AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Novi pravilnik o studiju

tarja30

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
a gle jedina "sluzbena" obavijest da pravilnik vrijedi od iduce akad. godine stoji na stranicama facebook od pravobranitelja pfzg-a.

https://www.facebook.com/pravobranitelj.pfzg?fref=ts

Treba pricekati valjda ce staviti neku obavijest na stranice faksa.
Pa kaj nije prof.Koprić napisao u mailu da do početka nove akad.god sve ostaje po starom? Ko je tu sad lud? Kak sad referada i dalje priča isto,a prof.Koprić,pravobranitelj i ostali drugo? Ma ovo je katastrofa,ono bravo Pravni fakultet Zagreb! Sve se bojim kak će je stavit. :gaah:

tihic

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
a gle tarja30 neznam kaj da ti kažem samo znam da sluzbene obavijesti nema nigdje. Ja se nadam da ce staviti danas tijekom dana nekakvu sluzbenu obavijest o tome, da znamo na cemu smo

tarja30

a gle tarja30 neznam kaj da ti kažem samo znam da sluzbene obavijesti nema nigdje. Ja se nadam da ce staviti danas tijekom dana nekakvu sluzbenu obavijest o tome, da znamo na cemu smo
Jasno mi je,samo ne mogu vjerovati da referadu nitko nije obavijestio,da je to sve tak neorganizirano,da studomat i pravilnik nisu mogli pričekati do početka nove akad.god. nego je to sad nasilno uvedeno,da se na ovakav način igraju s našim ispitima i živcima,ma ne znam više kaj da kažem i mislim,ovo je blago rečeno sramota. Izluđena sam od ovog faksa više. I ja se nadam da će biti bar nešto,samo da nas ne drže u neizvjesnosti.

marty1711

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja san danas ostavila svoju prijavnicu u referadi jer nemam vremena cekat njihovu službenu obavijest i ponovo ic u zg. Zamolila sam tetu u ref. Nek zadrzi moju prijavnicu i kad dobe sluzb. Potvrdu nek ju prilozi ostalim prijavama. Rekla je ok.

~crystal~

Ja san danas ostavila svoju prijavnicu u referadi jer nemam vremena cekat njihovu službenu obavijest i ponovo ic u zg. Zamolila sam tetu u ref. Nek zadrzi moju prijavnicu i kad dobe sluzb. Potvrdu nek ju prilozi ostalim prijavama. Rekla je ok.
Aaa trebala sam i ja tako.. a jos sam ju imala kod sebe al u onoj strci uopce se nisam sjetila ostavit :/ :(
Trebali bi im svi iducih dana donosit te prijavnice. Tko zna kada ce oni stavit ikakvu obavijest. Poznavajuci njihov rad nebi se cudila da to bude i u petak popodne -.-

beatgormit

OBAVIJEST O POLAGANJU ISPITA
Odlukom Uprave Fakulteta određeno je da studenti stručnog studija javne uprave mogu prijavljivati i polagati ispite 3. godine studija s jednim nepoloženim ispitom iz 2. godine studija najduže do 30. rujna 2014. Ispiti polagani suprotno toj odluci bit će poništeni.
Rokovi prijave za ispite 3. godine studija koji su u studomatu određeni kao 1.4.2014. do 23:59 pomiču se za 24:00 sata i trajat će do 2.4.2014. do 23:59 sati. Rokovi odjave neće se mijenjati.
Studentima starog studijskog programa koji su akademske 2013/2014. godine upisali, odnosno imaju prijelaz na bolonjski studij javne uprave, a do završetka istog ostalo im je 5.do najviše 8. ispita (završni rad nije uključen) mogu razlikovne ispite polagati proizvoljnim redoslijedom najduže do 30. rujna 2014.
Ostali studenti koji su imali nastavak studija ili su upisali razlikovni studij javne uprave (razlika između dvogodišnjeg i trogodišnjeg upravnog studija) dužni su ispite prijavljivati i polagati sukladno pravilima polaganja koja vrijede za bolonjski sustav.
Ovdje opisani režim polaganja ispita NEĆE SE PRODUŽIVATI nakon 30. rujna 2014. godine pa se mole studenti da svoj plan polaganja ispita prilagode toj okolnosti.

marty1711

al opet nisu nis rekli kak i na koji način cemo mi prijevit svoje ispite i kad su prijave... jer prek studomata ih nemožemo prijavit, kaj ne??? Tu se nezna ko pije , ko placa!!!

tihic

al opet nisu nis rekli kak i na koji način cemo mi prijevit svoje ispite i kad su prijave... jer prek studomata ih nemožemo prijavit, kaj ne??? Tu se nezna ko pije , ko placa!!!
a najvjerojatnije ćemo morati ići do referade

beatgormit

Da, glavnu informaciju su zaboravili...jer nama kojima je ostao jedan predmet iz 2. godine Studomat i dalje nudi samo taj za prijavu

~crystal~

I meniii...jeeee :)
Ljudi moji, hvala Bogu da je sva strka gotova! :)
Drago mi je da smo se uspjeli izborit za to! :)

tarja30

I meniii...jeeee :)
Ljudi moji, hvala Bogu da je sva strka gotova! :)
Drago mi je da smo se uspjeli izborit za to! :)
A moglo je bez svega toga. Fino su nas naživcirali. Ja sam 2 god života izgubila ovih tjedan dana. Sad bi svi nadležni i službenici iz referade trebali svakom osobno kupiti veliku Milku. A gospon pravnik onoj curi kojoj je reko da kaj se čudi ko pura dreku bi joj se trebao usmeno ispričati i dati joj veliku Bajaderu. Jer se tak prema nama koji ih financiramo bome ne ponaša. Just saying :)

majolada

Odlukom Uprave Fakulteta određeno je da studenti stručnog studija javne uprave mogu prijavljivati i polagati ispite 3. godine studija s jednim nepoloženim ispitom iz 2. godine studija najduže do 30. rujna 2014. Ispiti polagani suprotno toj odluci bit će poništeni.

Rokovi prijave za ispite 3. godine studija koji su u studomatu određeni kao 1.4.2014. do 23:59 pomiču se za 24:00 sata i trajat će do 2.4.2014. do 23:59 sati. Rokovi odjave neće se mijenjati.

Studentima starog studijskog programa koji su akademske 2013/2014. godine upisali, odnosno imaju prijelaz na bolonjski studij javne uprave, a do završetka istog ostalo im je 5.do najviše 8. ispita (završni rad nije uključen) mogu razlikovne ispite polagati proizvoljnim redoslijedom najduže do 30. rujna 2014.

Ostali studenti koji su imali nastavak studija ili su upisali razlikovni studij javne uprave (razlika između dvogodišnjeg i trogodišnjeg upravnog studija) dužni su ispite prijavljivati i polagati sukladno pravilima polaganja koja vrijede za bolonjski sustav.

Ovdje opisani režim polaganja ispita NEĆE SE PRODUŽIVATI nakon 30. rujna 2014. godine pa se mole studenti da svoj plan polaganja ispita prilagode toj okolnosti.
Sanja Storjak

marty1711

juhuuuuuuuuuuuuuuu!!! Ljudi sretno svima na rokovima!!!

Nemreš vjerovat kak odjednom postoji tehnička mogucnost za ovaj nacin prijave !!! Heheheheheh , mora da se čudo dogodilo!!! :D

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks