Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Bez ljutnje,nisu ti ništ obrisali,pisala si na temi nastavak studiranja :laughing: Nastavak studiranja - Veleučilište.hr - Internetska zajednica studenata hrvatskih veleučilištavec sam pisala ovdje na ovu temu al ne znam na koju foru i zakaj su svi ti postovi nestali..:angry26:
Mene zanima nastavak studija u Njemačkoj...
Da li bi se mogla prebacit prije nego što diplomiram?npr.nakon 1.godine?
Ili tek nakon diplome?
I na koji smjer ?
Upravo sam mislila na to,ako je netko od kolega zainteresiran kao i ja ili možda već realizirao svoju želju pa da razmjenimo informacije i sl..:laughing:Mislim da ces to morati sama istraziti. Osim ako je netko od kolega imao identicnu situaciju koju ti imas.
Upravo sam mislila na to,ako je netko od kolega zainteresiran kao i ja ili možda već realizirao svoju želju pa da razmjenimo informacije i sl..:laughing:
ipak, nazalost nije sve tako bajno..:crying2: evo na primjer prijavila sam se za slijedecu godinu u brussels na master 2, isto europsko i medunarodno pravo, i dobila sam prije tjedan dana mail od njih gdje zaključuju da moja diploma iz zagreba nije 'basic law degree' i da me neće primit. :sad:
da ali uvjet za upis je bio, a i na većini fakulteta je, 'degree in law studies' što naš bachelor zadovoljava.. tako sam upala i na faks u fr. :bdaybiggrin:Pa i nije basic law degree. Ovo je BA degree PA (public administration).
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.