Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
molim da mi sutra neko pogleda na faksu u kolko sati je ispitu kolko sati je ispit iz kaznenog?:rofl:
jesu,ja to stalno radim... uvijek sam na popisu.Molim vas, ako mi netko može odgovoriti- prijavila sam ispizt, ali nekih 5 dana prije dana prijave, pa sto mislite, jesu mi tete sacuvale prijavnicu do normalnih prijava? Help... ako netko ima iskustva, molim vas. hvala
u pravilu se ne može prijaviti kasnije...
ostaje vam opcija da idete moliti u referadu da vas nekak strpaju na listu...
ili se jednostavno pojavite na ispitu s prijavnicom i recite da il niste stigle prijaviti ili su vam zametnuli prijavnicu (kaj se meni dogodilo, pa su me na javnu upravu ipak pustili)
15.09. u 11 h kod prof. Matanovac je za one koji su pred kraj abcede(znam da počinje od slova P nadalje do kraja, al neki sa prezimom pod P, ne svi su 16.09. u 8h kod prof Ernest- kod njega su dakle od početka abecede do P jedan dio.)daj neka netko javi kad je ispit iz gradanskog ovaj tjedan...
u 13:00, TMT 3u koliko je sati i di 17.09. uvod u ekonomiju?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.