok do kojeg moramo diplomirati" ide u offtopic - i evo nove!
:laughing:

mica

hej ja se sutra idem upisati pa me zanima da li netko zna pošto mi je 6 godina studiranja znači prelazim na izvanredne da li i to košta 1950 kn ili više,strah me jer nosim sa sobom 2000kn i ni jedne kune više ,pa ako natko zna zahvaljujem.)

fensica

hoće netko biti dobra dušica pa nam javiti rok u 11 mj za upravno i građansko ,bila bi zahvalna.

jadra

građansko: prijave 21.-22-10., ispit 04.-11.11.
upravno ne znam...
a da netko skenira vodič? :D

bela

Ćao, molim ako netko zna da napiše kada su prijave za zemljišnoknjižno pravo, a usput moramo li mi stari program kod upisa pisati kakvu molbu? Hvala..

Marianne

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ćao, molim ako netko zna da napiše kada su prijave za zemljišnoknjižno pravo, a usput moramo li mi stari program kod upisa pisati kakvu molbu? Hvala..
prijava: 21. i 22.10, ispit: 4.11.-13.11.

jadra

molba je potrebna samo ukoliko ove godine prelaziš s redovnog na izvanredno studiranje ili ako ti je prošla tj. sad još uvijek ova akad. godina bila u mirovanju

mica

za nas starei program kojima je 6 godina studiranja ne treba nikakva molba jer smo apsolventi ali bez prava rekla mi danas gđa. MIrjana

jadra

za nas starei program kojima je 6 godina studiranja ne treba nikakva molba jer smo apsolventi ali bez prava rekla mi danas gđa. MIrjana
meni isto sad ističe 6 god. redovnog studiranja, znači ne trebam ispunjavati tu molbu nego samo odnjeti index i potvrdu o uplati? ajme super, samo sam to čekala jer se i meni činilo po tom što sam pročitala da je ipak razlika između ovog slučaja kad ti istekne pravo na redovno studiranje i drugih slučajeva prelaženja na izvanredno :happy:

mica

meni isto sad ističe 6 god. redovnog studiranja, znači ne trebam ispunjavati tu molbu nego samo odnjeti index i potvrdu o uplati? ajme super, samo sam to čekala jer se i meni činilo po tom što sam pročitala da je ipak razlika između ovog slučaja kad ti istekne pravo na redovno studiranje i drugih slučajeva prelaženja na izvanredno :happy:
tak je.)

Dubravka V

Pitanje vezano uz ispunjavanje uplatnice; Poziv na broj odobrenja 1012 (šifra javne uprave) i do sada smo nakon toga upisivali svoj JMBG. To činimo i dalje?! Ili možda treba upisivati OIB. Thanks, pozdrav!

anaya

Pitanje vezano uz ispunjavanje uplatnice; Poziv na broj odobrenja 1012 (šifra javne uprave) i do sada smo nakon toga upisivali svoj JMBG. To činimo i dalje?! Ili možda treba upisivati OIB. Thanks, pozdrav!
Pa što se nije dosad upisivao JMBG studenta, tj. onaj broj koji ti piše u indeksu (a ne tvoj JMBG kao građanina)?! :unsure:

martex

Ja sam dosad svake godine poslije te šifre 1012 upisivala JMBG (onih 13 znamenaka) pa sam tako i ove godine. U referadi nije na to ništa rekla, što valjda znači da je tako dobro. Ma najbitnije je da napišeš točan žiro račun.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks