AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Najbolji profesor / profesorica

Robi A.

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Šta niko Šprajca ne spominje?

:confused2:

egendarni prof. Pavić. Teme na predavanju: od državne uprave, preko velikog brata do kulturne revolucije. :) Car
njegova predavanja su antologijska. šteta je šta nigdi nema audio snimki. vrlo karizmatičan, a i na ispitima je više nego korektan bija.

moran i prof. Koprića spomenit, on mi je s te katedre isto bija drag. Nisan ga ima na ispitu, ali sićan se da je povremeno zna na predavanjima ubacit zdrave kritike. šta na račun sustava, šta na račun društva. ne znan koliko su ljudi to uspili pripoznat.

lupa

Prof. Majstorović definitivno. Ima izvrsna predavanja sa kojih puno toga poloviš i ugodan je ispitivač. Ima ih još naravno, al ona mi je nekako ostavila najbolji dojam.:happy:

Mimi

najbolji: prof.Šikić - profesionalan,strpljiv,ne otkanta te odmah ako ne znaš prvo pitanje,susretljiv,i ljepo ga je za vidjeti.
mislim da bi se ostali profesori,pa i ona stariji trebali ugledati na njega.

najgori,tj.najgora: prof.Jelčić - neprofesionalna,arogantna,egoistična,voli pametovati,i ima tanke živce.

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
najbolja profesorica Sonja Cindori, ugodna je i strpljiva, objasni ti sve što ne razumiješ
sve pohvale :)

natalija

Cindori je zbilja OK profa, meni je čak jednom na islitu iz financiranja ponudila milku koju je imala otvorenu na stolu, jako je ugodna, tj. na njeno licu se ne nazire prgavost i arogantnost, kao kod većine tih samozvanih bogova

Tara2503

Ja bi također glasala za prof. ŠIKIĆA ... baš mi je nekako ulio samopouzdanje kad sam kod njega došla na ispit ... i ostao mi je def. u najboljem sjećanju od svih .. pa se jako nadam da će mi opet bit na upravnom postupovnom

Pontifex

po čemu? šta je njega točno odnilo u legendu? :mellow:
Moj osobni dojam koji je stečen o njemu. Najbolja predavanja koja su jasna, sažeta, lako pamtljiva, zanimljiva, poučna i jako korisna za daljnje ispite, i shvaćanje materije, ipak je to neki temelj i osnova koju je on savršeno prenio na mene!

pia

čitam , čitam pa se pitam? najbolji profesor..hm...mogla bi izdvojiti Koprića kao profesora
koji je vrlo vjerojatno najzanimljiviji(meni,jer volim njegov cinizam ..to mi je wow) ...ravlića kao poštenog i ugodnog..marčetićku kao najljudskiju :) (na konzultacijama) ..ostale koje nisam navela ili nemam mišljenje ( zapravo imam, ali nije za wall ) :p

chepka

najbolji: prof.Šikić - profesionalan,strpljiv,ne otkanta te odmah ako ne znaš prvo pitanje,susretljiv,i ljepo ga je za vidjeti.
mislim da bi se ostali profesori,pa i ona stariji trebali ugledati na njega.
slazem se u potpunosti, da ih je bar vise takvih. on je cefinitivno moj br. 1.
šprajc je imao dobra predavanja (iako nisam bila kod njega na ispitu, mozda bi promijenila misljenje da jesam :crazy: )

ninka

Prof. Cindori- žena je strpljiva, objasnit će ti sve što ti nije jasno... ma zakon... e kad bi svi bili tako susretljivi...:)

Honda 900

Ako se malo bolje pročita ova tema, onda se može zaključiti da je svakome dobar neki drugi profesor- što nas dovodi do krajnjeg cilja- Svi su dobri na svoj način, nekome draži malo više, nekome malo manje!!!:cool:

blabla

a kakva su iskustva na ispitu sa prof.Podolnjakom i Gardaševićem? (ustavno p.)

Tia_Dalma

a kakva su iskustva na ispitu sa prof.Podolnjakom i Gardaševićem? (ustavno p.)
Po meni je Podolnjak bio užas al znam ljude koji ga hvale.

A Gardašević je ok sam te ne smije zbunit da dok te ispituje puši,gleda kroz prozor,kopa po knjigama,kompu i tak to...

Stanko

Imamo dosta kvalitetnih profesora i moram priznati da mi se teško odlučiti za najboljeg. Zato ću napisati tko mi je najdraži profesor, legendarni prof. Pavić. Teme na predavanju: od državne uprave, preko velikog brata do kulturne revolucije. :) Car
Ima dosta dobrih profesora, osobno su mi najbolji prof. Ravlić i asistent Savić

anj@

Najbolji profesor definitivno Prof. Šikić-covjek je legenda,dobro objasnjava,smiren,susretljiv,simpatican i zgodan :)
A najbolja profesorica je Tijana Vukojičić-carica,ma profa je zakon i super na ispitu i jos da pohvalim zgodnog asistenta Giljevića koji je vrlo susretljiv i llijepo ga je vidjeti :)

coolyou

Kako starim sve ih više volim ili otkad mi je diploma nadomak pazuha, sve ih u mislima svojim volim. Svaki profesor (izuzev dvoje) mi je drag.

Na promociji mi je želja otpjevati tri pjesme koje stvaram usporedo z diplomskm. Jedna je posvećena Upravnoj znanosti, jedna svim profesorima, a treća se ubraja u rock žanr i ona je više kao uvertira u moj budući posao: služiti narodu! i oblokavati se kavom u beskrajnim pauzama pri drž. upravi.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks