Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
BRAVO! i ja saaamPROŠLAAAAAAAA :-D wiiiiiiiiiiiiii...
Kad staviš @ ispred korisničkog imena, onda u obavijestima spomenutog piše da ga se spominje.
9.2. i 23.2Jel mi može netko napisati kada imamo u 2. mjesecu rokove iz eupa, nisam si digla index pa se ne mogu ulogirati preko studomata?
Zahvaljujem
Da.Znaci ako smo polozili kolokvij, prijavim npr.sad ovaj prvi rok u 2.mj i onda kad bude usmeni za ove sa ispita izadjem na taj usmeni, jel?
Lalic je na proslom predavanju rekla da su sutra prvenstveno potpisi i razgovor o samom ispitu, pogotovo za one koji su kolokvirali.Jel zna netko mozemo li sutra na predavanju dobiti potpis? hvalaa
znaci samo prijavim za rok koji hocu i dodem kada ovi koji su sa pismenog imaju usmeni i kazem da sam za kolokvij jel? HvalaJa tek sad ovo vidim... pa znači odgovaramo 4 i 5 poglavlje i to je to. a sad kad ćemo izać to je pitanje, na rokovima u 2 mj ili u 4 to je individualno![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.