AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Oglasna ploča - raspored predavanja, datumi prijava i polaganja ispita

outsidespace

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ima li netko ispitne rokove druge godine? Molim Vas da ih stvite na stranicu! Hvala!

Mislim za upravu!
ovo nije forum za upravni studij,ovo je forum za porezni studij,ulogiraj na forum za upravni studij,tamo sigurno postoji tema o tome

N A N S Y

Ne kužiš...Tolko ispituju, pitaju, mole, kume ko da nekaj gori...ak je tak frka, odi po potpis i ravna bosna...
istina... ne kužim ako već netko nešto pita i oni koji imaju iskustva jer su to već prošli ( a ja sam prošla sve i svašta na faksu, sad sam već 4. godinu ) zašto ne slušaju, nego oni po svom, onda bolje ne ni pitat ako ne vjerujete...

Nijeve

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Koliko li glupih pitanja?! Samo treba otići na fks i pročitati sve što piše!!! Ljudi..tolko hodate po kavama, dal je tak teško skoknut do faksa..jedanput na godinu..pa nije na kraj svijeta! A i da ste redovito na predavanjima..imali bi sve potpise i malo više ispita položenih..predavanja koriste!!!

Sun

ja ti velim idi svugdje, samo ne dole kod faksa u onaj podrum u susjednom haustoru.

tam te masno oderu.

još te pitaju: "jel hitno", ti naivno kažeš: "da" i naplate ti 50kn :rolleyes:

kod ostalih fotografa je sasvim normalno da izrade slike u roku par minuta, jedino se kod ovih mora čekati par sati jer su eto lukavi pa za "hitni" postupak dobe više love...

inače, fulala si topic ;)

Oraščić

Zašto na stranici od Društvenog veleučilišta nema raspored prijava i polaganja ispita te raspored predavanja za porezni studij? Sve samo za javnu upravu... Molim vas ako netko može staviti raspored za predavanja za 2.god poreznog studija jer ja to stvarno ne mogu naći niti na forumu niti na stranici od veleučilišta.

N A N S Y

Zašto na stranici od Društvenog veleučilišta nema raspored prijava i polaganja ispita te raspored predavanja za porezni studij? Sve samo za javnu upravu... Molim vas ako netko može staviti raspored za predavanja za 2.god poreznog studija jer ja to stvarno ne mogu naći niti na forumu niti na stranici od veleučilišta.
ima, ima i za porezni... samo čitat malo :)

Livia

jel mi netko može s prve god. s poreznog napsati kada su prijave za financije i upravno sada u 11-om mjesecu ili poslije praznika...pliiiiz :D

pitija

ja sam bila na faksu prije pola sata, nema nikakvog niti rasporeda za drugu godinu niti išta o ispitima itd. Ako netko zna kad su javne financije ili neke druge unformacije neka javi.hvala.

laptopp

ja sam bila na faksu prije pola sata, nema nikakvog niti rasporeda za drugu godinu niti išta o ispitima itd. Ako netko zna kad su javne financije ili neke druge unformacije neka javi.hvala.
raspored za drugu godinu postoji...
evo ga

PONEDJELJAK
8-9:35 Osnove kaznenog i prekršajnog prava
10-11:35 Trgovačko pravo (dvorana 9)

UTORAK
-nema predavanja

SRIJEDA
10:50-12:25 usporedni porezni sustavi
12:30-14:05 engleski III
14:10-16:35 informatika

ČETVRTAK
10:50-13:15 računovodstvo II
14:10-16:35 upravnopostupovno pravo

PETAK
-nema predavanja

obodova

jel mi netko može s prve god. s poreznog napsati kada su prijave za financije i upravno sada u 11-om mjesecu ili poslije praznika...pliiiiz :D
prijave za ovaj rok su prošle, a iduće prijave su 17.-18.12. za rok 11.-15.01. i za javne i za upravno...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks