nina18
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
11.2. u 11 sati!a porezno pravo?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
11.2. u 11 sati!a porezno pravo?
18.2 u 12 h kod Gardaševića a 17.2 kod Podolnjaka...sad ovisi koja si po abecedidal netko zna kad je ustavno???
ajme...pa kad cemo mi to saznati... i kaj je najbolje jos ce nam staviti 15 -.- ...ah...bezveze.. još nisu stavili kad je ispit iz građanskog...
15.02. u pola 1da li netko zna kad je ispit iz upravnog postupovnog idući tjedan?
hehe tak je i meni javila frendica i ova grupa 15.2 ima u 16:00 kod prof. Matanovac (ova druga grupa ima tjedan dana jos fore za ucitigrađansko: jedna grupa ima 15.2 , a druga grupa 23.2.. tak mi je rekla frendica jer ja nisam išla na faks.. ako tko zna više ,nek javi![]()
druga grupa od slova j, tak sam danas vidjela a možda u prvoj grupi sam na kraju vidjela slovo j al 100% sam sigurna da druga grupa počinje slovom Jda li netko može ako zna koja grupa ima 15.2. a koja grupa 23.2. ispit iz građanskog da napiše od kojeg do kojeg slova je prva, a od kojeg do kojeg slova je druga grupa bila bih mu jako zahvalna.
je..organizacija jave uprave u RH? navodno s 16. pomaknuto na 23.02.?
istina??
ispit je 22.02. u 10 sati...Da li netko možda zna koji dan i u koliko je sati ispit iz javnih financija?
Hvala...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.