AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Obavijest o podizanju indeksa

jadra

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
OBAVIJEST O PODIZANJU INDEKSA
REDOVITI studenti stručnih studija mogu svoje indekse podignuti od ponedjeljka, 28. listopada u sobi 10/I. kat u uredovno radno vrijeme studentske referade 10:00-12:00 sati.
Studenti poreznog studija koji su u prethodnim akademskim godinama završili dvogodišnji stručni porezni studij, a ove akademske 2013/2014. godine upisali su 3. godinu u statusu izvanrednog studenta svoje indekse također mogu podići u sobi 10/I. kat.
Obavijest o podizanju indeksa za ostale izvanredne studente objavit će se naknadno.

evo, da ne kazemo da nismo znali :D :doh:

laminat

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
tek toliko da se prioritetno radi na rješavanju indexa onih studenata koji sa redovnih prelaze na izvanredne...

i kaj sad mi budemo indexe dobili npr. u utorak/srijedu i imamo jedan dan da rješimo zdravstveno...

gamad bezobrazno lijena, boljih komplimenata za njih nemam

Anita

Lutalica
Baš to. U srijedu mi kaže da mi koji prelazimo sa redovnih na izvanredne imamo prioritet kod rješavanja indeksa, a danas objave podizanje indeksa samo za redovne. :mad: Ja sam svejedno opet išla pitati i rekla mi je da će za izvanredne biti idući tjedan, i to krajem tjedna. Potvrdu za zdravstveno mi je dala tako da sam to danas napokon sredila.

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
A jedva ih cekam vidjeti kaj su mislili pod krajem tjedna a 01.11. je petak cini mi se. Bolje da se nadamo od ponedjeljka iza prvog.

laminat

Baš to. U srijedu mi kaže da mi koji prelazimo sa redovnih na izvanredne imamo prioritet kod rješavanja indeksa, a danas objave podizanje indeksa samo za redovne. :mad: Ja sam svejedno opet išla pitati i rekla mi je da će za izvanredne biti idući tjedan, i to krajem tjedna. Potvrdu za zdravstveno mi je dala tako da sam to danas napokon sredila.
E to me zanima. Kakva potvrda mi točno treba?

Anita

Lutalica
E to me zanima. Kakva potvrda mi točno treba?
Ako si izgubio status redovnog studenta treba ti potvrda o duljini trajanja studentskih prava. Odes kod ovih u sobu br. 10, kažeš da si prestao biti redovni student i da ti treba potvda za zdravstveno. Ona ima spremljeni obrazac, popuni ga s tvojim podacima i isprinta ti ju. ;)

Eriatarka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jučer sam ja bila po index, no nije gotov. Neki su indexi za izvanredne gotovi, možda je i tvoj među njima :). Moj naravno i nažalost nije.

melanija

da li se index može jednostavno ostaviti kod njih neko vrijeme, recimo pokupim ga prije roka u 11mj? meni uopće ne treba, a ne živim u zg, i ne idem tak često na faks..pa evo ako netko zna, ja bi pokupila za 2tj a ne sad. izvanredni sam.

Nerea

da li se index može jednostavno ostaviti kod njih neko vrijeme, recimo pokupim ga prije roka u 11mj? meni uopće ne treba, a ne živim u zg, i ne idem tak često na faks..pa evo ako netko zna, ja bi pokupila za 2tj a ne sad. izvanredni sam.
možeš. kao što vidimo nisu još ni gotovi.

sufi

Jučer sam ja bila po index, no nije gotov. Neki su indexi za izvanredne gotovi, možda je i tvoj među njima :). Moj naravno i nažalost nije.
To su ti rekli u referadi da su gotovi indeksi za izvanredne..mislim ove s prve tri god. Jer kaj nisu rekli da su gotovi jedino za izvanredne s strucnog studija..ovi kaj sibaju dalje jos dvije god?

Nerea

To su ti rekli u referadi da su gotovi indeksi za izvanredne..mislim ove s prve tri god. Jer kaj nisu rekli da su gotovi jedino za izvanredne s strucnog studija..ovi kaj sibaju dalje jos dvije god?
nisu gotovi indeksi za izvanredne. samo za redovne i izvanredne porezne 3.god.

Nerea

kakva je to sad nova procedura da se dolazi na podjelu indeksa?!

utorak 5.11. u 14h,dvorana IX

mora da će biti neka svečana podjela kada je u dvorani(šalim se malo). = P

Dee

meni su rekli u referadi da ti može netko drugi podići index ali mu moraš dati svoju osobnu

Sonia

Svašta, što oni stvarno misle da smo svi u Zagrebu i možemo doći baš taj dan :shock: Ja moram proći skoro 300km samo da bih došla po indeks?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks