ej curke, da li i mi po starom programu možemo platiti godinu u dvije rate ?redovnima do 21., izvanrednima do 28.10.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ej curke, da li i mi po starom programu možemo platiti godinu u dvije rate ?redovnima do 21., izvanrednima do 28.10.
koliko moramo platiti mi stari ,dali 1970 kn?:laughing: hvalakod upisa nas starih osim što moramo platiti da li opet moramo predati i upisne materijale???
1950kn (1650 + 300kn upisnine)koliko moramo platiti mi stari ,dali 1970 kn?:laughing: hvala
upisni materijal = uplatnica, nema onih papira i to nego se samo uplati novac i donese uplatnica i index na faks.kod upisa nas starih osim što moramo platiti da li opet moramo predati i upisne materijale???
sve piše na ovoj istoj stranici, max. 5-6 postova unazad...dajte molim vas čitajte što se zadnje pisalo, a ne da nas opominju za zatrpavanje foruma pisanjem stalno jednih te istih podataka zbog postavljanja jednih te istih pitanja na koja je već dan odgovor.E...znači 1950 kuna...to je sa upisninom?i do kad je rok upisa starih studenata ako netko zna?
Rok je od 7. - 11. 11., a prijava ispita 25. - 26. 10.da li netko zna kad je novi rok za upravno pravo?hvala
Oib.jel se upisuje jmbg ili oib na uplatnicu?
[email protected]jer ima netko mail od gđe Sanje Storjak?
do sutra, tako vode sve nas koji smo bili redovni studenti, samo više nemaš prava.Molim neku dobru dusu da odgovori jer je referadu ovih dana nemoguce dobiti telefonski;
apsolvent, stari program, bez studenskih prava - je li rok za upis sutra (21.) ili do kraja iduceg tjedna (28.10.)? (Znam da nekima nece imat smisla, ali mene vode kao redovni apsolvent bez studentski prava)
Hvala
kad kupuješ uplatnicu u našoj knjižari već ti piše taj brojMolila bih nekog da napiše jel se na uplatnicu s pozivom na broj odobrenja još uvijek upisuje 1012.
ajmeeeeeee nisam to znalado sutra, tako vode sve nas koji smo bili redovni studenti, samo više nemaš prava.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.