AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izborimo se za prava polaganja 3.g.s 1 nepolozenim iz 2.

enna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Poštovane kolege i kolegice,

sutra u 14h je dogovoren sastanak s gosp.Kopricem, on je voljan razmotriti nase argumente za pravo polaganja 3.god.s 1 nepolozenim iz 2., stoga potrebna je jos barem jedna osoba koja ne radi,nije tad na ispitu i sl. Izborimo sr za svoja prava,da bi nam svima bilo bolje...

fakin

Super Moderator
a zašto se ne bi izjednačili svi studenti pa da se mogu polagati ispite s druge godine ako ostane jedan s prve? stvarno ne vidim razloga za takvu diskriminaciju, valjda bi za sve trebala jednaka pravila važiti

enna

Pa poduzeli bi da netko od studenata mrdne guzicu.. nego niko nista

Kolega fakin,lijepo sutra na sastanak i predlozi al i argumentiraj,istrazi kako je npr.na drugim upravnim studijima i javi se predstavnici Ivani Branilovic.. takoder,tko zeli i ima ideja,recite sad ili sutite zauvijek :)

enna

Haha,s takvim stavom kolega bolje i ne idi pred Koprica,ona je predstavnica studenata i naravno da mora bit prisutna,a sto se tice javljanja,pa da se ide skupno i da se se zna sto i kako ce se reci...

Problem je u tom sto svi znaju sam komentirat i diskutirat,al kad treba nesro poduzet onda nema nikog,a koliko nas ima ?!

marionette

Pa poduzeli bi da netko od studenata mrdne guzicu.. nego niko nista

Kolega fakin,lijepo sutra na sastanak i predlozi al i argumentiraj,istrazi kako je npr.na drugim upravnim studijima i javi se predstavnici Ivani Branilovic.. takoder,tko zeli i ima ideja,recite sad ili sutite zauvijek :)

Evo, predlazem da se promjeni vrijeme odrzavanja ispita za izvanredne studente jer neki rade i nije bas jadnostavno svaki put traziti izlazak s posla itd. Mislim da je tu sve jasno i da ne treba previse objasnjavati. Hvala Enni i ostalima koje ce sudjelovati, javite kako je proslo! :)

bonzy

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hello svima,samo ukratko-slazem se sto se tice termina polaganja ispita za izvanredne-zaista nema smisla,kada sam jednom prilikom to istaknula u referadi kroz razgovor dobila sam odgovor-zasto sam onda upisala faks,dakle=-O=-O da ne povjerujes sto cujes-sto ti je diskriminacija:-X

Dobri Duh

a šta se cudis, ja imam samo negativna iskustva sa ovima iz referade,(u životu nisam vidio takvu ne ljubaznost) ali najslađe se smije tko se zadnji smije

enna

Nista ne mogu dvije osobe napravit, dajte shvatite da bi svi nesto al kad bi neko drugi to napravio,tj.izborio se...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks