AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Obavijest o podizanju indeksa

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Svašta, što oni stvarno misle da smo svi u Zagrebu i možemo doći baš taj dan :shock: Ja moram proći skoro 300km samo da bih došla po indeks?
Duboko sumnjam da će ti indeks baciti u smeće ili ga zapaliti ako ne dođeš taj dan. :cool:

Njima se, mislim, tako učinilo zgodno. Računaju, valjda, da će se tako u jednom danu "riješiti" većine poštambiljanih indeksa, umjesto da ih svaki dan "inkomodiraju" studenti s dolaženjem po indekse. :) To je samo moj dojam.

Sonia

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ma znam da ga neće zapaliti, bit će u referadi i godinu dana ako ne dođem po njega, ali mi je to malo smiješno. Znam da je njima tako lakše, većina će vjerojatno i doći po indeks na taj dan, ali masa ljudi radi ili je u drugim gradovima i normalno da neće tražiti slobodan dan samo zbog toga.

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja veću glupost nisam vidjela da dolazimo svi u Zg u točno određeno vrijeme po indeks, pogotovo za izvanredne studente jer je većina njih u radnom odnosu, ajde za redovne, al vanredni?? ja ne planiram izgubiti cijeli dan za to i vjerojatno ću ga podignuti u referadi kad budem išla prijaviti diplomski...

melanija

slažem se, ja ne idem sigurno, nema šansi da stignem..jel to onda sto posto sigurno da se može jednostavno podignut neki drugi put? kod koga onda možemo podignuti ak ne dignemo u utorak? ak netko zna???mislim, kaj nam mogu ak ne dođemo po index, bacit ga il prodat :) :) :)

martina_sk

Administrator
slažem se, ja ne idem sigurno, nema šansi da stignem..jel to onda sto posto sigurno da se može jednostavno podignut neki drugi put? kod koga onda možemo podignuti ak ne dignemo u utorak? ak netko zna???mislim, kaj nam mogu ak ne dođemo po index, bacit ga il prodat :) :) :)
čuvat će ih kao i svake godine. mislim da obično budu svi u sobi br 3 ili za izvanredne budu u sobi br 8, a za redovne u sobi br 3.

tapravnica

ja isto ne mogu po indeks, slijedeći tjedan su rokovi, moram učiti, ako sutra odem, tako ću samo izgubiti cijeli dan. Nadam se da zbog toga neće biti problema s prijavama na ispit.

karosa

znači ta obavijest za sutra 5.11. znači da su gotovi svi indexi tj. i za izvanredne?

ssanjaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dal je to sigurno i provjereno da se mogu podić indexi i koji dr dan osim sutra?
... jer mi se baš i ne da vozat samo za to u zg pa za tjedan dana opet ic na ispit!
Naravno da ga neće pojest ali da ne bi bilo nekih nepoptrebnih problema oko toga...
Pokušavam već sat vremena dobit referadu ali se naravno nitko ne javlja i ne mogu ih pitat...

blabla

Dal je to sigurno i provjereno da se mogu podić indexi i koji dr dan osim sutra?
... jer mi se baš i ne da vozat samo za to u zg pa za tjedan dana opet ic na ispit!
Naravno da ga neće pojest ali da ne bi bilo nekih nepoptrebnih problema oko toga...
Pokušavam već sat vremena dobit referadu ali se naravno nitko ne javlja i ne mogu ih pitat...
a kojih bi problema bilo?

lijepo dođeš, eventualno kažeš kako nisi mogla doći na dotični dan kad je "trebalo" i to je to.

pa nije index njihovo vlasništvo :D brinete se bez veze.

fakin

Super Moderator
ne mogu, sutra u 16 h kolektivno će se spaliti preostali indeksi ispred ulaza u fakultet...dođite svi, bit će super

diana88

Ja ću ga pokupit sljedeći tjedan u pon kad redovito primaju izvanredne studente,
taman prije ispita...
Super je ta fora usred radnog dana, mogli su staviti ili skroz ujutro ili pri kraju radnog vremena, šefa neću ni pitat dal mogu s posla...
Prošle godine sam poslala frendicu, nisu joj ga dali već su tražili pisanu punomoć, tako da sam naknadno došla po njega...

ssanjaa

Hvala svima na odgovoru i nekima na pametovanju...
Da možda sam ja to malo panično napisala ali naravno da ne mislim da će itko išta zapalit već da se ne dogodi nešto tipa kad dođem idući tjedan na ispit oni kažu da dođem koji dr dan jer mi index treba.
S obzirom na neorganiziranost našeg faxa ne bi se čudila da do tako nečega dođe bilo u mom slučaju ili nečijem drugom

Aine

Hvala svima na odgovoru i nekima na pametovanju..
nemoj se zivcirati oko tih "pametovanja", to su uvijek isti ljudi na forumu ;). ja cu isto svoj indeks podici prije ispita, tako da nemoj se zivcirat.

diana88

Hvala svima na odgovoru i nekima na pametovanju...
Da možda sam ja to malo panično napisala ali naravno da ne mislim da će itko išta zapalit već da se ne dogodi nešto tipa kad dođem idući tjedan na ispit oni kažu da dođem koji dr dan jer mi index treba.
S obzirom na neorganiziranost našeg faxa ne bi se čudila da do tako nečega dođe bilo u mom slučaju ili nečijem drugom
Po mom iskustvu opažanja, kada je netko pristupio ispitu (posebno ako se radi o pisanom dijelu) a nije imao indeks (iz bilo kojeg razloga), mogao je pristupiti temeljem osobne iskaznice, bitno je da se utvrdi identitet osobe (slika)...

Vesna Vesnić

ne mogu, sutra u 16 h kolektivno će se spaliti preostali indeksi ispred ulaza u fakultet...dođite svi, bit će super
ha ha ha, konačno malo ironije prave, duhovitosti ili pametovanja
ali zabavno, jer imam viziju logorske vatre, kauboja i indijanaca i paljenja tih ...nih indeksa
a istina je da nam je faks tuuurboo organiziran i da je "uvijek" na strani studenata

dea

Pošto nije bilo nikakve mogućnosti da danas izađem s posla da li su možda rekli kad i di možemo podići indexe tko nije danas?

bojana_kc

Bila je jučer totalna neorganiziranost, pola ljudi nije dobilo indekse, oni su to pokušali složit po abecedi no sve se pomješalo, i dok su vidjeli koliko nas ima, neka su slova slali u drugu prostoriju, gospodin iz referade 8 je bio ljut kao i uvijek i dok nije našao nečiji index od prve kaže dođite bilo koji dan u ref. 3A od 10-12, uopće nemaju obzira prema nama, ja dolazila iz Koprivnice samo po index a nisam ga dobila a mnogi ljudi rade i išli po index a nisu dobili, nemam riječi, organizacija= 0

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks