AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Novi pravilnik o studiju

marty1711

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
studentski pravobranitelj- Matija Kikelj

[email protected]

Ako bi netko bio toliko drag da obavijesti s.pravobranitelja... Ja sam još uvijek toliko bijesna , da kad počnem pisati, nebu dobro završilo, pa netko tko je ipak malo kulturniji od mene, ne??? ;)

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kaj, neku dojavu imaš? Znači penziju neću dočekati studirajući. Shit!
Čekaj, polako... Ne mogu sad odmah toliko promjena odjednom, ovo će izaći u 9 mj :D

A evo i odgovora
Poštovana,Vidimo u čemu je problem te smo proslijedili upit nadležnima za donošenje novog Pravilnika na Fakultetu. Javit ćemo Vam se čim dobijemo odgovor!Lijep pozdrav,Ured studentskog pravobranitelja PFZg

Afrodita

Čekaj, polako... Ne mogu sad odmah toliko promjena odjednom, ovo će izaći u 9 mj :D

A evo i odgovora
Poštovana,Vidimo u čemu je problem te smo proslijedili upit nadležnima za donošenje novog Pravilnika na Fakultetu. Javit ćemo Vam se čim dobijemo odgovor!Lijep pozdrav,Ured studentskog pravobranitelja PFZg

Ne treba donijeti novi Pravilnik već provjerit dal ta odluka vrijedi još, zašto studenti koji su sa starog prešli na bolonju mogu prijavljivati, da li je moguće da se donese nova odluka ukoliko stara ne vrijedi, a tek u krajnjem slučaju donijeti novi pravilnik ili mijenjati isti.

Ali eto, vidjet ćemo kakav će biti odgovor.

Aine

Ne znam, taj mail nisam ja slala. Danas me kolegica u panici zove i vristi na telefon da su joj iz referade rekli da citiram."Kaj se čudite ko' pura dreku? Sve vam piše u pravilniku, kaj vama svima nije jasno?"

marty1711

Ja se samo nadam da oni shvacaju hitnost rjesavanja tog problema!!! Slazem se s kolegicom afroditom, treba íh samo pítati sta je sa odlukom donesenom 2011. Jer sumnjam da ce pravilnik dirati... On je takav kakav jest...

Afrodita

Ja se samo nadam da oni shvacaju hitnost rjesavanja tog problema!!! Slazem se s kolegicom afroditom, treba íh samo pítati sta je sa odlukom donesenom 2011. Jer sumnjam da ce pravilnik dirati... On je takav kakav jest...
Ako do sutra ne dobijemo odgovor treba ili otići osobno ili poslati novi mail i podrobnije opisati situaciju i ukazati na hitnost iste.

Ne znam dal je prof. Kopric obavijesten, barem mailom, možda bi i njega trebalo pitati, barem da dobijemo kakvu informaciju ili mu samo ukazemo na problem. U petak ima kontultacije.

marionette

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
...treba íh samo pítati sta je sa odlukom donesenom 2011...
Ta odluka je još nedavno bila na stranici fakulteta tak da mislim da je jasno kaj je s njom.

Ne znam dal je prof. Kopric obavijesten, barem mailom, možda bi i njega trebalo pitati, barem da dobijemo kakvu informaciju ili mu samo ukazemo na problem. U petak ima kontultacije.
Prof. Koprić sigurno zna i za pravilnik i da je kako kažeš molba studenata iz 2011. maknuta sa stranice, mislim to mu je posao. :D

Ok je ukazati na problem za početak, ali mislim da ništa od toga. Studenti bi se trebali malo ozbiljnije angažirati oko ovoga, iako ni to ne uljeva neki optimizam jer zadnjih godina oni nisu napravili ništa što bi išlo u korist studenata, to im očito nije u cilju.

"Kaj se čudite ko' pura dreku? Sve vam piše u pravilniku, kaj vama svima nije jasno?"
Ko tak lijepo razgovara?

marty1711

A kaj da se napravimo bedasti kak i oni í sam lijepó odnesemo prijavnice, kaj dok cemó predavat p. nek misle da smo po starom a poslje nek se snalaze kad ih zatrpamo prijavnicama, bas da vidímo jel ce nas stavit na popis. Uostalom, nigdje ne stoji obavijest da je odluka iz 2011. Ukinuta i na to se mozemo pozivat.

pigetic

Gospon, uvaženi pravnik :D
Gospodin Face iz referade nikada ni nije bio obljubljen među studentima a čini se da neće biti ni među nama koji smo odnedavno došli na njegov teritorij.
Mislim da na PFZG-u od svih studija itd. ima samo jedna osoba iz referada koju studenti vole i zadovoljni su njome.

A kaj da se napravimo bedasti kak i oni í sam lijepó odnesemo prijavnice, kaj dok cemó predavat p. nek misle da smo po starom a poslje nek se snalaze kad ih zatrpamo prijavnicama, bas da vidímo jel ce nas stavit na popis. Uostalom, nigdje ne stoji obavijest da je odluka iz 2011. Ukinuta i na to se mozemo pozivat.
To bi možda bilo pametno, da se napravi glup i ponaša kao da ništa nije bilo.

ELVIRAZV

Drage kolegice i kolege, da li možda netko zna odgovor..naime, u 12. mjesecu položila sam vježbe iz UPP-a, danas vidim na studomatu..."zvijezdicu" kod tog predmeta...a ona znači da nemam preduvjete za polaganje tog ispita???
Iako ga niti ne mogu polagati obzirom na novonastalu situaciju (da se prethodno očisti druga), ne mogu vjerovati da ću to morati ponovno??? Pretpostavljam da nisam jedina...

bojana_kc

Drage kolegice i kolege, da li možda netko zna odgovor..naime, u 12. mjesecu položila sam vježbe iz UPP-a, danas vidim na studomatu..."zvijezdicu" kod tog predmeta...a ona znači da nemam preduvjete za polaganje tog ispita???
Iako ga niti ne mogu polagati obzirom na novonastalu situaciju (da se prethodno očisti druga), ne mogu vjerovati da ću to morati ponovno??? Pretpostavljam da nisam jedina...
Mislim da nebudeš trebala ponovno, stvarno nema smisla,najbolje da nazoveš Sanju S. u referadu pa će ti reć

Trka

To je jedan od nedostataka koji se dogodio prilikom njihova unošenja podataka u novi sustav, meni primjerice piše da nemam informatičku radionicu. Rekla mi je gđa Sanja danas da je sada bitno jedino da možemo prijavit ispite na koje imamo pravo po novom, a za sve ovo nedostatke oko vježbi da dođemo poslije rokova da pa će se popraviti. Nadam se da sam pomogla.

beatgormit

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
koliko sam upoznat - sve što smo položili iz treće godine, a prije stupanja na snagu "famoznog" Pravilnika, vrijedit će nam...tak da nema frke

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks