AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Oglasna ploča - raspored predavanja, datumi prijava i polaganja ispita

outsidespace

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel mi moze netko rec jel ima ispitnih rokova u 12. mj il tek u 1. hvala
nema ispitnih rokova u 12. mjesecu:bored:,ispitni rokovi su tek u 1.mjesecu,u 12.mjesecu su prijave za neke ispite(računovodstvo,engleski,upp,porezi),ispitni rokovi su u 1.mjesecu

pitija

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ako netko ima popis ispitnih rokova za 2009/2010, može molim vas napisati ovdje, kao što je to bilo lani i uvelike nam olakšati uvid u prijavu i polaganje ispita. Ako negdje već ima taj popis, molim, uputite me. Hvala.

patricija

Ako netko ima popis ispitnih rokova za 2009/2010, može molim vas napisati ovdje, kao što je to bilo lani i uvelike nam olakšati uvid u prijavu i polaganje ispita. Ako negdje već ima taj popis, molim, uputite me. Hvala.
Imaš tu (oglasna ploča), na 8-oj stranici. :tongue2:

N A N S Y

Jel mi može netko reći kad počinju predavanja?
pa trebala bi početi ovaj tjedan osim srijede, ali iz računovodstva nisam sigurna jer na ekonomiji nemaju nastavu pa neznam jel profa zna da mi imamo... trebalo bi joj poslat mail.

patricija

Molila bih nekog, ako bude odlazio do faksa, da pogleda kad će biti ispit iz upravnog postupovnog. Unaprijed hvala!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks